Şimdi Ara

tirassepetim adlı satıcıdan uzak durun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sakal traşını düzenli olarak makina ile olduğum için (kirli sakal) birçok marka model makina denedim, berber bir arkadaşın tavsiyesi ile bizzat deneyerek birbirinin aynısı iki model arasında en uygunu almak üzere (powertec tr 3500 vs worldtec gts 3500) dün akşam tirassepetim adlı satıcıdan epttavm üzerinden 1 adet worldtec gts 3500 traş makinesi siparişi verdim. fiyatı piyasadan yaklaşık 15 lira uygun olunca ve kargo ücreti 2 lira olunca (pttkargo) hemen sipariş geçtim. hesaptan para çekildi, pttkargo yavaş çalıştığı içinde satıcıdan mümkünse bugün kargoya vermesini rica ettim.

bugün siteye baktığımda hiçbir gerekçe göstermeden siparişin iptal edildiğini gördüm. epttavm müşteri hizmetlerine telefonla ulaşamayınca firmanın telefonunu aradım, sistemde fiyat güncellemesi olduğunu siparişi epttavmnin iptal ettiğini, ürünü aldığım fiyattan tedarik etmelerinin mümkün olmadığını söyledi yetkili kişi.

yasal sorumluluklar tüketici hakları vs... söylememe rağmen yapacakları birşey olmadığını söyledi yetkili bayan. ortada fırsatçılık, haksız kazanç, fahiş bir indirim vs... olmamasına rağmen hiçbir gerekçe göstermeden siparişi iptal etmeleri, üstelik hesaptan para çekilmesi ticaret etiğine ahlakına yakışmayan şeyler.

not; telefon görüşmemizde yasal hakkım olmasına rağmen bu hakkımı kullanmayacağımı, kullanmaya değecek bir meblağ yada ürün olmadığını, fakat firmanın tavrı ve çalışma prensiplerini sosyal mecralarda dile getirip tüketicileri bu firma hakkında yaşadığım olumsuz deneyim neticesinde yönlendirip bilgilendireceğimi bizzat söyledim.

bahsi geçen firmanın bütün e-ticaret sitelerinde aynı isimle e-mağazaları mevcut. yaşadığım deneyim neticesinde profesyonellikten uzak bu firma konusunda sizleri uyarıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonuç olarak paranız kaldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

sonuç olarak paranız kaldı mı?

hocam para hesaptan direk çekildi zaten, herhangi bir iade vs... görünmüyor. para epttavmnin hesabına gidip ordan mı satıcıya gidiyor yoksa direk satıcı hesabına mı bilmiyorum. arayıp konuşacak bir müşteri hizmetleri olmayınca paranın hesaba iade edilmesini beklemek kalıyor. pazartesi gününe kadar herhangi bir iade olmazsa o zaman yapılabilecekler hakkında yasal her türlü işlemi kovalarım. sizin bilginiz var mı bu epttavmnin işleyiş sistemi hakkında ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.