Şimdi Ara

Kopilot Deneme Paketi alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yayınları baya iyi yayınlar. Tavsiye eder misiniz? Veya kullanan var mı daha önce

Kopilot Deneme Paketi alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kopilot Deneme Paketiyle Kodlama Yolculuğunuzu Başlatın

Kodlama alanında ilk adımlarınızı atmayı düşünüyorsanız, Kopilot Deneme Paketi, becerilerinizi geliştirmeye başlamanız için harika bir yoldur.

Kopilot 50 Deneme, kodlama yolculuğunuza başlamak için 50 liralık bir deneme paketi sunar. Bu paket, platformun temel özelliklerini deneyimlemenizi ve Kopilot'un kodlama verimliliğinizi nasıl artırabileceğini görmenizi sağlar.

Kopilot Deneme Paketi, aşağıdakiler gibi çeşitli avantajlar sunar:

• Gelişmiş kod tamamlama: Kodunuzu hızla ve doğru bir şekilde tamamlayın.
    • Akıllı kod önerileri: Bağlamınıza göre alakalı kod önerileri alın.
    • Hata tespiti ve düzeltme: Kodunuzdaki hataları tanımlayın ve kolayca düzeltin.

Kopilot Deneme Paketi ile ilgili kullanıcı yorumları genel olarak olumludur, birçok kişi platformun kodlama sürecini önemli ölçüde kolaylaştırdığını ve hızlandırdığını bildirmektedir.

Kopilot Deneme İndirim Kodu ile deneme paketinden daha da fazla tasarruf edebilirsiniz. Bu kodlar genellikle Kopilot'un resmi web sitesinde bulunabilir veya çevrimiçi olarak aranabilir.

Kodlama yolculuğunuzu bugün Kopilot Deneme Paketi ile başlatın ve kodlama verimliliğinizi nasıl yükselttiğini bizzat görün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tuhaf alternatiflere bakmak yerine denemelerini kendin ve teker teker almanı öneririm, sadece denemeler olsa ve fiyat daha düşük olsa alınabilir bişi ama o ekstra hizmetler(büyük ihtimalle hiçbir işine yaramayacak olanlar) için fazladan para alıyorlar ve değmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teker teker nerden temin edebilirim hocam? Benim bildiğim sadece deneme karmaları var. Diğer denemeler kurum denemeleri değil mi? Üzgünüm çok bilmiyorum bunları

• dershaneye kaydolsana hem sınav ortamı olur

• TornadoOfSouls0 kullanıcısına yanıt

Aklımda o vardı zaten. Sağlam dershanenin denemelerine girmek. Bunu gorünce forum ahalisine sorayım dedim

• c4gl4r kullanıcısına yanıt
    Kaliteli bir yayının tyt-ayt hangisi lazımsa genel denemelerini alıp çöz mesela. Kurumsal denemelerin çözüm videoları YouTube'da yayınlanıyor genelde oradan da kağıda çözebilirsin bakarak. Dediğin gibi deneme karma kitapları da olabilir. Daha çok alternatif var

• Hocam nerden alacağım işte. İşlere sordum kurumsal denemeler sadece kurumlarla anlaşınca oluyormuş. Bireysel denemeler var mı mesela onlar ayrı felan mı. Deneme işini hiç bilmiyorum. Yani tek tek satılıyorsa gidip alayım problem yok o zaman

• baya ucuz şuan, bir kurumda 50 denemeyi 2000tlye alamazsın

Tabii var, misalen 345'in 5li tyt denemesi var alıp çözüyorsun, 3D 5li tyt 5li ayt olarak iki set var çok yani. Her adam akıllı yayının bir tane vardır. Ha illa tek tek alcam diyorsan orası maalesef orası için ya pdfden çıktı alacaksın ya YouTube'dan çözeceksin ya da ikinci el alacaksın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-927DC4D74 -- 13 Ağustos 2023; 17:21:7 >
    herhangi bir dershaneye gidip(tercihen kalabalık) deneme pakediniz var mı diceksin onlar fiyat verir 50 deneme 3500 gibi falan,evde çözceğin deneme için işlere gidip tyt genel deneme almak istiyorum diceksin soru bankası almakla ayni sey

şuan kendi başına deneme çözme benc,bi kurumla anlaşman daha iyi olur

• Teşekkürler hocam yardımlarınız için

• Jwthh kullanıcısına yanıt

Hocam halı hazırda bir kurumun deneme paketini aldım gidiyorum denemelerine. Bir tane daha olsun istiyorum. Bizim hocamız sağlam bir dershanenin sahibi orda denemeye girmek mantıklı geliyor ikisi birden

hocam netin düşükse biraz sonraya bırakabilirsin 2 kurumdan girme işini çünkü ana amaç konuyken haftada 2 gün genel denemeye kafa yormak ne kadar mantıklı bilmiyorum,neti iyi biriysen öneirrim konu eksiği daha az diye deneme verimli olur sana.Tabiki kişiden kişiye degisir ben dedim diye doğrusu bu değil

düşükten kastım orta netler 80 civari
    yüksekten kastim 90-95 civarlari

benim kaydolduğum kurum eylülde başlicak denemelere bi tane de dün yaptı seviye belirleme onun harici 1 ay deneme yok işte sonra haftalık o kurumda giricem.Bi 3 4 ay sonra da ikinci bir kuruma yazılır 2 kurumda girerim diye düşünüyorum

• Düşük netlerdeyim hocam sizin dediğiniz netlere yakınım. Sonradan girilebiliyor da öyle yapayım o zaman Ekim gibi gitsem iyi olur herhalde o zamana 90 95 kedi görürüm diye düşünüyorum

• Jwthh kullanıcısına yanıt

Bence 50-70 seviyesindeki biri denemeye bile girmemeli. 50-70 net arası yapıyorsan bariz konu eksiğin var demek.

2 farklı kuruma da yazılma konusu tek deneme tarifesi almayacaksanız kötü, çünkü yüksek ihtimalle 50 deneme varsa 25 tanesi aynı olacak.

• hoppel kullanıcısına yanıt

Son denemem 75 geldi hocam. Ayrıca tek deneme tarifesi alacağım. Girdiğim kurum eh işte denemeleri var. Sağlam bir dershanenin sağlam denemelerine girmek istiyorum. Onu da Ekim'de felan yaparım sanırım

• hoppel kullanıcısına yanıt
    katılıyprum sağda solda denk geliyorum deneme deneme diyip duruyorlar özellikle derece ögrencileri cok yapıyor bunu üzülüyorum,eleman zaten 100 netten baslamis çalışmaya 50yle başlayan adama deneme çözerek eksiklerini görebilirsin diyor 50yle başlayan adamın zaten herşey eksik,85 net yapan adam tr 30 sos 15 mat 25 fen 15 olsun artk biraz daha pratik yapcak kıvama gelmiştir denemeyle türkçe çözmeye alışır sosyalde soru görür fende eksik konu görür mat pratiği kazanır vs

ama öncesinde denemeye çok asılmak maalesef heves kırmak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.