Şimdi Ara

Tıp-Sağlık raporu mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisi olan var mi heyet raporu istiyolar ekayit olamiycaz mi biz simdi? Rapor normal kayda da yetismez ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal kayıt için yetişir hocam niye yetişmesin. Ben de alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusteLeVent

Normal kayıt için yetişir hocam niye yetişmesin. Ben de alacağım.

Hocam programiniz ekayit icin uygundur diyor sonuc sayfasinda acaba sonradan mi veriyoruz raporu. Benim gitme durumum yok su an icin baya uzakta kazandim.

• Benden daha uzak kazanmış olamazsın hocam Azerbaycan Tıp geldi; araştırmak lazım, inşallah bir yolu vardır.

• uppp geçen sene falan girip bilen yok mu yav?
  • Ucu ucuna yetiştirmeye çalışacağız, ben de araştırıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sonuç sayfasında bana da öyle yazıyor ama universitenin kendi sitesinde tıbbın e kayıt sistemine dahil olmadığı yazıyor. ÖSYM sanırım e kayıt yapabilirsiniz mesajını otomatik eklemiş herkese. Üniversitenin sitesinde yazan doğrudur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Sağlık Raporu
    2 yıl önce açıldı
    Devlet hastanesi sağlık raporu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim merak ettiğim, örneğin bir adam şeker veya kalp hastası ise doktor olamıyor mu?
    Yoksa sadece mesleği icra etmesine engel hastalıkları mı önemsiyorlar.

• NemanjaBjelica kullanıcısına yanıt
    Çok net bir bilgim yok o konuda hocam. Ama ikinci dediğiniz daha mantıklı geldi. Bu kadar tıp okuyanlardan hepsinin tamamen sağlam olmasına ihtimal vermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: überraschung

Çok net bir bilgim yok o konuda hocam. Ama ikinci dediğiniz daha mantıklı geldi. Bu kadar tıp okuyanlardan hepsinin tamamen sağlam olmasına ihtimal vermiyorum.

%90 sadece meslek yapmayı engelleyenlere bakıyorlardır. Yüksek Tansiyon hastası diye bir adamı doktor yapmadıklarını düşünsene.

• Arkadaşlar kazandığım üniversiteyi aradım, tıp fakültesinde (belki de sadece benim üniversitede böyledir arayın sorun) ekayıtın mümkün olmadığını, 14-18 ağustos arası gidip kayıt yaptırmamız gerektiğini söyledi. Sağlık raporunu da bu kayda götürmek zorundayız.
  • Tıpda e kayıt yok heyet raporu ise o kadar ciddi bişey değiş doktorlar öyle imza atıyorlar

• Trakya üniversitesi için sağlık raporu gerekmiyordu geçen sene. Bu sene de değişmemiştir herhalde. e-kayıttan emin değilim, vardı diye hatırlıyorum. Hatta e-kayıt yaptıranlar ilk hafta öğrenci işlerine belgelerini versinler gibi bir duyuru vardı diye hatırlıyorum.
  • Çapa da sağlık raporu istenmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Torrentter

Arkadaşlar kazandığım üniversiteyi aradım, tıp fakültesinde (belki de sadece benim üniversitede böyledir arayın sorun) ekayıtın mümkün olmadığını, 14-18 ağustos arası gidip kayıt yaptırmamız gerektiğini söyledi. Sağlık raporunu da bu kayda götürmek zorundayız.

Çanakkale de tamamen aynı durum.

• Selamlar, ilerde tıp kazanıp bu işi araştıran arkadaşlar için yazıyorum.

Üniversitenizi arayın. Heyet raporu gerekiyor mu sorun. Gerekiyorsa;

1)Tam teşekküllü bir hastaneye gidin. Hasta kayıttan barkodlarınızı alın vezneye ücretinizi ödeyin. (Benim gittiğim hastanede, tahlil dahil, bu sene için 200₺ idi.)

2)Dahiliye, Ortopedi, Genel Cerrahi, Göz, Nöroloji, Psikiyatri, Kulak Burun Boğaz Polikliniklerine gideceksiniz. Zaten size verilen barkodlarda bunlar yazıyor.

3)Dahiliye hariç bütün poliklinikler bir rahatsızlığın var mı diye soracak başka bir şey yapmadan sağlam yazıp kaşe vuracak.

4)Dahiliyeden idrar, kan, ekb, röntgen istenecek. Tahliller için idrar kabını ve kan tüplerini hasta kayıttan alacaksınız.

Bu kadar. Bazı aşamalar hastaneden hastaneye değişebilir. Hayırlı olsun.
  • Bu sene alacak arkadaşlar acele etsin heyet haftanın belirli günleri toplanıyor malum kayıtlar başlamak üzere acele edin.
  • Torrentter kullanıcısına yanıt
    Hocam bu heyet raporu isini ilk defa duydum universitenij sitesinde kayit icin gerekli belgelerde yazmiyor isteniyor mudur acaba yine de

• Torrentter kullanıcısına yanıt
    aile hekimi sağlık raporu oluyor mu yav :D
  • Yarın gideceğim. Umarım bir günde halledebilirim tüm işi. Boşa zaman kaybı resmen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.