Şimdi Ara

Tıpta Üniversitenin Önemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A: Merhaba tıp için okul fark etmez diyorlar. neden siz iyi okul hayat kurtarır gibi bir cümle kurdunuz. Açıklar mısınız?

B: Merhaba iş bulma acısından fark etmez denir ki öyle zaten. Kimse sorgulamaz nere mezunu olduğunuzu. Ama psikolojik açıdan sağlam mezun olabilmeniz için öğrenciye değer verilen bir okul seçmek gerekir. İntörnlükte iş yükünün az olduğu zaten çok zor olan sınavların kolay oldugu bir okul. Ben 3 sene tekrar yaptım ve okulumdan çok çektim hala da çekiyorum. Ve okulumdan da çok çeken var. Keşke birileri bana yol gösterseydi de ben burayı yazmasaydım diyorum o nedenle öyle yazdim :)

A: Şimdi anladım. Ben de şaşırdım acaba ne etkisi olur diye. Ayrıca size kolaylıklar dilerim. Umarım rahatlarsiniz.

B: Teşekkür ederim size de başarılar.

Yorum yapmıyorum. Yazarı tanımıyorum. Ekstra bilgim yok. Bir kişinin dediğiyle iş yapılmaz. Sadece birilerinin belki işine yarar dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hedeflerine bağlı olarak değişebilir bence yurt dışı düşünüyorsan üni önemli fakat diğer amaçların için en rahat yerleri yaz bence 😌

• üni tabiki önemli sen özel hastahane sahibi olsan iyi eğitim veren okullardan mezun olanları tercih etmez misin ?
  • İş hayatında yaptıklarına bakarlar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hvl00

İş hayatında yaptıklarına bakarlar diye düşünüyorum.
    o da bir kriter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    8 yıl önce açıldı
    OKUDUĞUN LİSENİN ÖNEMİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.