< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tıpta en iyi uzmanlık alanı (2. sayfa)

-
-
ne kadarı doktora gidiyor peki devlet hastanelerinde veya özel hastanelerde? herkes kendi kliniğini açamaz sonuçta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onu bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cildiye de olabilir hem nöbeti falan yok diğerleri gibi sanırım hem de maddi olarak tatmin eder. İstanbul'da devlet hastanesinde cildiye randevusu bulmak imkansız her gün nöbet tutuyorum randevu alabilmek için istediğim doktora
-
dermatolojide de nöbet var yanlıs biliyosun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
psikiyatri
-
Aile hekimliği
-
Göz ve cilt öldürülme riski az
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fizik Tedavi ve Radyoloji.
Cerrahi branşlarda aile hayatınızı feda etmek zorundasınız. Babam Jinekologdu, evde oturduğu akşam nadirdi, sürekli acil çıkardı.
bence en sevdiğin=en iyisi ama genel düşünürsek ben radyoloji derim
Dermatoloji, Radyolojiyi, Plastiği kazanmak eskiye nazaran kolaylaştı. Aslında teşviği yani döneri iyi olan bölüme gitmek daha avantajlı.
Artık normal bir uzman doktor olsan rahat 45-50 alıyorsun. Eğer maddi kazancım iyi olsun diyorsan özellikli işlem yapan yerleri tercih edip 300 e kadar kazanabilirsin. Yok ben rahat bir yer tercih edeyim diyorsan Dermatolojiyi öneririm.
Devlette 50 k alıp keyfine bakarsın.
-
Hocam ilk kısmı biraz daha açar mısınız ? Bu bölümler iyice talep edilmeye başlamadı mı nasıl daha kolay oluyor kazanması
Kontenjanlarını artırdılar ya son tusta normalde 5 bin kontenjan açarken 10 bin açtılar. Ama maaşları niye öyle aşırı artırdılar bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrEarth -- 31 Ağustos 2022; 23:2:34 > -
Hocam bu peki olumsuz bir durum değil mi asistanlık süreci için ? Doktorların sızlanıyordu sanki
Hayır iş yükü azalıyor
-
Psikiyatri
-
Başkaların derdinden içimiz şişer be hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X