Şimdi Ara

Tıra arkadan saplanan 301 ( Kimse ölmemiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıra arkadan saplanan 301 ( Kimse ölmemiş)

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/korkunc-kaza-41227638

4 Yaralı varmış.

Her zaman diyorum. Öldürmeyen Allah öldürmez. Range Rover'da olan kazadaki şahıslar ise size ömür.

• İyi kurtarmışlar. Allah şifalarını versin.

Komple kafadan girme durumunda 4'dü de ölebilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan.

Fotoğrafa bakınca kazanın şiddeti görülüyor. En azından sağ tarafta ki 2 kişinin vefat etmesi gerekiyordu.

DH otomobil bölümünde bu konuyu masaya yatırmamız lazım. Bu nasıl oldu şimdi ?

Ben şimdi bu tabloya göre "301 > Range Rover" diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.aras.k

İyi kurtarmışlar. Allah şifalarını versin.

Komple kafadan girme durumunda 4'dü de ölebilirdi.
    Bunlar nerden girmiş hocam ? Bunlarda kafadan girmiş.
    Kazaya göre Sağdaki 2 yolcunun oracıkta vefat etmesi gerekiyordu.
  • Şimdi bizim milletin düz aristo mantığıyla range rover tıra arkadan çarptı iki kişi vefat etti. 301 tıra arkadan çarptı kimse ölmedi o zaman 301 range roverdan sağlamdır :) biber acıdır, hayat acıdır o zaman biber hayattır:) aslında eğlenceli milletiz...

• Aracı 3-5 ay sonra sahibindende görebiliriz. Ağır hasar kayıtlıdır diye.
  • Allah korumuş özellikle adana yolunda bu manzarayla çok fazla karşılaşabilirsiniz ailemle giderken sürekli sağdan giderim güvenli olduğu için fakat tır görünce azrailin yanından geçiyor gibi temkinli olurum şoförler dalgın ve yorgun. Senede 1 2 defa uzun yol gidiyoruz canımız çıkıyor birde onları düşünün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saplanma olayı yok sağ yanan vurmuş muhtemelen vuracağını anlayınca hepsi kendini sola atmış yoksa kafadan arkasına girse hepsinin beyni patlardı. Kaza var kaza var Range kazasında adam direk duvara vururcasına vurmuş elemanlar o ivmeyle aracı terketmiş.
  • ilker türkeryoutube
    Bursa'da mucize kurtuluş! Bu araçtan 7 kişi sağ çıktı
    https://youtu.be/4NP5vS1e8QY

Öldürmeyen Allah öldürmüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tirlara amerikadaki gibi darbe emici arka tampon konmali

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Bu nedir yahu, ayak ile kola kutusu ezilir gibi olmuş araba. Gördüğüm kadarıyla çoluk çocuk hepsi sağ çıkıyor arabadan. Allah korumuş.
  • boraycan kullanıcısına yanıt
    Baklava tatlıdır. E o zaman baklava gerçek değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Bu nedir yahu, ayak ile kola kutusu ezilir gibi olmuş araba. Gördüğüm kadarıyla çoluk çocuk hepsi sağ çıkıyor arabadan. Allah korumuş.

Alıntıları Göster
    Kimse ölmüyor çok şükür hocam
    geçen sene bunu görmüştüm ertesi gün bursaya gidecektim yeminle psikolojim bozuldu yola çıkana kadar hep bu kaza gözümün önüne heldi

• quote:

Kimse ölmüyor çok şükür hocam
    geçen sene bunu görmüştüm ertesi gün bursaya gidecektim yeminle psikolojim bozuldu yola çıkana kadar hep bu kaza gözümün önüne heldi

Alıntıları Göster
    Vatandaş artık eski tofaştan, renault'dan bilmemneden kurtulmalı diyorum alım gücü olmadığı için bu ayaklı tabutlara binmek zorunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Vatandaş artık eski tofaştan, renault'dan bilmemneden kurtulmalı diyorum alım gücü olmadığı için bu ayaklı tabutlara binmek zorunda...

Alıntıları Göster
    Böyle giderse malesef bizde yakında bunlara bineceğiz hocam 2012 de 51 e aldığım aracın sıfırı şu anda 150 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 28 Mayıs 2019; 0:13:22 >
  • Bu tırların arkası konserve açacağı gibi.

• quote:

Bu kaza unutamadığım kazalardan biridir, Tırın ezdiği, sürüklediği yetmiyor bir de arkadan gelen linea vuruyor araca. Şu olayı 1000 kere tekrarlasan 1 kez ya kurtulursun ya kurtulamazsın o da bu aileye denk gelmiş. Büyük şans gerçekten.
  • Hakikaten Allah korumuş. Bu araçta arkada oturan varsa muhtemelen emniyet kemerini takmış gözüküyor... range rover’da arka koltukta oturan kişi emniyet kemeri takmadığı için olay yerinde vefat etmişti hatırlayacaksınız... öndekiler yaralanmıştı...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.