Şimdi Ara

Tipsiz insanların yaşadığı sorunlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
24
Favori
19.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

-Yoldan gelip geçenin Allah sabır versin kardeşim deyip geçmesi.
    -Aynaya bakıldığında hissedilen şey(sadece tipsizler hissedebilir)
    -Yakışıklı arkadaşınız varsa yol tarifi vs. ona sorulur ve size göz ucuyla bile bakılmaz(tecrübeyle sabit)
    -Tipsiz olduğunuz için küçük çocuklar çirkin abi diye seslenebilir.
    -Çekilmiş olduğunuz fotoğraf yoktur
    -Arkadaşlarınız gel fotoğraf çekilelim demez
    -Sosyal medyada facebook, whatsapp vs. profiline kendi resmini koyamaz
    -Tipsiz olduğunuz için bazı yakışıklı ve güzel insanlar size acırlar ve iyi davranırlar
    -Boşver kanka yaa sen böyle iyisin
    -Amaan nolcak kanka sana kız mı yok

Edit:
    -Hocalar genelde fikirlerinize önem vermez hatta sen bizim sınıfta mıydın yaa xddd derler (ciddiyim)
    -Hiç kimse konuşmak için can atmaz
    -Yalnız takılırsanız asosyal gözüyle bakılır (yakışıklıysa cool vay anasını be)
    -2 arkadaşın yanında dururken genelde sohbet dışında kalırsınız hatta bırakıp giderler bazen siz yokmuş gibi(ne acı be :( ]
    -Arkadaşınız varsa genelde satar
    -Bugün saçımı nasıl yapsam derdi yoktur. Hiçbir saç yakışmaz çünkü.
    -Genelde müzik, oyun, kitap bağımlısıyızdır.

WE ARE THE LOSERS

• boy varsa 1.80 üzeri Türk erkeklerinin %80i sakallıdır zaten aşarsınız ergenlik bitince o problemi. Önemli olan iyi beslenip iyi spor yaparak 1.80 üzeri olmak. 1.80 altı doğru düzgün yakışıklı değilse pek iplenmiyor.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    170 boyum . spor yapıyorum iplenmiyorum evet
  • Bugün iyi ruh halimdeydim konuyu tekrar görünce yine moralim bozuldu kimse bana ne yakışıklısın dedi ne tipsizsin buda çok kötü birşey.
  • Tipliliği tipsizliği boşverin, mühim olan insanlık. Allah herkese güzel bir yetenek vermiştir,tipi bozuktan değil sütü bozuktan korkacaksın.
  • aynen hocam bazen tipsiz de olsak insan iyi hissediyor kendini yakısıklı falan sanıyor bana da oluyor bazen .kimsenin bişey dememesi de kötü ben internetten sormustum chat sitelerinde kızlara 10 tanesinden 7 si tipsiz dedi 2 si idare eder 1 si iyi dediydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Kagan

Aklıma bu şarkı geldi arkadaşlar..Müziği kliple birlikte dinleyin,az ingilizcesi olan anlar zaten..Hiç yoksa da klipten anlarsınız bişeyler :)

İlk defa dinleyip izledim şarkıyı. Konu ile klibin uyumunu dusundukce sebepsizce guluyordum ama banyo sahnesinde dona kaldım. Cok anlamlı ve guzel yapmışlar klibi gercekten..

• quote:

Orijinalden alıntı: CorpseParty

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Kagan

Aklıma bu şarkı geldi arkadaşlar..Müziği kliple birlikte dinleyin,az ingilizcesi olan anlar zaten..Hiç yoksa da klipten anlarsınız bişeyler :)

İlk defa dinleyip izledim şarkıyı. Konu ile klibin uyumunu dusundukce sebepsizce guluyordum ama banyo sahnesinde dona kaldım. Cok anlamlı ve guzel yapmışlar klibi gercekten..

Bende ilk defa dinledim ve izledim.Cuk oturmuş klip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cja

aynen hocam bazen tipsiz de olsak insan iyi hissediyor kendini yakısıklı falan sanıyor bana da oluyor bazen .kimsenin bişey dememesi de kötü ben internetten sormustum chat sitelerinde kızlara 10 tanesinden 7 si tipsiz dedi 2 si idare eder 1 si iyi dediydi :)

Sende yangına körükle gitmeSana en azından söylemişler daha şanslısın.Aslında tipsiz değilim ama yakışıklıda değilim öyle tuhaftayım.Beni tatlı olarak görüyorlar sanırım istemiyorum tatlı olmak çoğu zaman friendzone'a girenler hep erkeksi yüz hattına değilde ''tatlı''yani yuvarlak şekle sahip yüz hatlarında gerçekleşiyor biri bunun sosyolojik araştırmasını yapsın kesin çoğunluk çıkar erkeksi olmak her zaman tatlı olmaktan 8-2 öndedir.

• o kadar tipsiz nasıl oluyorsunuz la
  • quote:

-Yakışıklı arkadaşınız varsa yol tarifi vs. ona sorulur ve size göz ucuyla bile bakılmaz(tecrübeyle sabit)
    -Tipsiz olduğunuz için bazı yakışıklı ve güzel insanlar size acırlar ve iyi davranırlar

Edit:
    -Hocalar genelde fikirlerinize önem vermez hatta sen bizim sınıfta mıydın yaa xddd derler (ciddiyim)
    -2 arkadaşın yanında dururken genelde sohbet dışında kalırsınız hatta bırakıp giderler bazen siz yokmuş gibi(ne acı be :( ]

Bu arkadaş olayını çok abartmışsın. Ben tipsiz arkadaşlarımla gayet rahat konuşuyorum, konuşuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar -_-

quote:

Edit:

Bu arkadaş olayını çok abartmışsın. Ben tipsiz arkadaşlarımla gayet rahat konuşuyorum, konuşuyoruz

Gerçi benim durumum bu kadar vahim değilde gördüğüm kadrıyla yazdım

• Aslında karşındaki kişi bayansa güzel ya da çirkin olduğunu daha rahat söylersin ama erkeklere gelince biraz daha zor oluyor bu değerlendirmeyi yapmak.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.