Şimdi Ara

TİPSİZ OLMANIN 5 AVANTAJI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-)Hergün aynaya bakmak zorunda değilsin yok saçımmıbozuldu suratım kirlendi vb. bakmassan iyi hissedersin ama yakışıklı veya güzel isen her saatte bir aynaya bakma isteği duyarsın bakamassan kendini kötü hissedersin

2-)Cool olmanıza gerek yok çok gevşek insanlar olabilirsiniz sizden kimse sizden cool olmanızı beklemez

3-)Aslında kızlar sadece ergenlik çağında tipe bakar ondan sonra cebinize bakar zaten ergenlik döneminde sosyan yönden pekte fazla beklentiniz olmadığı için büyük ihtimal zaten üniversite okumuşsunuzdur bu yaşlarda ise kızlar paraya bakar

4-)Kavgalarda korkmanıza gerek yok yok burnumumu kıracaklar yok gözümü morartacaklar bu da ayrı bir avantajdır

5-)Sevgili triplerinize katlanmanıza gerek kalmaz o triplere katlanan erkek nerdeyse hiç görmedim diyebilirim

Tabi bu maddeler bir yana sadece eğlence amaçlı tipsiz erkek yoktur bakımsız erkek vardır her insana yakışan bir saç tipi sakal şekli elbet vardır bunları keşfedebilirseniz zaten karizmatik olursunuz tabi illaki yakışıklı olacaksınız diye bir kiade yok mesela Kenan İmirzalıoğlu aslında adamda tip yok fakat giyinmeyi ve kendine yakışanı giydiği için Kıvanç Tatlıtuğdan bile daha karizmatik yani kendine bakan erkek her daim karizmatiktir.

• Anladık Tipsizsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇataraPataraa

Anladık Tipsizsin

+1
  • Kenanda tip yok demiş ya lan.

Br erkeği tipsiz yapan en önemli detay sert ve kepçe olan kulaklardır. Daha sonra kalın ve biçimsiz kaşlardır. Üçüncüsü çene kemiğinin çok geride olmasıdır , suratı kötü gösterir. Sonuncusu da aşırı absürt duran kemerli bir burundur. Benim de burnum kemerli ama sanırım bana başka bir burun bu kadar yakışmazdı. Ama bazı kemerli burunlar da var daha adamı görmeden önce burnunu farkediyorsun.
  • Güzel lan bir kez daha tipsizliğimle gurur duydum
  • Siz de kendinizi avutun ilk tipe sonra cebe bakarlar diye. Kız bulmayı bilmiyosunuz. Ne düzgün kızlar var dışarıda. Aslında zor da değil la tahmin yapmak. Senin kadar düzgün bi karşı cins var dışarıda merak etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anladık Tipsizsin

• quote:

Anladık Tipsizsin

• Tipsizliğin şu avantajından ötürü gideri var.

Mesela; Lisede tipsiz çocuklar derslere daha çok zaman ayırıyordu şimdi bir çoğu benden iyi yerde. Ben (Allah kahretsin ) derse girerdim ilk 20 dakika teneffüste kızlarla yaptıkalrımı düşünürdüm. Son 20 dakika bidahaki teneffüs ne yapsam diye plan kuırardım. Sonuç olarak ben kaldım ve ayrılıp dışardan 1,5 sene kayıpla bitirdim ben liseyi bitirirken onlar üniversitedeye hakim olmuşlardı. He şu an Allah'a şükür iyi işim var ama o yıllarda tipsiz olup öyle şeylerle ilgilenmemeyi isterdim. Bunun için keşke dedim işte.
  • boşuna kendinizi tipsiz ilan ediyosunuz sizde birazda kendinize baksanız her türlü kızı kaldırırsınız
  • quote:

Anladık Tipsizsin

TİPSİZ OLMANIN 5 AVANTAJI
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

boşuna kendinizi tipsiz ilan ediyosunuz sizde birazda kendinize baksanız her türlü kızı kaldırırsınız

Bakımlı olun mevzuları bence tamamen saçmalık.Açıkça söylüyorum şu bakım mevzularına kafamı tamamen yorsam dahi bişey olmaz benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

boşuna kendinizi tipsiz ilan ediyosunuz sizde birazda kendinize baksanız her türlü kızı kaldırırsınız

Bakımlı olun mevzuları bence tamamen saçmalık.Açıkça söylüyorum şu bakım mevzularına kafamı tamamen yorsam dahi bişey olmaz benden

kesinlikle iş kendine bakmakta bitiyor düzgün kıyafet giy saçın güzel olsun yeter
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

kesinlikle iş kendine bakmakta bitiyor düzgün kıyafet giy saçın güzel olsun yeter

fit vücut, temiz düzenli kıyafetler, temiz cilt ve dişler, birazda konuşma kabiliyeti "sıradan" bi kızı kaldırmaya yeter.
    kendini geliştirerek daha iyilerini de kaldırabilir ama inanmaktan bile vazgeçmiş adamlar bu kadarını bile yapmaz.

• bende tipimi begenmiyorum bunları görünce mutlu oldum sebepsizce
  • Konuyu acan arkadas tipsiz ama Kenan İmirzalioglu'ndan daha yakisikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dezavantajları yazsan sığmaz buraya
  • yüzünüz çirkinse dikkati başka yerlere yoğunlaştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

yüzünüz çirkinse dikkati başka yerlere yoğunlaştırın.

Napalım yani çadırı kurup mu gezelim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.