Şimdi Ara

Tıp seçmeyerek yanlış mı yaptık? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kararsız İstanbullu

çok açık bir şekilde gördüğümüz gibi soruma cevap vermiyorsun ve laf sokma yoluna gidiyorsun tipik bir örneksin
    hadi anlayamamışsın birdaha sorayım bu konuda neden yalan söyleyiyim ben ne yararıma son 20 dkye kadar 3 bilkent cs idi 4 cerrahpaşaydı 20 dakika kala 2 sinin yerini değiştirdim diyorum, böyle bir yalan söylememin bana yararı ne anca laf sok, tiki tiki konuş başka iş yok

senin gibi ailem şöyle istiyor ben şöyle istiyorum napcam bilmiyorum ikiside güzel hangisini tavsiye edersiniz gibi boş konuşan biri ailesiyle kararını çoktan vermiş olur zaten.Son 20dkda karar veremez ya da değiştiremez.

+ Yalan borcum mu var , yalan söylesem ne kazanıcam ki , neden böyle bi konuda yalan söyliyim. bunların hepsi +9 yalan söyleme itemidir haberin olsun.

edit : ayrıca anca tiki tiki laf sokmalar falan demişsinde , 5yaş seviyesinde kafana vur çalışır kafan yok tarzı konuşan kim onada bi bak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrDemir04 -- 19 Temmuz 2015; 1:13:24 >

• Ben Ankara diyorum neden Hacettepe değil diyorlar. Özellikle tıp hakkında ileri geri konuşanlara gıcık oluyorum. Sen o kadar emek ver gelsin konuşsun...

Orijinalden alıntı: Dragonborn Targaryen

Arkadaşlar herkes mühendislik çöp meslek artık yazmasaydın falan diyo iyice moralim bozuldu büyük ihtimal odtü makine müh. Gelecek sizce yanlış mı yaptım?(ilgi alanı olarak da müh. Bana uygundu)

Peki Tr de boun odtü itü sabancı kasanlar hepsi mi yanlış yaptı ? 5-10 yıla neler değişir kim bilir ama şunu asla düşünme odtü makine dediğinde alacağın saygı ile selçuk tıp okumanın verdiği saygı değer aynı buna takılıyorsan eğer. Geçenlerde forumun birinde gördüm ortam düşünme bölümler olarak MIT ile karşılaştırması vardı tabi kıyaslanma olarak devenin yanında pire olarak kalıyor ama Türkiye'de karşılaştırılabilecek tek üniversite gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    +9 item falan demişsin de doğru değil mi dediğim niye söyliyeyim yani taa başında beri tıp yazmış olsam öyle derdim tersini demek bana ne kattı valla anlamıyorum bunda yalan söylediğimi düşünmeni :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben ne zaman ailem şöyle istiyor falan dedim her zaman onlar bana bırakıyor ben kararsızım dedim ilk beni mi görüyorsun tıp ile mühendislik arasında kalan :)
    +9 item falan demişsin de doğru değil mi dediğim niye söyliyeyim yani taa başında beri tıp yazmış olsam öyle derdim tersini demek bana ne kattı valla anlamıyorum bunda yalan söylediğimi düşünmeni :)

Sende tam guitarhero111 potansiyeli goruyorum tıp okurken burada gelip bilkent EE soyle bilkent cs boyle hepsine gömer yok bilmem napar diye dolaşıyor forumda.

• Çok araştırmıştım odtü makinayı ortalama bir odtü makina mezunu 4-5 sene tecrübe ile doktorların az kazananları kadar kazanmakta sonra adım adım yükseliyor sana ve şansına göre asıl sıkıntı yaşlanınca hükümet sağolsun ülkede ortalama yaşam çok uzunmuş gibi 64 yaşı getirdi 60 yaşındaki adamın yüzüne bakılmaz özel sektörde hatta sözleşme biter bitmez atarlar.devlette doktorsan 60 yaşında sıkıntı yok kimse birşey demez.

tabi iş yurtdışına gelince odtü hacettepeye bile büyük fark atıyor odtü bugün mühendislik alanında ve genel alanda ilk 100e girebilen bir üniversite hacettepe ilk 500de bile değil sağlıkta dahi.yurtdışında bilinirliği geçtim sıradan bir almana iyi bir üniversite olduğunu bile anlatamazsın.iş ilanında ''reputable university''(saygın üniversite) der bazen işte o hacettepe değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 19 Temmuz 2015; 20:50:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Allah allah :)
    Bilkent cs benim istediğim bölümdü odtü bilkent boğaziçinde okumak ayrıcalıktır ama sen insanları bilmeden yorum yap ah ahh :)

işte ben seni yargılamadığım halde sen kendini yargılanmış gibi hissettin.seninde durumun guitarhero111 e benziyor kendin söyledin şimdi ''bilkent cs benim istediğim bölümdü'' ama şuan tıp okucaksın.guitarhero111 in de istediği bölüm bilkent EE miş okuduğu bölüm tıp sadece bir benzerlikten bahsettim :)

Kendim aklımda olan bir güzel bir bölümü neden kötüleyeyim tip olsun Odtü bilkent olsun ülkemizin nadide eğitim kurumlaridir ayrıca öyle bir dedin ki evet yargılanmis hissettim :)

kusura bakma amacım o değildi sadece durumun benziyor demek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Cok yanlis yaptin hem de

Bu adamı dinleyin. Bildiği var ki konuşuyor. Kaç yaşına gelmiş adam yine de tıp seçmeyerek hataya düşmeyin diye geliyor ygs-lys bölümüne ve size yardımcı olmaya çalışıyor. Kıymetini bilin.

Ben de önceden hep mühendislik istiyordum ama sağolsun kendisi gerçekleri görmemi sağladı. Tıp okutacağım için hiç pişman değilim ve bir terslik olmazsa da pişman olmayacağım gibi duruyor.

Tobb güzel üniversite ama devler ligine giremez uefada :)
    Devler ligi: bogaziçi odtü itü bilkent koç sabancï

devler ligi boun odtü bilkent itü dür geri kalanlar bunlara yaklaşamaz.

quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Cok yanlis yaptin hem de

Bu adamı dinleyin. Bildiği var ki konuşuyor. Kaç yaşına gelmiş adam yine de tıp seçmeyerek hataya düşmeyin diye geliyor ygs-lys bölümüne ve size yardımcı olmaya çalışıyor. Kıymetini bilin.

Ben de önceden hep mühendislik istiyordum ama sağolsun kendisi gerçekleri görmemi sağladı. Tıp okutacağım için hiç pişman değilim ve bir terslik olmazsa da pişman olmayacağım gibi duruyor.

Dalga mi geciyosun ciddi misin

Yok abi. Ne dalga geçeceğim? İroni falan yapmadım.

• Ben de çok araştırdım ve iyi ki muh seçmişim yani öyle işsizlik falan yok iyi unilerde

• Tıp zor ya sevmeden asla okunmaz

• Su ana kadar her zaman yaptigin anti muhendislik yorumlarina saygi duyuyordum.adamin gorusudur, hayalidir, sevdiği hep istedigi meslektir falan diyordum ama sen bu adamin nicotinellin yorumlariyla muhendislikten soğuyup tipa kaydiysan gram saygi duymam yazik olmus nette bi adamin muhendisligi kotulemesiyle bi yola girmissin o kadar guzel muhendis ornegi de varken. Üzüldüm cidden.

Gerci uzulmedim sadece bir kac kisinin dedigiyle genel tabloyu arastirmadan karar veren dar görüşlü adamdan da iyi muhendis olmazdi zaten iyi ki tip secmissin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 7 Ağustos 2015; 16:39:01 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.