Şimdi Ara

tırcılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ColonelDh , ColonelDh Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tek başına alıcaksın altına scania ya da daf, vurucaksın yollara müslüm babayla. yemek mola dinlenme yol kenarında ya da tırda hallolur. maaşı umrumda değil 2 bile olsa bana yeter.

lisede derslerimde kötü, hayalim tırcılık

ne yapmalıyım tırcı olmak istiyom

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kamyon şoförüyüm. Firma aracı 10 teker 21 ton atego ile şehiriçi çalışıyorum.

Kurumsal yabancı firmalardaki satış temsilciliğinin ardından huzuru kamyon şoförlüğünde buldum. Satış baskısı yok, hedef yok, tahsilat yok, prim kaybetmek yok, beyaz yakalı totoşlar yok. özetle hiç stress yok.

Ama ben sana tır yerine kamyonda çalışmanı tavsiye ederim. "Yok bana rahat batıyor illa tıra geçecem" dersen de tırdan önce bir basamak olur.

Kurumsal ya da ortalama bir firmada kamyon şoförü olmak en kral tırcılıktan iyidir. Şehiriçi çalışıp, mesain bitince evine gitmek kadar güzel bi duygu yok.

Yanlış anlama hayaline saygı duyarım, hatta benim de hep içimde uktedir tır şoförlüğü. Üstelik evraklarım da tamam çevrem de var sayılır istesem hemen geçerim Çocukken iki hayalim vardı ya kameraman ya da tır şoförü olmak. Ama bundan sonra zor artık. Her ikisi için de aile düzenimi bozamam.

Evrak demişken. Tır ehliyetini artık 3 ayrı ehliyet alarak alabiliyosun. Önce otomobil alıyosun, sonra kamyon, sonra tır.
    Yurtiçi için src4, psikoteknik bunları da alıyosun.
    Bir de digital tako kartı.
    Tanker ya da kimyasal için src 5 lazım ilaveten.
    Vs vs.

Şoför olarak çalışacaksan, zorluklarını bilmen lazım.
    Artık şoförün hayatında digital takograf var kafasına göre gitmesin diye. Takoya uysan iş yetişmez, uymazsan polis ensende. Kendi malı olanların çoğu patlak takoyla çalışır orası ayrı.

Mal sarıp gidersin, malı yıktığın yerde dönüş yükü bulamazsın, icabında günlerce beklersin.
    Firmaların çoğunda hâşâ it-köpek muamelesi görürsün. Saatlerce hatta günlerce bekletip bir bardak çay vermeyen bile var.
    Kantarı, tonajı ayrı dert. Manevrası ayrı dert. Yemesi içmesi ayrı dert. Dert üstüne dert. Kışı ayrı dert, yazı ayrı dert. Güneşe karşı sürmesi dert. Gece sürmesi dert. Karda buzda sürmesi dert.

Tır sahibi olmak ise zaten ciddi sermaye gerektiriyor hadi aldın diyelim çok kovalaman lazım.
    Krediye güvenip girersen zaten bankaya çalışırsın.

Düşük sermaye ile eski tıra girersen, sanayidekilerle akraba olursun. Yakın arkadaşım 2001 model (20 yaşında) reno çekici alıp hafriyat işine girdi 6 ay kadar önce. Haftada iki gün sanayiden çıkamıyor. Ne zaman arasam tamirde. Bazen günlerce sanayide yatıyor araç.

6 aydır eksiden çıkamadı. Kredileri ödemek için de sabah 6 - gece 11 demeden çalışıyor. Üstelik evli bu adam.

Geçen bir depoda beklerken önümdeki tırcıyla 2 saat konuştuk bu konuları. adam kurumsal firmada şoför. Çalıştığı araç sıfır km fmax full paket frigo kasa. mesailer ve harcırah ile toplam ortalama 9.000e yakın geçiyor elime dedi. sadece yurtiçi. Kendisi bekarmış, bir anam, bir ben varım ama 4 aydır anamı göremedim diyor.

Sonra ben anlattım kendi işimi ve tırcılığa olan merakımı. Evliyim ve saat 8:30 işbaşı 17:30da evdeyim deyince sen allahtan belanı arıyosun, sakın tıra bulaşma deyip dövecekti beni nerdeyse :))
    Yapay Zekanın Yanıtı

Tırcılık: Kara Yolu Taşımacılığının Hayati Bir Bileşeni

Tırcılık, malların bir yerden bir yere karayoluyla taşınmasıdır ve modern lojistik sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır. Tır şoförleri olarak sizler, tedarik zincirlerinin sorunsuz işleyişini sağlamada hayati bir rol oynarsınız.

Tırcılığın Rolü

Tırcılık, çeşitli endüstriler için çok çeşitli ürünlerin taşınmasında çok önemlidir. Yiyecek ve içecekler, elektronik cihazlar, otomobil parçaları ve inşaat malzemeleri gibi malları ülke içinde ve uluslararası olarak taşırsınız. Tırcılık, ekonomik büyümeyi desteklemek ve tüketicilere ihtiyaç duydukları mal ve hizmetleri sağlamak için gereklidir.

Tır Şoförlüğü Mesleği

Tır şoförlüğü, zorlu ama ödüllendirici bir meslektir. Uzun mesafeler sürmeniz, değişken çalışma saatleri ve ağır yükleri yönetmeniz gerekebilir. Ancak, tır şoförleri sıklıkla esnek çalışma saatlerinden, bağımsızlıktan ve iyi kazanç potansiyelinden yararlanır.

Tırcılık Sektöründeki Trendler

Tırcılık sektörü, teknolojik gelişmeler ve değişen tüketici talepleri nedeniyle sürekli olarak değişiyor. Otonom kamyonlar ve elektrikli araçlar gibi yeni teknolojiler sektörü dönüştürürken, e-ticaretin yükselişi de teslimat modellerinde değişikliklere yol açıyor. Bu trendler, tır şoförlerinin yeni beceriler öğrenmeleri ve değişen endüstri manzarasına ayak uydurmaları gerektiği anlamına geliyor.

Sonuç

Tırcılık, modern toplum için hayati bir hizmettir ve tır şoförleri, malların güvenli, verimli ve zamanında teslim edilmesini sağlamak için çok çalışırlar. Tırcılık, dinamik ve ödüllendirici bir sektördür ve tır şoförlüğü mesleği, zorluklara rağmen, kişisel tatmin ve kariyer ilerlemesi için fırsatlar sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Euro Truck Simulator oynamış ''OKUMAYIN!'

• yalvarırım yardım edin tırcı olmak istiorm.

aragaz vermek istiorm, o mercedesin, o dafın, o scanianın motorunu zort diye çalıştırıp bağrtmak istiorm.

gece retarder sesiyle mayışmak istiorm...

• ZOOOOAAARRRRRTTT tırcılık tırcılık 

• eriyorum şu tıra

öyle güzel kükrüyor ki motorun içine girip öpesim geliyor dişlilieri

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D0pRqcmZdELY%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGNeuoYwGIhCOXM1GDaAGSgSZ6BG5dgYJMgFy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Kasım 2021; 1:46:45 >
  • Across🔥

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1844 🦁

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Alım-Satım
    10 yıl önce açıldı
    Seyyar satıcılık yapmak ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1851 var herifler koskoca tıra kameralı ayna yapmışlar zuhahahaha, ula insan o tıra kamera ayna koyar mı

• Kamyon şoförüyüm. Firma aracı 10 teker 21 ton atego ile şehiriçi çalışıyorum.

Kurumsal yabancı firmalardaki satış temsilciliğinin ardından huzuru kamyon şoförlüğünde buldum. Satış baskısı yok, hedef yok, tahsilat yok, prim kaybetmek yok, beyaz yakalı totoşlar yok. özetle hiç stress yok.

Ama ben sana tır yerine kamyonda çalışmanı tavsiye ederim. "Yok bana rahat batıyor illa tıra geçecem" dersen de tırdan önce bir basamak olur.

Kurumsal ya da ortalama bir firmada kamyon şoförü olmak en kral tırcılıktan iyidir. Şehiriçi çalışıp, mesain bitince evine gitmek kadar güzel bi duygu yok.

Yanlış anlama hayaline saygı duyarım, hatta benim de hep içimde uktedir tır şoförlüğü. Üstelik evraklarım da tamam çevrem de var sayılır istesem hemen geçerim Çocukken iki hayalim vardı ya kameraman ya da tır şoförü olmak. Ama bundan sonra zor artık. Her ikisi için de aile düzenimi bozamam.

Evrak demişken. Tır ehliyetini artık 3 ayrı ehliyet alarak alabiliyosun. Önce otomobil alıyosun, sonra kamyon, sonra tır.
    Yurtiçi için src4, psikoteknik bunları da alıyosun.
    Bir de digital tako kartı.
    Tanker ya da kimyasal için src 5 lazım ilaveten.
    Vs vs.

Şoför olarak çalışacaksan, zorluklarını bilmen lazım.
    Artık şoförün hayatında digital takograf var kafasına göre gitmesin diye. Takoya uysan iş yetişmez, uymazsan polis ensende. Kendi malı olanların çoğu patlak takoyla çalışır orası ayrı.

Mal sarıp gidersin, malı yıktığın yerde dönüş yükü bulamazsın, icabında günlerce beklersin.
    Firmaların çoğunda hâşâ it-köpek muamelesi görürsün. Saatlerce hatta günlerce bekletip bir bardak çay vermeyen bile var.
    Kantarı, tonajı ayrı dert. Manevrası ayrı dert. Yemesi içmesi ayrı dert. Dert üstüne dert. Kışı ayrı dert, yazı ayrı dert. Güneşe karşı sürmesi dert. Gece sürmesi dert. Karda buzda sürmesi dert.

Tır sahibi olmak ise zaten ciddi sermaye gerektiriyor hadi aldın diyelim çok kovalaman lazım.
    Krediye güvenip girersen zaten bankaya çalışırsın.

Düşük sermaye ile eski tıra girersen, sanayidekilerle akraba olursun. Yakın arkadaşım 2001 model (20 yaşında) reno çekici alıp hafriyat işine girdi 6 ay kadar önce. Haftada iki gün sanayiden çıkamıyor. Ne zaman arasam tamirde. Bazen günlerce sanayide yatıyor araç.

6 aydır eksiden çıkamadı. Kredileri ödemek için de sabah 6 - gece 11 demeden çalışıyor. Üstelik evli bu adam.

Geçen bir depoda beklerken önümdeki tırcıyla 2 saat konuştuk bu konuları. adam kurumsal firmada şoför. Çalıştığı araç sıfır km fmax full paket frigo kasa. mesailer ve harcırah ile toplam ortalama 9.000e yakın geçiyor elime dedi. sadece yurtiçi. Kendisi bekarmış, bir anam, bir ben varım ama 4 aydır anamı göremedim diyor.

Sonra ben anlattım kendi işimi ve tırcılığa olan merakımı. Evliyim ve saat 8:30 işbaşı 17:30da evdeyim deyince sen allahtan belanı arıyosun, sakın tıra bulaşma deyip dövecekti beni nerdeyse :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 8 Kasım 2021; 2:31:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    Hocam evlilik düşünmem, aileme de maaşımdan kalırsa düzenli para yollar ben kendi başımın çaresine bakarım.

Kamyonculukta olur, ama uzun yollara çıkayım, tek başıma falan, tek başına uzun yol şöförlüğü kısaca hayalim.

Evlilik falan uzak dursun, tek tabanca takılmak istiyorum. Siz şehir içi çalışıyorsunuz, şehir içi sıkıntı olmuyor mu?

Şehirler arası kamyon şöförlüğü diyim ya hayalim. çok boş yaptım. 😀

• Ben de senin yoldayım, yıl bitmeden C'yi alıyorum. Sonra CE de düşünüyorum ama iş nereden nasıl bulurum onu bir türlü oturtamıyorum kafamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 9 Kasım 2021; 12:45:19 >
  • fazla euro truck simulator 2 oynamanın zararları.

öyle oyundaki kadar kolay değildir tırcılık.

• tırcılık
  • atma işte o zehirli oku

hayallerimi süsleyen kelebek...

ahu gözlü ceylanım scania...

• Bir kuzenim var çocuk benden bir kaç yaş ufak, bu 8-9 yaşında tır manyağıydı, bize gelir sabahtan akşama kadar ets oynardı hep döverdim bunu pc'nin başından kalkmıyorsun diye, çocuk şimdi lojistik okuyor bi de Almanya'ya falan gidiyor lavuk Almanca falan da öğrenmiş

• Herif zekasını kullanmış Üfler bey. Saygılar...

• Tam bir fırlama sen yüzünü yıkayana kadar adam kahvaltısını yapıp dışarıya çıkmış oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Waow, HIZLI JOJUK diosun

• tırcıların 2k kazandığını sananlar var :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt
    kaç k kazanıyolar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.