Şimdi Ara

Tipsiz,çirkin birinin 19 yaşından sonra değişme ihtimali var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çirkinliği yüzünden ömür boyu aynalardan kaçmış,kızlarla hiç etkileşimi olmamış,tipi yüzünden özgüveni ve cesareti yerlerde sürünen,hiç mutlu olamayan hatta kötü bir ruh hali yüzünden hastalıklarla boğuşan,tipi yüzünden sosyal hayatta zorluk çeken,aşşağılık kompleksli ezik birinin 19+ yaşından sonraki zamanlarda tipi değişip veya çirkinliği azalıp mutlu olma ihtimali var mıdır ? Yoksa şuan 19 yaşında neysem sonrasında da aynı mı olacak tipim ?

• Vardır biraz azim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

Bakımla olacak iş değil bu,yüz hatlarımızı belirleyen faktörler var; Bunları da Dna'nın kodları ve hücreler belirliyor o yüzden suratımızın değişme kısmı biraz hücrelerle alakalı bir durum.

• Ulan varya başka insanlar çok güzel yakışıklı ve mutlu ama ben ise daha bu yaşta üzüntü ve stres ile vücudumu ve ruhumu mahvediyorum , bu duruma imtihan diyen olursa kafa,göz dalacam yeminlen hayatım bitti 19 yaşımda 

• Var abla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burunda mı sıkıntın var estetik olursun biter. Saçın mı döküldü ektirirsin. Çenen mi geride ameliyat olursun.

Bir arkadaş vardı lise de çenesi baya öndeydi karga diyorduk sesi de karga gibiydi. Diş teli taktı ve çene ameliyatı oldu baya değişti çocuk. Tipsizlik bu devirde en az dert edilecek şey önemli olan kazandığın parayı harcamadan tipine harca. Herkes den daha yakışıklı olursun.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt

Burnumda veya çenemde sorun olsaydı zaten gidip estetik yaptırırdım,boşuna konu açmazdım. Benim sorunum çene geriliği,burun büyüklüğü falan değil,benim yüz hatlarım aşırı çirkin o yüzden yüz hatlarını nasıl değiştireceğiz  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim konuştuk ya senle bu konuyu bak millett bir yere kadar yardım eder kimisi mal mal yorumlar atar daha fazla üzülürsün her şey sende bitiyo bu hayatta millet neler başarıyo millet sakat halde(kötü anlamda söylemiyorum) hayata tutunuyo yani her şey mümkün iş sende bitiyor

• Paganizm kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Önce bedeni en sağlıklı hale getirmek için çabalıyorsunuz iyi beslenme ve spor, fazla kiloyu verip spor yapınca çene hatlarınız da belirginleşiyor. Erkek olduğunuzu varsayıyorum, bunun mewingi var sporla artan testosteron ile sakalla çenenizi olduğundan daha iyi gösterme şansınız var.
    He gerçekten yamuk yumuk mu DNAnizdan dolayı gidiyorsun bişektomi, burun, jawline yaptırıyorsun gerekirse saç ektiriyorsun kelleyi hallettik.

Spor yaptın Ust bedeni de hallettin boyun mu kısa onun da ameliyatı varmış eleman 20cm uzamış birden fazla ameliyatla, tekinde 9-10cm uzatıyorlar.

E ne kaldı? Her şeyin çözümü var. Neden görece daha çirkin insanlar daha zengin? Adamlar azmetmiş çünkü daha yolun basındasın, 19 yaş ne ki herkes aynı anda gelişmiyor. Kimisinin hala sakalı yok kimisi kelleşmeye başlamış ilginç yani günümüzde düzensiz gibi gelişim. Geçen haberlere çıktı 14 yaşında diyo ne sesi 14 gibi ne de bedeni.

Millet ne evrimler geçiriyor, Elon Musk bile sıfırdan yaptırmış kendini resmen. Aklını beynini geliştir zaten ileride sanalda takılacağız avatarını güzel dizersin.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt

herkes ameliyat olup dünya güzeli yakışıklısı olsun o zaman. çene ameliyatı dediğin şey 2 yıllık süreç ameliyatı olup 1 ay yemek yiyemiyosun fiyatı da 200k dan başlıyor belki daha da zamlanmıştır. her ameliyatın sonucu da güzel olmuyor 3-4 kere revizyon olanlar var

• Ailem güçlü yetiştirmedi,çeşitli olaylar sonucu böyle içime kapandım.

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Ameliyat ile düzelseydi dünya üzerinde güzel-çirkin kavramı olmazdı.

Gerçi benim ameliyatlık bir durumum yok,sadece yüz hatlarım kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 16 Temmuz 2022; 17:32:36 >
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

Hocam, spor ile düzelseydi ben çoktan brad pit olurdum + 5 yıldan beri spor geçmişim var ve vücudumu o kadar zorlamamın sonucunda salgılanan testosteronun benim tipime hiç bir faydası olmadı. Hayla betim yani.

Çirkin veya güzel olmak tamamıyla şans meselesi bence ve hiçbir şeyle değiştirilemez çünkü tanrı insanı yaratırken istediği gibi kodlamış ve nasıl olmasını istiyorsa öyle şekilleniyor tipi yani sonradan değiştirmek çok zor.

• Hayata karşı hiçbir enerjim veya cesaretim kalmadı ve acısız intihar düğmesi olsa anında hiç düşünmeden basardım..

Yok mu kolay yoldan kalp krizi geçirip ölmenin yolu  

• Tipsiz admin mesajlarımı silmeden duramıyor. Kısaca senin düzelme şansın yok diyim allah böyle yaratmış estetik filan da haram sonuçta allahın verdiği tipi beğenmemezlik etme sakat doğan çocuklar var aynaya her baktığında bunu düşün. Yakışıklılığında zorluğu var uzun uzun yazmıştım silindi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.