Şimdi Ara

Tırnak yiyen arkadaşlar sakın yemeyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tırnak yiyen arkadaşlar siz siz olun yemeyin ve hangi aşamadaysanız bırakın lütfen. Bugün kız arkadaşımın yanında öyle utandım ki. Elini tutuyordum ellerimizi ölçüştürüyorduk sonra birden ıııyy tırnakların ne kadar iğrenç dedi, ve ben bir utandım bir utandım. Küçüklükten kalma dedim
    Küçükken yiyordum dedim ama saat kaç olmuş hala unutamadım o lafı. İçime oturdu resmen.
    Bu yüzden siz siz olun asla yemeyin arkadaşlar :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hak etmişsin. İğrenç yav.
  • okurken bir tırnak daha yendi...
  • Tırnak yiyorum şahsen ama bu bi psikolojik bozukluk kız arkadaşın ayıp etmiş

• Hiçbir DH'lının kız arkadaşı yoktur o yüzden no problem
  • çok stres altındayken sadece uzun tırnaklarımı yerim tırnak keser gibi o yüzden parmaklarım aşırı normaldir.
  • Evet benim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende tırnak yiyorum ellerime dikkat etti mi bilmiyorum kötü duruyordu tırnaklarım beğenmese de önemi yoktu.

Edit:Alışkanlıktan onuda haberdar etmişim.Kötü bir alışkanlık.

Edit 2:Konuyu okurken ve şu an bunları yazarken bile tırnak yiyorum.Neyse birazda sigara içelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 17 Şubat 2016; 22:04:24 >
  • var mı bi tavsiyesi olan
  • Instant Crush kullanıcısına yanıt
    Beynin hocam, bu iş cidden beyinde bitiyor. Ben bitirdim ama geri dönüşü olmuyor maalesef bir başladık mı. Kendin kendine söz vermelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

bende tırnak yiyorum ellerime dikkat etti mi bilmiyorum kötü duruyordu tırnaklarım beğenmese de önemi yoktu.

Edit:Alışkanlıktan onuda haberdar etmişim.Kötü bir alışkanlık.

Edit 2:Konuyu okurken ve şu an bunları yazarken bile tırnak yiyorum.Neyse birazda sigara içelim.

Beyninde bitir hocam, inanıp isteyince oluyor

• amyfm kullanıcısına yanıt
    hangi tırnak yendi? transfer edelim onu
  • Tırnak yeme sanatı var kanka,şahsen ben el tırnaklarımı öyle yiyorum ki kessem bu kadar güzel şekil veremem,hangi kız görsede beğenir
  • eski kız arkadaşım tırnaklarını yerdi , alışkanlık yapmış . inanın her daim tiksindim farkettiyseniz eski olarak kaldı
  • Merhaba ben de yiyordum bir süre önce ama artık bıraktım gerçekten pis bir şey

• Aman kafana takdığın şeye bak salla biraz rahat ol.Banada tırnakların kız tırnağı gibi diyorlardı hiç takmıyordum.

• yav birkaç kez bıraktım ama sonra bir kez çıkıyor, kesiyorum kestikten sonra gene yiyorum
  • Konuyu ss lerle destekleyelim lütfen

Edit: anam babam yedirtmezdi tutup çekerdi elimi kızıyordum küçükken ama şuan borcumu ödeyemem onlara.Tam oje sürmelik tırnaklarım var, hatta en son hoşlandigim kiz ellerin cok guzel demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28 -- 17 Şubat 2016; 22:22:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Instant Crush

var mı bi tavsiyesi olan

ellerine kolonya dok

• quote:

Orijinalden alıntı: Instant Crush

var mı bi tavsiyesi olan

Tirnaklarina yara bandi yapistir 2 gun evde oyle dolas unutursun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.