Şimdi Ara

tıraş ile ilgili bir sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim şimdi sakal da bıyık da doğru düzgün çıkmıyor. fakat azda olsa yine de çıkıyor. 1-2 hafta kesmessem de belli oluyor baya. yani az olunca komik duruyor ve kesiyorum bende. tıraş bıçağı ile kestiğimde yanma oluyor hep. ne kullanmalıyım bunu engellemek için? jel tarzı bişe mi yoksa tıraş bıçağını atıp direk makine falan mı?

• tabiki traş jeli kullan.tahriş olur suratın.makineye hiç bulaşma bence.jiletle ol traşını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

tabiki traş jeli kullan.tahriş olur suratın.makineye hiç bulaşma bence.jiletle ol traşını.

tıraş ile ilgili bir sorum var.

jel bu olmuyor mu?

bunu zaten sürüyorum da. buna rağmen yanma var işte.

• traş kolonyası ya da balsam falan kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

traş kolonyası ya da balsam falan kullan.

hangi marka almalıyım?
  • tıraş bıçağı etkiler mi peki? gillette fusion falan daha hassastır rahattır diye düşünüyorum. 5 liralıkla 25 liralık bir olmaz gibi?
  • Yanma olması normal bence. Cildin alışınca geçiyor bende de yanıyordu eskiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

tabiki traş jeli kullan.tahriş olur suratın.makineye hiç bulaşma bence.jiletle ol traşını.

ben makineyle aliyorum sorun yok
  • köpük ve jel pek iyi ürünler değil
    traş sabunu ya da kremi , uzun ve bol kıllı güzel bir traş fırçası birde traş tası alacaksın,fırçayı ıslatıp kremleyeceksin sonra tasta iyice köpürteceksin ve bunu en az 3 dk yüzüne yedireceksin,ondan sonra ekmek bıçağıyla bile traş olur ve yanma yaşamassın,traştan sonrada soğuk suyla yüzünü durulayıp 50 kuruşa alınabilen cilt şapı süreceksin,ondan sonra babyface rahatlığı mı yaşarsın yüzünü birilerine mi emdirirsin senin bileceğin iş

yinede ekmek bıçağı yerine tek bıçaklı permatik ve ustura, jilet taşıyıcı gibi muadillerini tavsiye ederim,bıçak sayısı arttıkça tahriş artar,reklamları sorgulamadan inanmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 29 Mayıs 2011; 23:07:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.