Şimdi Ara

Tırnakların kenarlarındaki derileri yemek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The maXz!

    Bende yiyorum ellermüim iğrenç görünüyo lütfen bir çare söyleyin

    aynen ya. karar alıyorum yemicem die olmuyo ama farkındayım etrafımdakilerin iğrenerek baktığının
  • Sana tavsiyem yemeye devam ediyorsan aslında herkeze önerim 5-10 sene sonra elerinizin çok kötü olacağını ve hiçbir kızın size bakmayacağını ilerde kız arkadaş filan edinirken elleriniz kötü görünürse hiç bir kızın size yüz vermeyeceğini hayal edin birde başka insanların sizi öle görünce iğrenceğini ve sizden uzak durmaay çalışcaklarını kısaca çok çok kötü şeyler düşünün bu zamanla alışkanlıktan kurtulmanızı sağlayacak. Ben böle düşündüm ve kurtuldum.
  • Sadece deriler olsa şükredicem.. tırnaklarımı, tırnaklarımın üstünü,derilerini, dudaklarımı heryerini yiyorum 13 senedir ÇAresinide hala bulmuş değilim acı biber, acı oje sürdüm dahada tatlı gelmeye başladı Yara bandı denemiştim onuda koparım yedim.. Hele film izleyip bittikten sonra ayağa kalkıp üstümü silkeliyorum..
  • el tırnaklarımı yiyorum heyecanlanınca falan kadar uzatırsam uzatayım bi anca sıfırlanıyor ama koparıp atıyorum yutmuyorum
  • Koparıp tükürmenin hastasıyım.
  • Ağzımın içindeki deriyi yiyorum
  • iğrençsinizzzzzzzzzz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: se[R]pentine

    banyodan sora yiyin tırnak kenarındaki etleri daha ağıza gelir oluyo

  • Bu iyice pisikopatlık olmuş.
    quote:

    Orjinalden alıntı: MeLanKoLia*

    Ağzımın içindeki deriyi yiyorum
  • Ben hem tırnaklarımı hem etleri yiyorum gerçi tırnakları yutmuyorum ama yinede görüntüsü kötü oluyoAlışkanlığı bırakmak için evde eldivenle dolaşmayı denedim ,ellerime kolonya döktüm ama kurtulamıyorum bi türlü
  • bnde yapıyorum..ancak sizin kadar bütün parmağı deil..

    sadece kenarlarını..tırnağın 2 ucunu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheEye

    Yanlız değilsin..


    Yalnız olmasın
  • Arkadaşım iğrençsiniz diyorsunda uzun süre boş boş oturunca,can sıkıcı şeyler olunca ve can sıkıntısından insan kırnaklarını yemeye başlıyabiliyor. Canı sıkıldığı için uzun vadede kırnak yemeye başlayan çok insan gördüm hele çocukken çok oluyor böle. Ayrıca stres oluncada insan ne yapacağını bilemeyip böle yapabiliyor.

    Herkezin başına gelebilir. İnsannın isteyerek başladığı bir şey değil bu. Hastalık gibi bir olay zamanla kendiliğinden geçiyor zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IMADI

    Özellik tırnaklar kesildikten sonra , bambaska oluyo tadı


    Banyo dan önce tırnaklar kesildi ise banyo dan sonra... evdekiler içerde nabıyon olum derler ama aslında kötü birşey(kötü birşey de değil aslında ya nese..) yapmıyorumdur yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor bu yüzden...
  • Bana zamanında herkez yeme kırnaklarını miğden tırnak dolar diyorlardı hatta bir adam varmış yıllarca yemiş bir gün siğaraya bağlı bir nedense miğdesini ameliyat ederken açtıklarında doktorlar mide içinin komple kırnak dolu olduğunu görmüşler. Bunu anlatmalarına ragmen yemeye uzun süre devam etmiştim. Çünkü insana bu alışkanlık sırasında şölenen bu tür şeyler inandırıcı gelmiyor yalan diyorsun beni vazgeçirmek için şölenene bir yalan diye düşünüyorsun.

    Bu işin tek tedavisi var arkadaşlar onuda ben sizlere şölüyorum.

    Tedavi: İlaç,benzeri madde yada eldiven gibi şeyler kesinlikle denemeğin çünkü işe yaramaz. Milyarlık ilaçlar bile var bu iş için onlarda bir b.k yaramıyor.

    Yapmanız gereken şey çok basit. Kendi kendinizi tedavi ediceksiniz psikolojik olarak.

    1. Önce kötü şeyler düşünün. Yemeye devam ederseniz neler olabileceğini.
    2. Elinizin altında internet var orda bunla ilgili araştırmalar yapın tırnak yiyen yada tırnak derisi yiyen insanların ilerde neler yaşadığını ve ne gibi sorunlarla karşılaştığını gösteren. Fotoraf varsa fotoraf bulun.
    3. Bu alışkanlıya devam ederseniz neler olabilceğini görmeye çalışın.
    4. alışkanlığı bırakırsanız neler kazanabileceğinizi görmeye çalışın

    Bu saydığım 4 maddeği sırası ile ve sırasını bozmadan deneğin. Kısaca kendinize psikolojik işkence yapıcaksınız ama sonunda bu sorundan kurtulduğunuzu görüceksiniz.

    Bundan kurtulurken kendi kendinize bu işi yapın. Başkalarını karıştırmayın. Çünkü başkaları karıştımı ister istemez bu kötü alışkanlığı o kişilere inat olsun diye devam ediyorsunuz. Daha doğrusu bunun zevkli bir şey olduğunu sanıyorsun ve karşı tarafın seni bu zevkden mahrum etmek amacı ile bunu engellemeye çalıştığına inanıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Ocak 2009; 20:14:28 >




  • Tam 1 saat önce böyle bir konu açsam mı diye düşünüyordum . İyi olmuş konunun açılması. Bu sorun geçmiyor arkadaşlar. Kızın tekine açılmak istiyorum . Sırf tırnak meselesi yüzünden yapamıyorum .
    Nasıl geçecek onu hiç bilmiyorum .

    Edit : Anlam çakışması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 21 Ocak 2009; 20:16:18 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: se[R]pentine

    banyodan sora yiyin tırnak kenarındaki etleri daha ağıza gelir oluyo


  • quote:

    Orjinalden alıntı: JasoNBuraK

    Tam 1 saat önce böyle bir konu açsam mı diye düşünüyordum . İyi olmuş konunun açılması. Bu sorun geçmiyor arkadaşlar. Kızın tekine açılmak istiyorum . Sırf tırnak yüzünden açılmak istemiyorum .
    Nasıl geçecek onu hiç bilmiyorum .


    Benim dediklerimi yaparsan gecer. Yalnız uzun sürer ama sonuçta gecer
  • Bende o kadar deyıl ama tırnak kenarında sert bıyer oluyo oraya bı diş atıyorum ama kanama fln o kadar deyıl derı fln da yemıyorum ......

    Anlatıklarınızı biliyorum o büyük görütu kirliligi.
  • bende yiyiorum

    özellikle banyodan cıktıktan sonra iğrenc gorunuyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.