Şimdi Ara

Tıptan dişe geçmek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
9.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 kuzenimde cerrahpaşada birisi 4.sınıf öbürüde 2 galiba ve cok ama cok zorlanmaya başladılar....aile mutlu değil evde negatif elektirik var ...herkez onların gözünün içine bakıyor..kuzenlerimde bunun farkında ama kapasitede motivasyonda bir yere kadar...zor bir durum...ben hiç okulda başarılı olamadığımdan benim için sorun yok..))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetbum -- 13 Aralık 2017; 5:37:14 >
  • BüyükAmca kullanıcısına yanıt
    Hastanede de sürekli staj eğitim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dis hekimligi ne ya. Harbi igrenc bir is. Hangi vizyon insanlara ortalamanin biraz ustunde para almak icin gunde onlarca dise bakmayi kabul ettiriyor sasiriyorum. Cidden pis, kokusmus ve igrenc bir is. Bir omru boyle gecirmeyi kabul edenleri gordukce bu para denen seyden nefret ediyorum. Bari degecek bir para olsa ya da itibar. Ben tipciyim. Tip da mesela dunyanin en zor ve en riskli isi, giderek de zorlasacak bundan sonra ama yine de toplumda bir itibari var.

• Merhaba şuan sizinle aynı durumdayım ne yaptiniz neye karar verdiniz merak ediyorum :(

• karataym kullanıcısına yanıt
    lisedeyken ben de böyle düşünüyordum.
    ticarethaneye dönüşen performansa bakan ama döneri yatmayan sağlık sistemi
    günde 500 hastayla muhatap olmak ve şiddet olayları
    mecburi hizmet
    asistanlıkta hoca baskısı
    uzmanlıkta icaplara bakmak telefonunu kapatıp uyuyamamak
    kuş kadar maaş

insanların ağzının içiyle uğraşıyorsun ama tıpta da daha temiz şeylerle uğraşmadığını söyleyebilirim.

dişçi kendi muayenehanesini açabilir. günlük 3-5 hasta baksa ekmeği çıkar. ve rutin yaptığı işler geliyor.
    uğraştığın her hastanın altında ölümcül bir sebep olabilir çok dikkatli olman gerekiyor
    diş eğer tusta seçilebilen bir bölüm olsaydı puanı eminim 70ten yukarda olurdu. tıptan kazancı kat kat iyi.
    sınıfımdaki kızların çoğu artık diş hekimi sevgili/nişanlı edinmiş durumda, oradan pay biçin. tıpta istediği hayat şartlarını alamayacağını gördü, nereye gideceğini biliyorlar[
    mezun olunca bazı şeyleri daha net görüyorsunuz . şu anda ülkenin en zeki beyinleri istifa ediyor. Bu arkadaşlar vahşicesine tus çalışıyor ve bunlarla sınavda yarışmak zorundasınız
    berber olsam da daha iyiydi. dün bir post gördüm. saçını beğenmezse müşteri en fazla sana bi daha kestirmez ya da gözüne şampuan kaçar diyor.

vizyon sahibi olmak isteyen her türlü olur. şu anda vizyon sahibi olmam için zaman bile kalmıyor.
    eski itibarı asla yok. metodolojik olarak düşürülüyor sanki. maaşa 5bin lira zam yapıldı diye haber çıktığında ben bunu telefoncudan duydum inanabiliyor musunuz? zam falan değildi olan maaşı farklı bir kalemde veriyordu. sonra onu da geri çektiler zaten. bu kadar halkı bize karşı bilendiğiyle kaldı.
    geçen günkü grevde hastalar saydırıyor bilmemne kadar maaş alıyorsunuz hala grev diyorsunuz diye. haberi yok ki kafası çalışan adamı ülkede tutmak için sadece bir ikram bu. onu da vermese zaten kendine bakacak doktor bulamayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 18 Aralık 2021; 10:13:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatimdan biktim ne tipmis arkadas. girmek icin feristahimizi kaydirdik simdi feristahin babasiyla basbasayim. Ne yapsam bilemedim. Okumaktan cok ekonomik olarak ve de ailemle sorunlar yasiyorum. dise gecsem de bir seyler duzelmeyecek fakat ne yapsam bilemedim. hayat cok agir geliyor tasiyamiyorum artik.

• Davidzwezda kullanıcısına yanıt
    😥😥

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.