Şimdi Ara

Tipim nasıl (SS'li) Ciddi yorumlar lütfen!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
4
Favori
9.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

quote:

Orijinalden alıntı: PSN Misafiri

Hocam ben 17 yaşındayım. Bak bu fotoğrafta annemle birlikte Ortaköy'de kumpir yiyoruz denize karşı.

Tipim nasıl (SS'li) Ciddi yorumlar lütfen!!

• git kendini kandili rasathanesinde tarantula pozisyonunda as...
  • Alay etmek için demiyorum bir hastalık falan mı var acaba duymuştum böyle birşey çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fei

quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Öyle bi tipin var ki , ilk resimde arkada semazen imana gelmiş allaah demiş yükselmiş , pes oynayan çocuklar maçı yarıda kesip şükür namazına başlamışlar , giydiğin kazağın pamuğu tarladan çıktığı güne lanet etmiş şirk koşmuş dünyanın ilk ateist pamuğu olmuş ve dehşete kapılan sulama aleti kamyonu devirmiş fışkırtmaya başlamış.

• alınma ama benziyorsunuz....

• quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

arkadasim senin icin TEK CİKİS YOLU İNTİHAR.Eger intihar yontemlerini ogrenmek istersen pm....

Nick-Avatar-Mesaj uyumdaki son nokta
  •  Tipim nasıl (SS'li) Ciddi yorumlar lütfen!!

[simage]

• şaşı bakmadan şaşı kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

bütün yorumları okudum ben fotoğrafları koyduğumda sadece tipimi beğenmezler diyodum ama yaşada inanmıyolar la birde liseye yeni girmiş bebeler sen 24 sen ben 40 ım demeyi bıraksın çok itici oluyonuz şuan şükür namazı kılıyorum buraya sizin gibi adice yorumlar yazmadığım için..

birde insani davranıp -bi hastalığınmı var kardeş? diyenlere evet içguatr'ım ve kortizol eksikliğim var ve kullandığım ilaçlarda bağışıklığı düşürüyor o yüzden sakallarım seyrek çıkıyor ..

SAYGILAR

Kardeş Allah şifa versin sana Ama burada sinirlenmen çok saçma.Bu yorumları göze almış olman gerek bu resimleri koyman için.Suç senin yani.Konu dışında düzgün cevap beklememelisin.Ciddi cevap istiyorsan konu dışı özele açabilirsin Dalga geçmediğini varsayarak yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suskun İnsan -- 21 Temmuz 2012; 22:46:17 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.