Şimdi Ara

Askeriye sağlık kurulu raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba çok fazla bir bilgim olmadığından dolayı bu konuyu açıyorum bilen insanlar cevaplarsa memnun olurum kolumda 5 parça küçük küçük beyaz lekeler oluştu doktora gittigimde önemsiz birleke diyip ilaç dahi yazmadı bu lekeler ile jandarma astsubay sağlık kuruluna girersem cildiyeden elenme olasiligim sizce varmıdır not : ben çok fazla kafama takıyorum galiba bu lekeleri Askeriye sağlık kurulu raporu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun0606 -- 22 Şubat 2025; 17:53:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• doktor ilaç bile yazmamış, kendine kuruntu yapıyorsun. fotoda da ters bir şey gözükmüyor. sen bu nedenle kurula gidersen seni iki kere askere alırlar. hayırlı tezkereler

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim astsubaylik için sağlık kuruluna giricem biraz fazla kuruntu yapıyor gibiyim sanırsam 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lekeler görünmüyor bile. MSÜ sağlık mülakatından bahsediyorsan 2 kere katıldım. Sağlıktan 2 defa geçtim. Orada cildiyeden pek elenme olmuyor yüz bölgesinde değilse. Cildiyeden elenen 2 arkadaşım olmuştu onların bir tanesi lazer epilasyon yaptırmış ve inanılmaz hatalı bir işlem yapılmıs diken diken belli oluyordu. diğerinde ise diz bölgesinde orta parmak uzunlugunda bir yanık izi (yanık değil ama o renkte) leke vardı o sebeple elendi. Sağlık aşamasına kalanların HHO için %90'ı, diğer okullar için %70i kendinde var olduğunu bile bilmediği sebeplerden ötürü eleniyor. Ekseriyetle elenme sebepleri Düztabanlık durumu -400 metreyi 58 snde koşan arkadaş bu sebeple elendi- bir diğer sebep ise skolyoz. (herkeste birseviye skolyoz var, hho 0a yakın istiyor.)

başarılar tek sıkıntın bu olsun.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.