Şimdi Ara

Yapı kredi play tl card bankamatik kartı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ben yapıkrediden bankamatik kartı almak istiyorum playtl card bankamatik kartı mı ve ben bu kartla internetten alışveriş yapabilir miyim son bir soru da öğrenci belgesiyle gidene hesap işletim ücreti kesilmiyormuş doğru mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yapı Kredi PLAY TL Card Nedir?

Yapı Kredi PLAY TL Card, ön ödemeli bir bankamatik karttır. TLcard ile aynı özellikleri paylaşır, ancak kredi kartı değildir.

PLAY TL Card ile TLcard Arasındaki Fark

PLAY TL Card'ın TLcard'dan temel farkı, kredi limiti olmamasıdır. Bu nedenle, karta önceden para yüklemeniz gerekir ve yüklü tutarın üzerinde harcama yapamazsınız. Ayrıca, PLAY TL Card ile taksitli alışveriş yapamaz veya fatura ödemeleri gerçekleştiremezsiniz.

PLAY TL Card'ın Kullanım Alanları

PLAY TL Card, günlük harcamalarınız için kullanabileceğiniz çok yönlü bir karttır. Market alışverişlerinden fatura ödemelerine kadar çeşitli işlemler için kullanılabilir.

PLAY TL Card'ı Kimler Kullanabilir?

PLAY TL Card, 15 yaşından büyük herkes tarafından kullanılabilir. Kredi sicili olmayan veya kredi kartı kullanmak istemeyen kişiler için uygun bir seçenektir.

PLAY TL Card Nasıl Alınır?

PLAY TL Card, Yapı Kredi şubelerinden veya Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden temin edilebilir. Kart başvurusu için kimlik belgenizin olması gerekmektedir.

PLAY TL Card'a Nasıl Para Yüklenir?

PLAY TL Card'ınıza para yüklemek için Yapı Kredi şubelerini, Yapı Kredi ATM'lerini veya Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Ayrıca, internet bankacılığı veya havale yoluyla da karta para yükleyebilirsiniz.

PLAY TL Card'ın Avantajları

• Kredi limiti olmadığından fazla harcama yapmanız engellenir.
    • Kredi sicilinizi etkilemez.
    • Günlük harcamalar için çok yönlü bir seçenektir.
    • 15 yaşından büyük herkes tarafından kullanılabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet yapabilirsin ben normal hesap kullanıyorum benden hesap işletim ücreti kesilmedi bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Evet yapabilirsin ben normal hesap kullanıyorum benden hesap işletim ücreti kesilmedi bilmiyorum

Bugün gittiğimde internetten alışveriş yapamazsın dedi acaba garanti paracard alsam onunla halledebilir miyim

• Nasıl yapamazsın dedi? Hesabını açarken soruyor sana internet bankacılığını kullanacakmısınız diye evet diyorsun açtırıyorsun internete hesabını. Ben gayet kullanıyorum hocam bir terslik olmasın sizde?

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Nasıl yapamazsın dedi? Hesabını açarken soruyor sana internet bankacılığını kullanacakmısınız diye evet diyorsun açtırıyorsun internete hesabını. Ben gayet kullanıyorum hocam bir terslik olmasın sizde?

Siz play tl kart veya bankamatik kart mı kullanıyorsunuz

• Ben kullanıyorum. Hem kredi karti var bende hem de banka kartı. Internetten alisveris yapiyorum

• Tomris01 T kullanıcısına yanıt
    Banka kartınız hangi bankanın acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı/banka önerisi
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Play tl banka kartı işte hocam

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Bugün play tl kart yerine tl kart çıkardım bu hesaplardan hesap işletim ücreti alınmıyor değil mi

• Onu kullanma enpara kullan direk.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Neden ki

• burs kredi falan alıyorsan zirratten verilen kart işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.KADiR

burs kredi falan alıyorsan zirratten verilen kart işini görür

Maalesef almıyorum o yüzden lazımlık bi kart çıkartmak istedim tl karta başvurdum bi hesap işletim ücreti alınmaz dendi

• her bankanın öğrencilere aynı ayrıcalıkları sağlıyor olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 7 Şubat 2018; 18:50:56 >
  • Play kredi kartı tl card banka kartı.

Ben play kart kullanıyorum,internet alışverişine açık,kapalı ise ykb mobil uygulamasını indirir açarsın.

Ayrıca play'in internet alışverişlerine hediye worlduanlar veriyor.Cüzdan uygulaması ile katılıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: arkasokaklar12634

Play kredi kartı tl card banka kartı.

Ben play kart kullanıyorum,internet alışverişine açık,kapalı ise ykb mobil uygulamasını indirir açarsın.

Ayrıca play'in internet alışverişlerine hediye worlduanlar veriyor.Cüzdan uygulaması ile katılıyorsun.

Peki ben aldığım tl card ile hepsiburada, gitti gidiyor vs den alışveriş yapabilir miyim

• Ben yaptım sorunsuz halloldu.

• arkasokaklar12634 A kullanıcısına yanıt
    3D security.. kaydı istiyor bu kartla otomatik olan birşey mi peki

• Dediğin şey internet alışverişi olması lazım.müşteri hizmetlerini ara ya da ykb mobil uygulaması var ordan internet alışverişine aç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.