Şimdi Ara

TIP vs VETERİNER HEKİMLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birinin insanı diğerinin de hayvanı iyileştirmesi dışında fark var mı? İş bulma konusunda ikisi de çok iyi olduğu yaygın.Bu bölümleri ayıran nedir de birinin puanı uçmuşken diğeri 50 - 150k arasından öğrenci alıyor? Cidden merak ediyorum.
    En kolay iş bulan meslek diyor haber kanalı :
    https://www.youtube.com/watch?v=j5GoU0hA--s&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterinerhekimadayi06 -- 18 Temmuz 2020; 18:37:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Veteriner hekimliğin iş bulma konusunda çok iyi olduğundan haberim yoktu eğer öyleyse ve canlılara ilgi fazla ise müthiş bir seçenek bence.

• JokF J kullanıcısına yanıt

Hocam show tv en çabuk iş bulan meslekler arasında 1.sırada diyor 🤔

• Su ana kadar hayvana elimi surmuslugum bile yok veteriner olabilir miyim istesem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer durum reel sektörde de bu yönde ise bence gözden kaçırılan ve çok güzel bir seçenek.

• Bilemiyorum ki hocam...Bakın bir kediciğe köpekçiğe elinmi ileride süremem asla diyorsanız yazmayın ama yapabileceğinize inanıyorsanız neden olmasın

• Veterinerlik bahsedildiği kadar kolay iş bulamıyor.Tabi kişiden kişiye göre değişir benim arkadaş bu sene mezun oldu bakiniyor 2 aydır nispeten kısa bir süre ama hala bir gelişme yok.Köye gidecek orda bir şeyler yapacak sanırım.

Veterinerlik okuması çok çok zor bir bölüm hem biraz pis hem zor.Ahirda hayli vakit geçirmişlerdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    özelde tıp veya diş okumak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi üniversiteden mezun hocam

• İstanbul universitesi vet. o zaman 50 bin ile girmişti sanırım

• Allah allah şaşırdım, klinikler falan da mı kabul etmediler

• Evet hocam İstanbul'da bakındı biraz ama sonuç çıkmadı.Hayvancilik ve tarımın yoğun olduğu bir ilceden geliyordu sanırım orada ufak bir yer açıp iş yapacak.Ama kendisi biraz çekingen biri belki o yüzden bulamamıştır kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem

• İş imkanları konusunda dağ ile tuz arasındaki fark kadar fark var ikisi arasında. Üstelik sadece biri insanı iyi ediyor biri hayvanı iyi ediyor gibi bir ilişki olduğunu da düşünmüyorum. Birbiriyle üstünlükten ziyade nasıl tıp ile mühendeslik ayrımı ilgi alaka , yetenek ve gelecek beklentisine göre yapılıyorsa veteriner hekimlik ile tıp arasında da aynen ilgi , gelecek beklentisi, iş imkanları gibi her şey göz onune alınmalı.

• veterinerlik hep kedi köpek bakmak değil ineğin biyerine ellerini sokuyorlar bağırsakları/hamileliği kontrol etmek için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.