Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.519
Cevap
242
Favori
455.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Guzelyali

quote:

Orijinalden alıntı: Stokta.com

quote:

Bende siparis vermeyi dusunuyorum (mach3 yedek tiras bicagi) ancak teslimat suresi ve surat kargodan dolayi vazgecsem mi diyorum bir yandan, kargo ne zaman elimizde olur bu gece ya da yarin gunduz siparis versek?

Sayın Guzelyali,

Siparişinizi yarın 12.00'ye kadar vermeniz halinde siparişiniz Salı günü kargoya teslim edilir ve şehrinizin mesafesine göre 1 veya 2 gün içinde tarafınıza ulaşır.

Değerli siparişinizi bekliyoruz.

http://www.stokta.com/page.php?act=arama&str=mach3

Saygılarımızla,

Stokta.cm | Müşteri Hizmetleri

778893850 siparis numarasi ile (4 x Gillette Mach3 Sensitive Yedek Tıraş Bıçağı) siparisimi verdim az once.

Sayın Guzelyali,

Değerli siparişiniz için teşekkür ederiz. Siparişiniz Salı günü kargoya teslim edilecektir.

Saygılarımızla,

Stokta.com | Müşteri Hizmetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.istoctan.com/urun/gillette-fusion-3-lu-set_3379.aspx?CatId=277 bu nasıl acaba gerçi kargo ücretsiz deilmiş..fusuion jiletleri lazm nerede bulunur en uygun? migrosta 4 lüsü 37 liraydı

Sayın TwiNChiL,

Gillette'in Fusion modeline ait tüm ürünlerine aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

İndirimli fiyatlarımızı kaçırmayın.

http://www.stokta.com/page.php?act=arama&str=fusion

Saygılarımızla,

30.000'den fazla okunmaya sahip ÜST KONUMUZDA sitemizle ilgili tüm kullanıcı yorumlarını okuyabilir, sorularınıza anında cevap alabilirsiniz:

http://resim.donanimhaber.com/m_65001758/tm.htm

http://www.stokta.com/4-x-gillette-fusion-power-yedek-tiras-bicagi-urun437.html
    şu üründe bişeyler yapamazmısınız? bide kargosu ne kadar manisaya?

Sayın TwiNChiL,

Ürün fiyatları konusunda maalesef biz herhangi bir değişiklik yapamıyoruz.

Ancak yaklaşık yarım saat önce başlayan 3-5 Aralık kampanyamızda ÜCRETSİZ KARGO limitini 50 TL'ye çekiyoruz.

Saygılarımızla,

sadece bunu alırsam ne kadar tutar kargo? ya da bu 50 tl lik alışveriş yapınca 1-2-3 tl ye verilen ürünler vardı onlar varmı bu ara?

Sayın TwiNChiL,

Sadece tek ürün almanız halinde kargo ücreti 4,90 TL'dir.

Şu anda sitemizde Ücretsiz Kargo dışında özel bir kampanya bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

http://www.stokta.com

• Merhaba stokta.com ben az önce sipariş verdim ama bir hata oldu,sipraşimi verip vemediğimi anlayamadım. oraymilas@hotmail.com adresi vererek girmiştim ?

Orijinalden alıntı: lordmad

Merhaba stokta.com ben az önce sipariş verdim ama bir hata oldu,sipraşimi verip vemediğimi anlayamadım. oraymilas@hotmail.com adresi vererek girmiştim ?

Sayın lordmad,

Sizden bazı detaylar almamız gerekiyor. Müşteri gizliliği açısından size PM atıyoruz.

Saygılarımızla,

• Ben az önce sipariş verecektim stokta.com dan ama taksit yapılmadığını görünce vazgeçtim. Traş bıçağı diye başlayıp ihtiyaç olan bir kaç şeyi de eklemiştim ama olmadı maalesef. En azından 50 tl ve üzerine taksit yapılsa daha iyi olur bence.
  • 3 Aralıkta stokta.com üzerinden üye olmadan sipariş verdim ve k.kartımdan alışveriş tutarı tahsil edildi, ancak ne sipariş onayı nede kargo bilgisi mail adresime gönderilmedi,stokta.com müşteri hizmetlerine mail attım cevap alamadım.Bu durumun sebebi sizce ne olabilir?

quote:

quote:

quote:

Bende siparis vermeyi dusunuyorum (mach3 yedek tiras bicagi) ancak teslimat suresi ve surat kargodan dolayi vazgecsem mi diyorum bir yandan, kargo ne zaman elimizde olur bu gece ya da yarin gunduz siparis versek?

Sayın Guzelyali,

Siparişinizi yarın 12.00'ye kadar vermeniz halinde siparişiniz Salı günü kargoya teslim edilir ve şehrinizin mesafesine göre 1 veya 2 gün içinde tarafınıza ulaşır.

Saygılarımızla,

778893850 siparis numarasi ile (4 x Gillette Mach3 Sensitive Yedek Tıraş Bıçağı) siparisimi verdim az once.

Sayın Guzelyali,

Değerli siparişiniz için teşekkür ederiz. Siparişiniz Salı günü kargoya teslim edilecektir.

Saygılarımızla,

Kargo bugun elime ulasti, tesekkurler.

Tansas, Kipa, Migros'ta 4'lu sensitive yedek tiras bicagi 25,90TL'di, sizden kargo dahil 20,90TL'ye satin aldim.

• 50 tl üstüne kargo bedava seçeneği çıkmıyor, ödeme sayfasında hala 90 tl üstü kargo bedava yazıyor. bir yerde yanlışlıkmı yapıyorum:S

Orijinalden alıntı: hunter87

Ben az önce sipariş verecektim stokta.com dan ama taksit yapılmadığını görünce vazgeçtim. Traş bıçağı diye başlayıp ihtiyaç olan bir kaç şeyi de eklemiştim ama olmadı maalesef. En azından 50 tl ve üzerine taksit yapılsa daha iyi olur bence.

Sayın hunter87,

Öncelikle gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Aralık ayı içinde kredi kartlarına taksit imkanı başlayacaktır.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

3 Aralıkta stokta.com üzerinden üye olmadan sipariş verdim ve k.kartımdan alışveriş tutarı tahsil edildi, ancak ne sipariş onayı nede kargo bilgisi mail adresime gönderilmedi,stokta.com müşteri hizmetlerine mail attım cevap alamadım.Bu durumun sebebi sizce ne olabilir?

Sayın AcetoBalsamico,

Öncelikle gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Tarafımıza ulaşan bir mailiniz bulunmamaktadır.

Acaba size ulaşabilmemiz için bize iletişim bilgilerinizi PM atabilir misiniz?

Saygılarımızla,

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın Guzelyali,

Saygılarımızla,

Sayın Guzelyali,

Saygılarımızla,

Kargo bugun elime ulasti, tesekkurler.

Tansas, Kipa, Migros'ta 4'lu sensitive yedek tiras bicagi 25,90TL'di, sizden kargo dahil 20,90TL'ye satin aldim.

Sayın Guzelyali,

Ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı diler, yeni siparişlerinizi bekleriz.

Saygılarımızla,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

3 Aralıkta stokta.com üzerinden üye olmadan sipariş verdim ve k.kartımdan alışveriş tutarı tahsil edildi, ancak ne sipariş onayı nede kargo bilgisi mail adresime gönderilmedi,stokta.com müşteri hizmetlerine mail attım cevap alamadım.Bu durumun sebebi sizce ne olabilir?

Sayın AcetoBalsamico,

Öncelikle gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Tarafımıza ulaşan bir mailiniz bulunmamaktadır.

Acaba size ulaşabilmemiz için bize iletişim bilgilerinizi PM atabilir misiniz?

Saygılarımızla,

Sayın yetkili,
    Siteniz üzerinde bulunan iletişim forumunu doldurarak bilgi almaya çalışmıştım,şahsi mail adresimden göndermemiştim.
    Ürün bugün elime ulaştı,teşekkürler.

• fusion ile proglide arasında ne fark vardır?normal fusion demek istiorm

Tedarikçilerimizden aldığımız bilgiye göre yakın zamanda Gillette ürünlerinde fiyat artışları meydana gelecektir.

Bu zamlardan etkilenmemeniz için tüm Gillette ürünlerini vitrinimize çıkardık.

Hemenwww.stokta.com 'a girin ve vitrindeki Gillette ürünlerinden ihtiyacınız olanları hemen sipariş edin!

Saygılarımızla,

GILLETTE ÜRÜNLERİNDE ZAM KAPIDA!

Stoğu azalan ihtiyaçlarınızı hemen sipariş edin, yılbaşından önce gelecek zamlardan etkilenmeyin!

Tüm Gillette ürünlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.stokta.com/page.php?act=arama&str=gillette

• Perşembe satın aldığım ürün Arda Bey'in belirttiği gibi cuma kargoya çıkıp şuan elime ulaştı. Çok uygun fiyatlı ve sorunsuz alışveriş sağladıkları için kendilerine teşekkür ederim. Askerlik öncesi ilaç gibi geldi.

İlginize teşekkürler, iyi çalışmalar
    Hakkı Yağız ERDİNÇ
  • belki saçma bir soru olacak ama kusura bakmayın. Tel ile sipariş versem ve direk bankamatikten (hesap olmadan) sizin bir hesabınıza havale ücreti olmadan parasını yatırabiliyormuyuz? Mümkünse bilgi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

Perşembe satın aldığım ürün Arda Bey'in belirttiği gibi cuma kargoya çıkıp şuan elime ulaştı. Çok uygun fiyatlı ve sorunsuz alışveriş sağladıkları için kendilerine teşekkür ederim. Askerlik öncesi ilaç gibi geldi.

İlginize teşekkürler, iyi çalışmalar
    Hakkı Yağız ERDİNÇ

Yağız Bey merhaba,

Ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Umarız rahat bir askerlik geçirirsiniz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: omeravalar

belki saçma bir soru olacak ama kusura bakmayın. Tel ile sipariş versem ve direk bankamatikten (hesap olmadan) sizin bir hesabınıza havale ücreti olmadan parasını yatırabiliyormuyuz? Mümkünse bilgi lütfen.

Sayın omeravalar,

Hesabımıza havale yaparak siparişinizi verebilirsiniz. Ancak bankanızdaki havale-EFT ücretleri tarifesine göre hesabınızdan kesinti olacaktır.

Saygılarımızla,

• 390264061 SİPARİŞ no ile 8 x Gillette Mach3 Turbo Yedek Tıraş Bıçağı istedim.
    Yalnız ödeme yaparken kart bilgielrini girdikten sonra sayfa dondu umarım o ara kartdan parayı almamıştır veya sipariş iki kere geçmemişdir.
    Umarın kontrolunu yaparsınız.

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

390264061 SİPARİŞ no ile 8 x Gillette Mach3 Turbo Yedek Tıraş Bıçağı istedim.
    Yalnız ödeme yaparken kart bilgielrini girdikten sonra sayfa dondu umarım o ara kartdan parayı almamıştır veya sipariş iki kere geçmemişdir.
    Umarın kontrolunu yaparsınız.

Sayın Gs_KuRTuLuS,

Öncelikle değerli siparişiniz için çk teşekkür ederiz.

Yaptığımız kontrollerde ödeme 1 kez çekilmiştir.

Saygılarımızla,

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.