Şimdi diyeceksiniz ulan ne alaka önce bi tıpa girelim. forumdaki konular birbirini sürekli tekrar ediyo zaten günde 626262262 tane tıp vs ceng konusu açılıyor. Bi tık ilerisine gidelim bari. Sizce tıpta en iyi uzmanlık alanı hangisi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıpta en iyi uzmanlık alanı

-
-
plastik cerrahi tabii ki
-
Kazanması da bir o kadar zor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
okuması daha da zordur eminim. youtube da serkan melenkiş diye bi adam var. tusta 7. mi ne olmuş. nasıl kazandığını anlatıyordu. valla yorulmuştum dinlerken. 200 tane fosforlu kalem bitirmiş.
ama bir burun estetiği de 30 bin tl xd
-
Farklı bir konu görmek mutlu etti.
Up.
Evet en azından karşılığını alabilen nadir uzmanlık bölümlerinden biri
aile hekimliği
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Halk sağlığı tabii ki mauahahshshsh
Kişiye göre çok değişir. Ben mesela en baştan beri tıpın teorik alanından çok pratik alanıyla ilgilendiğim için cerrahi bir alan istiyorum. TUS'ta derece yaparsam plastik, ortalama yaparsam kalp veya beyin cerrahisi ilk tercihlerim.
-
Beyin cerrahisinin zorluğu gözünüzü korkutmuyor mu hocam
Hocam sıkıcı olmayan zor şeylerden garip bir şekilde keyif alan biriyim. Yani sabaha kadar nöbet tutarım ses çıkarmam. Her türlü vizite giderim o da okay. Ama bana 1 sayfa farmakoloji notu verin ezberlemek işkence gibi gelir. Bana aksiyon lazım bu yüzden gözümü korkutmuyor hatta sabırsızlıkla bekliyorum diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 30 Ağustos 2022; 23:57:39 > -
Sizin için uygun olabilir o zaman hocam beyin cerrahisi inanılmaz zor ama aynı zamanda inanılmaz bir mesleki tatminiyet sağlıyor. Gerçekten şu hayatta yapılabilecek en üst seviye meslektir gözümde
üroloji based
Billuriye (a.k.a Üroloji)
ne istedigine baglı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Devlette acil uzmanlık kesinlikle
ortapedi ve prc'nin rekonstrüktif tarafı
-
Göğüs cerrahisi
Ülkede 600 tane filan var çok fazla ihtiyaç duyulan bir dal ama sayıları çok az özel sektörde köşeyi döndürür
Kardiyoloji ama Türkiye'de bir kardiyoloji doktoruna 1299123912921 tane hasta düştüğünden inanılmaz yoğunmuş
Kulak Burun Boğaz da güzel.
-
az muz çok değer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X