Şimdi Ara

Tipsiz insanların yaşadığı sorunlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
335
Cevap
24
Favori
19.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

Ya bu özgüvenle ilgili bence.. Boyum kısa 1.64 tipim gayet sıradan ki yakışıklı diyende var tipini siyeyim senin diyen de.. Hayatimda hep cevremi mutlu etmeye çalıştım ama fark ettim ki ben değilim. Artık güvendiğim birkac insan disinda kimseyi takmiyorum tipimi ve boyumu seviyorum cevremdekiler zaten tipimden dolayi yanimda duracaksa hic ddurmasin bu boyumla 4kere sevgilim oldu biri de 175di ve tipi benden iyiydi.. Kendinize guvenin is orda biter

Kaç yaşındasınız hocam? Ben 17 yaşındayım ve 1.60 Boyum var.

20 yasindayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

quote:

Ya bu özgüvenle ilgili bence.. Boyum kısa 1.64 tipim gayet sıradan ki yakışıklı diyende var tipini siyeyim senin diyen de.. Hayatimda hep cevremi mutlu etmeye çalıştım ama fark ettim ki ben değilim. Artık güvendiğim birkac insan disinda kimseyi takmiyorum tipimi ve boyumu seviyorum cevremdekiler zaten tipimden dolayi yanimda duracaksa hic ddurmasin bu boyumla 4kere sevgilim oldu biri de 175di ve tipi benden iyiydi.. Kendinize guvenin is orda biter

Kaç yaşındasınız hocam? Ben 17 yaşındayım ve 1.60 Boyum var.

20 yasindayim

Alıntıları Göster
    Siz kendinize bu lafları ederseniz başkalarının nasıl davranmasını bekleyebilirsiniz ki? Kim için yaşıyosunuz, elalem ne der diye mi yaşıyosunuz? Kendiniz için yaşayın ya, sonuçta bir kere yaşayacaksınız bu dünyada. Öyle bi anlatmışsınız ki tipin yoksa git intihar et. Bir yerden eksiğin varsa başka bir yönden artın vardır. Bence burda kendinizi yereceğinize artınızı bulmaya odaklanın.

Zaten şu sevgili meselesi dediğiniz nedir ki? Çoğunuzun daha liseli olduğuna inanıyorum. -Bakın kötü bir şey söylemiyorum, tipinize takmanızdan dolayı bu çıkarımı yaptım- Şu anda ne kadar ciddi bi ilişkiniz olabilir ki? Zaten sizinle tipiniz için takılacak kız/erkek size bir şey katmaz; kültür yoksunu, güzellik düşkünü bir insandan da böyle bir şey beklemeyin.

Sonuç olarak karakterinizin düzgün olduğunu düşünüyosanız eninde sonunda sizi candan sevicek birisini bulursunuz; bu normal bi arkadaş içinde geçerli, duygusal arkadaşlıklar içinde. Takmayın kafanıza

• quote:

Orijinalden alıntı: RetAcc

Siz kendinize bu lafları ederseniz başkalarının nasıl davranmasını bekleyebilirsiniz ki? Kim için yaşıyosunuz, elalem ne der diye mi yaşıyosunuz? Kendiniz için yaşayın ya, sonuçta bir kere yaşayacaksınız bu dünyada. Öyle bi anlatmışsınız ki tipin yoksa git intihar et. Bir yerden eksiğin varsa başka bir yönden artın vardır. Bence burda kendinizi yereceğinize artınızı bulmaya odaklanın.

Zaten şu sevgili meselesi dediğiniz nedir ki? Çoğunuzun daha liseli olduğuna inanıyorum. -Bakın kötü bir şey söylemiyorum, tipinize takmanızdan dolayı bu çıkarımı yaptım- Şu anda ne kadar ciddi bi ilişkiniz olabilir ki? Zaten sizinle tipiniz için takılacak kız/erkek size bir şey katmaz; kültür yoksunu, güzellik düşkünü bir insandan da böyle bir şey beklemeyin.

Sonuç olarak karakterinizin düzgün olduğunu düşünüyosanız eninde sonunda sizi candan sevicek birisini bulursunuz; bu normal bi arkadaş içinde geçerli, duygusal arkadaşlıklar içinde. Takmayın kafanıza

Alıntıları Göster
    Buradakilerin bir çoğu çirkin değil.Daha çok kendini pazarlama yeteneği olmayan ve gelişen dünyada geri kalmış insanlar(aile yapısı kültür maddiyat ve okul çağı )
    edit:Bende sizin gibiyim yukarıda yazdığım gibi geri bir insanım.Çekinmeden yazayım 16 yaşındayım bir kıza elimdeki imkanlar dahilinde verebileceğim bir şey yok onu eğlendiremem yukarıda yazdığım gibi gelişen teknolojiden geri kalmış biriyim.Evet pc kullanabiliyorum ve hatta asosyal veya sosyal fobi bile yok (yada realistik düşünerek bir şekilde yendim )ama telefon kullanmam.Facem vardı ama sildim.Twitter hiç kullanmadım keza instagramda.Neden biliyormusunuz çünkü kendimi pazarlayamıyorum
    Güzel giyinemiyorum paramız var ama annem de biraz sıkıntılı biri kilomdan dolayı üstüme yakışan giysi bulamıyorum.Egoist biri değilim keşke olsam da oramı buramı çekip paylaşsam ama yok ben ne yapabilirim instagramda bir şey yapamam daha çok zengin ve gelişmiş insanlar için yaratılmış.Belki bir ihtimal twitterda yaşardım formatı bana az biraz uyuyordu.Her neyse dediğim gibi bir çok şart etken bence direk tipsiziz deyip olayı kesmemeliyiz.Çok doluyum lanet olsun beynim aklımdan geçenleri hissettiklerimi yazamıyorum sırf şu anlamsız yazı yazmam 15 dakikamı aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babafingo31313131 -- 13 Ağustos 2015; 0:05:57 >

• hocam hem pazarlıyamıyorum hem dil yok hem konusma yetisi yok hem espritüellik yok hem asosyallik var hem de fobisi var üstüne üstlük depresifliği ve kendine hakaret ezme de var

ve çok açık bir şekilde suratım domuzu andıran bir tipsizdir
  • Bunlari asabilmenin bir yolu olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

hocam hem pazarlıyamıyorum hem dil yok hem konusma yetisi yok hem espritüellik yok hem asosyallik var hem de fobisi var üstüne üstlük depresifliği ve kendine hakaret ezme de var

ve çok açık bir şekilde suratım domuzu andıran bir tipsizdir

Kardes bu nasil bi depresifliktir yav surda karsina cikip suratina tükürsem yarabbi sükür diyeceksin neredeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Cja

Bunlari asabilmenin bir yolu olmali

Emin konuşmayayım ama tecrübe + birikim ile aşabiliriz.Mesela ortamdaki alfaları düşün bu elemanlar doğuştan mı alfa kısmen ama alfa olmalarının bir etkisi de tecrübe sahibi olmaları.Genetik olarak alfa birini gruba koy bilgisi 0 sa bence bir işlevi olmaz.Bence ne kadar bilgilenirsek bir şeyleri öğrenirsek aşabiliriz diye düşünüyorum.
  • Lenna kullanıcısına yanıt
    Bi insanla göğsü küçük diye nasıl dalga geçiliyor anlamıyorum ki yani olabilir Allah öyle yaratmıştır diye değil yani ne bileyim ahlaksızlık terbiyesizlik insan olan utanır biz ilkokulda birbirimizle pipisi küçük diye dalga geçerdik muhtemelen lisedesiniz Allah'ın 2000 lisi lisede geçen nesilin ilkokul hali yazık

• Bu konudan sonra ağladım dahada takmıyorum bu şeyi ama hala çirkinim

• quote:

Orijinalden alıntı: xlLR

Bu konudan sonra ağladım dahada takmıyorum bu şeyi ama hala çirkinim
    yazık la hem güldüm hem üzüldüm
  • Hayat çirkinler için çok çirkinmiş be

• Arkadaşlar zor olduğunu biliyorum ama inanın zaman geçiyor.Kendinizi toparlayın ve hayatınıza devam edin. Ve biliyorum hayat çirkinler için kolay değil.

İnsanı, insan olduğu için adam yerine koyan pek yok. Karakterin ne kadar düzgün olursa olsun, ne kadar zeki olursan ol, tipin yoksa aklın ve zekan yokmuş gibi muamele ediyorlar insana.İstersen en güzel elbiseyi giy olmuyor. Doğru birşey söylesen bile iplemiyorlar.
    En samimi arkadaşım bile salak muamelesi yaptı bana.Konuyu açınca da duygusala bağladı.Yersen. Evime misafir olarak gelen bayan tipe bak ya dedi.İnsanların o garip bakışları... Daha neler neler.
    İnsanları umursamamayı mutlaka öğrenmelisiniz arkadaşlar.Birden olacak şey değil.Ama çaba göstermelisiniz. Kendinizi mutlu etmeye bakın.

• Uzun süre boyunca aynaya bakmazsın
    Dışarı çıkıp dolaşmak tam bir işkencedir sanki herkes çirkinliğini yüzüne vurmak için sana bakıyordur
    Biri sana güzel olduğunu söylediğinde tamam kesin öyledir modundasındır
    Ya güzeliz özgüvenimiz yok yada insanlar teselli etmeye çalışıyor
  • Buda sorun mu şimdi, merak etmeyin tipin de getirisi yok tek başına bi işe yaramıyor takıntı yapmaya gerek yok yani, gönlünüz güzel olsun yeter boşverin başkasını istediği kadar tipinizle dalga geçsin bi gün oda buruş buruş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3O -- 19 Ağustos 2015; 20:59:10 >
  • gecmiste yasadiklarim aklima gelince acar dinlerim ve energy 100 olur Baba ne guzel demis KIM NE DERSE DESIN LAAAAN

https://m.youtube.com/watch?v=vLCox4s6aPI

• Kamburum,Normal Bi insanın 3 katı(5 de olabilir yani aramızda lafı olmaz) burnum var,lisede Full alay edilen çocuktum(3. Sınıfa kadar) peki ne mi yaptım

Kendimi sevdim ve herşey yavaş yavaş düzeldi(burun hala aynı ona yapcak bişe yok :()

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun tipten ziyade özgüven meselesi, Allah günah yazmasın ama öyle apaçi tipler var ki insana gece gündüz şükür namazı kıldırırlar. Ancak bu heriflerin özgüvenleri o kadar yüksek ki etraflarında kız eksik olmuyor.

Kendi tiplerine bakmadan milletle dalga geçiyorlar, sanki küçük dağları kendileri yaratmış gibi yürüyorlar. Cidden anlamıyorum benim öyle tipim olsa, "benden bir halt olmaz" deyip tibete gidip keşiş olurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: faşoağa

Buda sorun mu şimdi, merak etmeyin tipin de getirisi yok tek başına bi işe yaramıyor takıntı yapmaya gerek yok yani, gönlünüz güzel olsun yeter boşverin başkasını istediği kadar tipinizle dalga geçsin bi gün oda buruş buruş olacak.

Günün birinde buruşabilirim ama şu an mükemmelim.
    Ayrıca ne param var ne başka bişeyim. Tipim var ve bu yüzden özgüvenim var. Gayette herşeye yetiyor😉
    Biraz fakir tesellisi olmuş yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Buda sorun mu şimdi, merak etmeyin tipin de getirisi yok tek başına bi işe yaramıyor takıntı yapmaya gerek yok yani, gönlünüz güzel olsun yeter boşverin başkasını istediği kadar tipinizle dalga geçsin bi gün oda buruş buruş olacak.

Ayrıca ne param var ne başka bişeyim. Tipim var ve bu yüzden özgüvenim var. Gayette herşeye yetiyor😉

Ben kimseyi teselli etmeye çalışmıyorum ayrıca tipsiz değilim senden daha yakışıklıyımdır belki, param da var (yanlış anlaşılmasın arkadaş paradan bahstettiği için söyledim) ama bunların hiç bir önemi yok, benimde kız arkadaşım yok bende asosyalim evden çıkmıyorum, yani kimsenin tipsizim diyip kendini harap etmesine gerek yok türlü türlü dertler var bir sürü engelli insan var sokakta aç susuz yatanlar var bunları da düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: N3O

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Ben kimseyi teselli etmeye çalışmıyorum ayrıca tipsiz değilim senden daha yakışıklıyımdır belki, param da var (yanlış anlaşılmasın arkadaş paradan bahstettiği için söyledim) ama bunların hiç bir önemi yok, benimde kız arkadaşım yok bende asosyalim evden çıkmıyorum, yani kimsenin tipsizim diyip kendini harap etmesine gerek yok türlü türlü dertler var bir sürü engelli insan var sokakta aç susuz yatanlar var bunları da düşünün.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bunun tek bir çözümü var açık ve net.

Yaklaşık olarak bu sorunu 2-3 yıldır çekiyordum ergenlik yüzünden, öğle aralarında, sınıfta sokakta ki mağazaların vesaire nerede cam görsem bakıyorum psikolojik bir rahatsızlığa dönüştü. Bunu aşamadım hala bakıyorum ama sizlere özgüven daha doğrusu insanlardan utanmayarak konuşmanın 1 yolunu söyleyeyim ama inanmanız gerek buna yoksa olmuyor. Sadece yapmanız gereken insanları önemsememeniz hatta nefret etmeniz , eğer insanları sevmezseniz ve önemsemeyecek kadar iğrenç olarak görürseniz bu utanma duygusunu aşarsınız.

En azından ben böyle aştım. Mesela güzel ve yakışıklı olan insanların %99 u aptaldır. Bu yüzden utanma zorluğu çekmiyorum ki bu kesin doğru bir şeydir yaptıkları tek şey baba parası yemek ve instagram'a resim atmak

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.