Şimdi Ara

Tipim nasıl (SS'li) Ciddi yorumlar lütfen!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
4
Favori
9.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: codeGenius

Adam benjamin button beyler

Haykırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 14 yaşında gibisin ayrıca
  •  Tipim nasıl (SS'li) Ciddi yorumlar lütfen!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceplebi

quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

Fotoğraflar küçük gösterebilir 24 yaşındayım beyler biliyorum çok şaşırtıcı

Tipim nasıl (SS'li) Ciddi yorumlar lütfen!!

/>

• beyler ben yakından tanıyorum konuyu açanı kendisi 24 yaşında
  • su içer gibi testesteron hormonu alman lazım. Çok küçük gösteriyorsun.

Arkadaşlar büyük ihtimal hormon eksikliği veya başka bi hastalığı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Öyle bi tipin var ki , ilk resimde arkada semazen imana gelmiş allaah demiş yükselmiş , pes oynayan çocuklar maçı yarıda kesip şükür namazına başlamışlar , giydiğin kazağın pamuğu tarladan çıktığı güne lanet etmiş şirk koşmuş dünyanın ilk ateist pamuğu olmuş ve dehşete kapılan sulama aleti kamyonu devirmiş fışkırtmaya başlamış.

• tinerciliğe 40 yılımı verdim böyle kafa görmedim yemin ediyorum
  • Sen hic aynaya bakmiyosun birader?tipi super olan adamlara bile ne yorumlar yaziyolar sen bu tiple ssli tipim nasil diye konu aciyosun.git isine ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 deyince gülüyoruz. 1 2 4 Puahah. Kimi kandırıyosun sen

• bütün yorumları okudum ben fotoğrafları koyduğumda sadece tipimi beğenmezler diyodum ama yaşada inanmıyolar la birde liseye yeni girmiş bebeler sen 24 sen ben 40 ım demeyi bıraksın çok itici oluyonuz şuan şükür namazı kılıyorum buraya sizin gibi adice yorumlar yazmadığım için..

birde insani davranıp -bi hastalığınmı var kardeş? diyenlere evet içguatr'ım ve kortizol eksikliğim var ve kullandığım ilaçlarda bağışıklığı düşürüyor o yüzden sakallarım seyrek çıkıyor ..

SAYGILAR
  • inanmayın beyler serin resimler
  • quote:

bütün yorumları okudum ben fotoğrafları koyduğumda sadece tipimi beğenmezler diyodum ama yaşada inanmıyolar la birde liseye yeni girmiş bebeler sen 24 sen ben 40 ım demeyi bıraksın çok itici oluyonuz şuan şükür namazı kılıyorum buraya sizin gibi adice yorumlar yazmadığım için..

birde insani davranıp -bi hastalığınmı var kardeş? diyenlere evet içguatr'ım ve kortizol eksikliğim var ve kullandığım ilaçlarda bağışıklığı düşürüyor o yüzden sakallarım seyrek çıkıyor ..

SAYGILAR

Eh be kardesim madem boyle ne diye konudisina resim koyarsin anlamam ki bosver sen isine bak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: 1907_mert

quote:

Orijinalden alıntı: Ceplebi

quote:

Fotoğraflar küçük gösterebilir 24 yaşındayım beyler biliyorum çok şaşırtıcı

/>

• Kardes sen 24 yasindaysan ben senin yaninda baban gibi gosteririm o ne ole

Edit:Kardesm afedersin hastaligin olan bolumu sonra okudum yinede sukur etmek lazm eli ayagi sakat olanlar var ALLAH şifa versin herkese :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cristiono -- 18 Temmuz 2012; 13:59:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

quote:

bütün yorumları okudum ben fotoğrafları koyduğumda sadece tipimi beğenmezler diyodum ama yaşada inanmıyolar la birde liseye yeni girmiş bebeler sen 24 sen ben 40 ım demeyi bıraksın çok itici oluyonuz şuan şükür namazı kılıyorum buraya sizin gibi adice yorumlar yazmadığım için..

SAYGILAR

Eh be kardesim madem boyle ne diye konudisina resim koyarsin anlamam ki bosver sen isine bak ya

he ya , bu konu dışının yaşı belli cıvıklığı belli, keşke en başında belirtseydin yada hiç açmasaydın konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: codeGenius

Adam benjamin button beyler

• Allah random tuşuna basıp yaratmış seni,inancını kaybetme bu dünya geçicidir.
  • Bende benjamin button sendromunmu var diyecektim allah şifalar versin kardeş
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.