Şimdi Ara

Tişört baskısı için trans.kağıt kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda tişörte baskı yapmak için kullanılan transfer kağıtlarından kullanan varmı? Nereden kaça aldınız ve performansı nasıl?
    yani kumaşta nasıl duruyor çıkma falan yaparmı? terleyince yıkayınca renkler bozulurmu? ben şapkaya logo yapmak için kullanmayı düşünüyorum... Son olarak normal renkli kartuşla mı basılır foto mu?

iyi günler

• Abi anlamıyorum yaaaa ne sorsam cevap veren çıkmıyor
    gerçekten kullanan yokmu bu mereti :)
  • var kullanan :)
    1- Forever var. : kalın bir kağıt güzel ancak her kumaşta iyi sonuç vermiyor. Yıkanabilitesi çok iyi.
    2- Magictouch : Bunun dünyadaki en iyi kağıt olduğunu söylüyorlar ancak denemedim.
    3- Copyfun: Biz bundan çok memnunuz her türlü kumaşta iyi sonuç veriyor yıkanabilitesi de iyi.
    4-Transmax : Bu da çok güzel ama herkes aynı derecede menun kalmıyormuş. Biz memnunduk. Yıkanabilitesi de iyi.

Bu arada yıkanabilmesi için bu kağıtlara fotokopi makinasından çıktı almak lazım.Yani lazer yazıcılar iyi sonuç vermiyor tonerleri farklı olduu için. 30 derecede tersinden yıkatıp. Mutlaka BASKININ ÜZERİNDEN ütülemen gerekiyor ki renkler solmasın. Bu çok önemli. Bu arada bunları nereden alabileceğini söyliim ancak tek tek mi alacaksın toptan mı bimek lazım. Onu da yazaran sana bir kaç telefon verebilirim.
  • Eyvallah abi çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..

Dostum yukarıda "yıkanabilmesi için bu kağıtlara fotokopi makinasından çıktı almak lazım" demişsin ...Bu kağıtlara fotokopi ile mi baskı yapıcağız eminmisin? fotokopide, lazerde, sonuçta toz boyadır daha kolay çıkmazmı sence? inkjet baskı yapılsa daha iyi olmazmı? Ayrıca fotokopi siyah beyaz...?
    Biraz daha açıklarsan memnun olurum
    HPnin A4 kağıdını buldum 35 milyon dediler , 5 adedine pahalı geldi biraz..
    Bana çok lazım değil en fazla 10 tane a4 yeter, en iyi dediğinin pakedi kaç liradır? ben istanbuldayım anadolu yakasındayım..

İlgilendiğin için çok teşekkür eder iyi günler dilerim

• Şimdiiii:
    1-Bu bahsettiğim kağıtlar inkjete uygun değil.
    2- inkjette basarsan hem baskı kaliten çok düşük oluyor hem de dayanıksız oluyor t-shirt aynı zamanda da fiyatları çok pahalı
    3-fotokopide istediğin fotoğrafı fotokopiciye götür. Bu kağıda çekin bunun fotokopisini de. O kağıda çekmek istemeyebilirler sıkışır makinayı bozar diyebilirler bu kağıdı bilmedikleri için. Onlara de ki "manuel'den vereceksiniz kağıdı" o zaman kesinlikle bişi olmaz. sonra onlar o kağıda fotokopiyi çektiklerinde o kağıdı zedelemeden götüreceksin evine t-shirtün üzerine koyacaksın (bu arada fotokopiyi çekerken tembih et ters -mirror- image alacaklar yoksa fotografı bastığında ters çıkar. T-shirtün üzerine koyduğun zaman kağıdı iyice ütüleyeceksin. Sonra da sıcakken daha kağıt, kağıdı çekeceksin.Kağıdın çok sıcak olması lazım unutma hemen çek yani.

4-Bİr deeee şey önemli : kumaş türü. Pamuklu kumaşta iyi sonuç alırsın.

Bu kağıtların tanesini toptan almicaksan taş çatlasın 1.5 milyondur. Toptan almak için 100 tane A3 fln alınması lazım. İstanbulda toptancı adı biliyorum ama tek tek büyük fotokopicilere bakarsan onlarda vardır.

Bi dee renkli fotokopi çektircen tabi. Ama bence bunu yapan bi yere ver t-shitünü de verirsen 5 milyona fln yapar. 5-6 milyondan fazla da vermezsin bu işe
    hiç kağıt mağıt uğraşmazsın.

• Dostum çok sağol bahsettiğin tekniği anladım...bildiklerimizden biraz farklı..Fakat fotokopici ile falan uğraşamam, zor ve gerek yok
    çünkü benim yapıcağım tişört baskısı değil ve çok fazla dayanıklılık gerekmiyor.. ben şapkaların önüne logo yapacağım dolayısı ile kendi kendine çıkmasın ve belki bir iki yıkama da dayansın yeter...
    fotokopici ile falan uğraşmadan pahalı mahalı inkjet baskı yapacağım anlaşılan, fakat dediğin gibi baskı kalitesiz çıkarsa kötü olur..
    Gerçekten kötümü çıkar? ufak olduğu için dayanıklı olurmu? yani 5-6 cm lik bir logo için inkjet baskı idare edermi?
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim

iyi günler
  • yani inkjet çok iyi bir yazıcı gerekir ki resim güzel çıksın. ancak logo basacaksan o kadar problem olmaz
    şapkaya basmak biraz zordur ancak yaparsan da baskı öyle kendi kendine çıkmaz. elde fln yıkarsın bişi olmaz. çok zedeleme ama yıkarken. :) sana başarılar dostum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben epsonun kağıtlarını hem inkjetle hem fotokopi ile yaptırıp bastım pekde memnun kalmadım. bozuldu çatladı. onun yerine tişörtlere boya ile baskı yapıyorlar. ben disketle foto götürdüm çok güzel baskı oldu. hem yıpranmıyor hemde renkleri solmuyor. geçen yaz che bastırdım hala kullanıyorum. (geçen sene 5 milyondu buyıl 7.5 olmuş)
  • şimdi o epsonun kağıtları iyi olmayabilir ancak bahsettiğim kağıtlar profesyonel kullanım için. Kağıdın üzerindeki boya t-shirt'e yapışmıyor nüfuz ediyor gibi. Ama siyah t-shirtte baskı yapıldığında evet bahsettiğiniz çatlamalar oluyor. Yıkanınca da kağıt gibi yıpranıyor.bence en iyisi bir yere yaptırmak. Zahmetsiz ve fiyatlar da uygun olur...
  • sunshinemir çok teşekkür ederim yardımların için...
    çalışmalarında başarılar dilerim
  • www.transfermatik.com
    Süblimasyon Baskı Sistem Ve Ürünleri - Süblimasyon
    http://www.transfermatik.com/Pamuklu-Penye-Uzerine-Sublimasyon-Transfer-Kagidi,PR-67.html

Buradan alabilirsiniz.

• transfermatik T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fakat biraz geç kaldınız 8 sene önceydi bu konu kalite bir hort olmuş
  • 8 sene önce olmayan teknolojileri tanıtmaktan zevk duyarız.
    www.transfermatik.com
    Süblimasyon Baskı Sistem Ve Ürünleri - Süblimasyon
    http://www.transfermatik.com/Pamuklu-Penye-Uzerine-Sublimasyon-Transfer-Kagidi,PR-67.html

• hocam en iyisi dijital baskı, süblimasyonlar hemen çıkıyor. biz dijital kullanıyoruz tişört tasarlatişört tasarla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.