< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun0606 -- 22 Şubat 2025; 17:53:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Askeriye sağlık kurulu raporu
1 Mobil
-
-
doktor ilaç bile yazmamış, kendine kuruntu yapıyorsun. fotoda da ters bir şey gözükmüyor. sen bu nedenle kurula gidersen seni iki kere askere alırlar. hayırlı tezkereler
_____________________________ AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight -
Anladım kardeşim astsubaylik için sağlık kuruluna giricem biraz fazla kuruntu yapıyor gibiyim sanırsam 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yanik izi,dikis izi vs olsa neyse de buna bisey olmaz muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Lekeler görünmüyor bile. MSÜ sağlık mülakatından bahsediyorsan 2 kere katıldım. Sağlıktan 2 defa geçtim. Orada cildiyeden pek elenme olmuyor yüz bölgesinde değilse. Cildiyeden elenen 2 arkadaşım olmuştu onların bir tanesi lazer epilasyon yaptırmış ve inanılmaz hatalı bir işlem yapılmıs diken diken belli oluyordu. diğerinde ise diz bölgesinde orta parmak uzunlugunda bir yanık izi (yanık değil ama o renkte) leke vardı o sebeple elendi. Sağlık aşamasına kalanların HHO için %90'ı, diğer okullar için %70i kendinde var olduğunu bile bilmediği sebeplerden ötürü eleniyor. Ekseriyetle elenme sebepleri Düztabanlık durumu -400 metreyi 58 snde koşan arkadaş bu sebeple elendi- bir diğer sebep ise skolyoz. (herkeste birseviye skolyoz var, hho 0a yakın istiyor.)
başarılar tek sıkıntın bu olsun.
_____________________________ -
Çok güzel aydınlattin dostum teşekkür ederim normalde bu tarz lekelere kafayı takmam ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik küçücük lekelerden elenmeyelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı