Bildirim
TIPÇI abiniz APP kodluyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam öyle demeyin şimdi yazılımcılar da uzaktan tıp okuyacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adam full stack developer olmus. tıp + yazilim ogrenme = worth. cengler de hala ilk 5kdan falan alıyor. enayiler
-
+1.quote:
Orijinalden alıntı: nonameaccount
Bu mesaj silindi.
Eclipse ile kodlardık eskiden.. android studio çıkmadan öncesini bilr hatırlıyorum 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yani diyorsunuz ki boşuna ceng balonunu okumaya gerek yok, tıp yazarak bile cengcileri geçebiliyoruz (sözüm top tierden dışarı)
-
Ceng'e saygım sonsuz...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05C48F7EDhocam yani diyorsunuz ki boşuna ceng balonunu okumaya gerek yok, tıp yazarak bile cengcileri geçebiliyoruz (sözüm top tierden dışarı)
Böyle ancak alaylı olabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 16 Temmuz 2022; 13:33:51 >
Hocam Memrise diye bir uygulama var bence onu kullanın.
Hobi amaçlı yapıyorum diyorsanız sorun yok.
-
Yabancı dil uygulaması değil mi o?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4h062020Hocam Memrise diye bir uygulama var bence onu kullanın.
Hobi amaçlı yapıyorum diyorsanız sorun yok.
Yok bir uygulama geliştiriyorum, yayınlamak gibi bi hedefim var :D
Nick'in rastgele bir nick mi, tanıdık geliyor
Hocam kendi kelimelerinizi girebiliyorsunuz. Herhangi bir şeyi ezberlemek için kullanılabilir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam öyle demeyin şimdi yazılımcılar da uzaktan tıp okuyacak
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X