Şimdi Ara

TIP VS DİŞ HEKİMLİĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
8
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 1 Nisan 2021; 2:41:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi hocam ancak ben felaket maaş alacağım demedim hiç. Dünyevi mallarda gözüm yok evdir arabadır... İstediğim ülkelerde yaşayayım ortalama bir maaş bana yeter kendimi bilime adayacağım ha şu da bir gerçek tabi ki tek hedefi 5-6 bin para kazanmak olanlardan fazla alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 24 Mart 2019; 11:29:2 >
  • Doğru. Boş konuşanlara kulak asmamayı öğrenmek gerek çünkü diş okuyanlara tıpçıların bile "siz hekim değilsiniz" diye laf attığı bir ülkedeyiz. Siz de umarım sevdiğiniz mesleği yaparak beş kuruş falan kazanırsınız. Amacınız para değilmiş ya. İyi günler

• Amacım para olmasa da bir doktordan dişçiden fazla kazanacağım o dert değil sorun etme sana da iyi günler

• Birisi "Diş, puanı tıpa yetmeyenlerin bölümüdür." demiş.

Bu bölümleri kazanan insanlar genel olarak çok çalışkandırlar. Neden birbirinizi böyle sınıflandırıp ezme çabasındasınız? Eczacılık da puanı dişe yetmeyenlerin bölümü mü? Yazık size.
  • hocam banane yahu insandan? bu arada sehir disinda degil kendim fahrettin altay SEHIR MERKEZInde oturuyorum benim evimden 15 20 dk dolmusla

• CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Hayatı başarılarla dolu, her sınavda derece yapmış ben için tıptır diştir pek başarı sayılmıyor maalesef istediğim gibi laf atarım
    Başarısı olmamış ama tıpa dişe laf edenler için geçerli dediklerin

• Ben diş hekimliği istiyorum nedeni benimki de ameliyatlarin ilgimi çekmesi . Bir de diş hekimi olup ülke ülke gezme hayalim de var bakalım:) Burada diş bölümünü aşağılayanlar da tam bir çomarlar gerçekten Anadoluyu küçümseyenler de aynı şekilde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hdhdjdjdbdbd -- 24 Mart 2019; 11:57:19 >
  • Hocam çalışmalar nasıl gidiyor?

• Şu forumdaki sayılı akıllı insanlardansınız doğru yolda olduğunuzu düşünüyorum, forumdakiler her şeyi yks’de alınan puan ve üniversite sonrasında hesaplarına yatan paradan ibaret sanıyorlar ama gerçekten hayat bu değil bunu çoğunun yaşına 1-2 yıl mezuna kalmışların da sosyal çevrelerine bağlıyorum daha kendi illerinden çıkmamış adamlar burda bilgisayar ekranından Dünyay’yı tartışıyorlar...

• Başarıyı sınav sanan arkadaşın sanalda millete sallaması dışında yapamayacağı bir şey yok sanırım 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017demezunakalan kullanıcısına yanıt
    Hocam benim Boğaziçi İşletme mezunu kuzenim var 40k kazaniyor Danimarkada. Şimdi ODTÜ makineyi derecelerle bitirip hocalardan güzel yerlerden referans mektubu alıp güzel yerlerde yüksek lisans yapsam bende o seviyelere yaşım çok geçmeden gelebilir miyim?

• Hocam o konularda bilgim yok malesef mühendislik alanlarına çok soğuğum ben babamın şirketi yüzünden aile hayatımız baya boşluklarla dolu olmuştu sevmiyorum o alanları o yüzden başkalarına sorarsan daha iyi olur.

Şu çekememezlik lafından da bıktırdınız be kardeşim. Sana göre başarı ne söyle? Spor mu satranç falan mı sevgili mi? Ne söyle hepsi var merak etme. TUS derece sahipleri gibi tüm saçlar beyazlamış hayatı olmayan biri değilim şükür bölümde ezber yok kafan çalışıyorsa ilerliyorsun
    Hocam Tıp ve ya Dişi seçersem Genelde bilirsin Doktorlar doktorlarla evleniyor kuzenimde öyle 25-30 k maaş giriyor eve karı koca doktor sırf bu yüzden seçmem çok mu mantıksız? Dişide estetik hazzından dolayı seçmem de etken.

• Tamam kardeşim uzatmayın forum sapmasın rica ediyorum🙏

• Hocam ne yapacaksın bu kadar parayı. Mutlu ol yeter.

Birde şey hoşuma gidiyor yanlış sordum Mesela doktorlara gösterilen ilgi verdiği mesleki haz adam vanda bir ilgi gösteriyor hastaya o hasta o kadar mutlu oluyor ki ertesi gün kasa kasa mandalina geliyor sana yani bu statü çok hoş bişey bence Ben Aselsan da Makine mühendisi de olsam bu hazzı elde edemeyebilirim.Geçen Diş doktoruma gittim Ortodontist 2 gibi geldi kliniğe almanyadan İçerde 4-5 hasta falan vardı o karşılama o ilgi statü çok hoş.Ama sorarsan Biyoloji sevmiyorum.Fiziğe çok aşırı ilgim var Dinamik falan bunlardan makinenin ana konusunu ne yapacam kafayı yedim.

• Beddua etmemek icin kendimi zor tutuyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.