Şimdi Ara

TIP VS DİŞ HEKİMLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
8
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diş, puanı tıpa yetmeyenlerin bölümüdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yeditepe, medipol, bezmi alem hacettepe
    Başkent, çapa, ege, ankara, marmara, gazi, akdeniz eskişehir. Bunlarda diş hekimliği yazanların hepsi tıpa yettiği halde diş hekimi olmuştur :) tabi sizin gibi eğitilmez çomarlara bunu anlatmak zor olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2017demezunakalan -- 24 Mart 2019; 9:46:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017demezunakalan kullanıcısına yanıt
    Saydıklarından bir yeditepe yüksek o da 4 kişi alıyor. Diğerleri 10 binden başlıyor. Adam 10 bin sıralama yaptıysa dağ başında, Allah’ın unuttuğu yerde tıp okuyacağıma merkezi yerde diş okurum diyor, bizzat gördüm tabi sizin gibi hayal dünyasıfa yaşayan ve gerçekliğin acı yüzünden kaçmaya çalışıp kendi ütopyasında kendi gerçeklikleri ile mutlu kalmaya çalışan hayalperest çomarlara bunu anlatmak zor

• 10 bine dağ başımı 😂😂en basititnden örnek vereyim edirne dağ başı sana göre galiba 😂😂 bilinçsiz çomar seni yeditepe 10 alıyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2017demezunakalan -- 24 Mart 2019; 9:57:42 >
  • Anadolu şehirlerini dağ başı, allahın unuttuğu yer diye aşşağılaman hiç hoş değil.

Bezmialem 6 kişi alıyormuş, medipol de 15 binde. 15 bine gayet dağ başı
    Edirne kampüsü de gayrt dağ başında ayrıca
    İkile tıpa puanım yetmiyor demeye yüzünüz yok tabi yalanların arkasına saklanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 24 Mart 2019; 10:6:7 >
  • Aşağılamıyorum, şehir merkezlerine saatlerxe uzaktaki kampüslerden bahsediyorum onlar da dağ başıdır

• Tıp öğrenciyisim dişin içini de dışını da biliyorum. Tıp yaz plastik cerrahiye yönel

• Tokat'ta tıp fakültesi şehir merkezinde ve 18 binle alıyor

• İyi sen git tokatta oku ne diyim

• Sen burda tıpla ilgili konuları neden açıyorsun? Amacın bilinçsiz tercih yapanları uyarmak mı yoksa çok iyimser mi kaldım? Neden insanların hayallerine sürekli çamur atıyosun? Bu arada diş hekimliğine tıp kazanamayanlar gider çoğunlukla bu her zaman böyle olmuştur ama baştan beri diş hekimliği isteyenler de var bunu bilmeni isterim. Hedefim Hacettepe Diş Hekimliği Fak. ve 13 bin sıralamayla tıpa gayet de gidilebiliyor. Bir tek para etken olmamalı, eğer anlatmaya çalıştığınız buysa size hak veriyorum. Ömrünüz boyunca bu mesleği yapacaksınız sonuçta. Yapabileceğinizden emin olmak için araştırın. Ama artık ideali için tıp, diş yazanlara ve bir takım herkesin hayatındaki farklı sebeplerden dolayı ders çalışamadığı için mezuna kalanlara laf atmayı bırakın

• İstesem bu sene de özelde tıp okuyabilrdim çok şükür maddi durumumuz buna el veriyor.
    Ama sen hala kudur burda çomar👍
    Edirnenin kampüsü şehrin tam içinde bilmeden sallamaya devam.

Özelde tıp okuyabiliyorsan özelde diş de okurdun neden gitmedin yalanlarla kendini kandırabilirsin sadece
    Klavyeden salyan akıyor utanmadan bana kudur diyorsun bir de ben yazıp gülüp geçiyorum sen bir şeyler kanıtlama derdindesin

Daha geçen sene hedefi diş olan arkadaşım asla tıp gitmem, diş tamamen benim için bir meslek vb sıralarken 500. olunca bu sıralamayla diş mi gidilir deyip cerrahpaşa tıp yazdı. Alayınız aynı oğlum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 24 Mart 2019; 10:59:56 >

• Siz de ne alıngansınız kimse laf etmesinmiş. Nasıl diş/tıp okuyacaksın o zaman? Her gün sana laf eden insanlarla dolu olacak ömrün

• Arkadaşının vizyonuyla seninki aynıymış😂 evet özelde dişte okurdum ama ben devlette okumak istiyorum elin çomarına neden bi şey kanıtlama derdinde olayım ki o küçük beyninle iyi günler dilerim sana 😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2017demezunakalan -- 24 Mart 2019; 11:0:23 >
    Türkiyenin en iyi liselerinden mezun, ileri düzey ingilizce ve almanca bilen, ilk senesinde ilk 500’e giren, hazırlığı atlamış ve ilk senelerini yüksek ortalama ile bitirmiş iki kişi vizyonsuz, çomar; ilk senesinde hiçbir başarı elde edemeyip mezuna bırakan ve hedefi 10-15 bin olan; vizyon sahibi, ülkenin geleceğini omuzlamış kişi

Kendi kafanızda kurduğunuz ütopya baya iyiymiş ya, haşhaş çekip ben de geleyim izin var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 24 Mart 2019; 11:7:34 >
  • bu sizin basitliginiz yada secen kisinin kendi hayatini zindan etmesidir.Siralamam 10 15 araliginda gelsin zaten izmirde yasiyorum izmirde tip tutmasina ragmen dis yazacagim ve sizin dusundugunuz gibi gelenler pisman olurken ben mutlu olacagim

• Mersin Tıp hiç de dağbaşı değil hocam gayet güzel

• nukleikasit kullanıcısına yanıt
    Çünkü puanın ege tıpa değil 9 eylül tıpa yetiyor o da şehir dışında. Dişe git göreceksin herkes daha ilk senesinde tıpa geçmeye çalışıyor olacak, ileriki sınıflarda da devam edecek. Deneyim söylüyor bunu kaç kişi gördüm
    Tıptakiler ileriki sınıflarda bırakıp mühendisliğe geçer
    Diştekiler de bırakıp tıpa geçer bu bir gerçektir
    Her yerleşim sonrası diş kazananlar burada konular açıyor doluşuyorlar; tekrar hazırlanan mı dersin, diş derslerini görüp en azından tıpa okuturum yıl kaybım azalır diyenler mi dersin, bazı özel üniler dişten tıpa geçmeye olanak tanıyor; sırf bu yüzden oralara giden mi dersin ohoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 24 Mart 2019; 11:25:26 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.