Şimdi Ara

TIP OLMAZSA DİŞ MANTIĞI VE BECERİKSİZLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
3
Favori
5.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim normalde hedefim tıptı mesela ama gelmiyor,diş hekimliği ise çok zor bir meslek gibi görünüyor bana.Sıralamalar 16ya yaklaşırsa diş de gelmez gerçi.

Okurken teorik olarak zorlanacağımı düşünmesem de pratiği zor gibi görünüyor(Sabundan diş yapmalar vs.).Teoride zorlanmam övünmek gibi olmasın da ezberim ve biyolojim iyidir.

Mezundum zaten 1 sene daha kalmama ailem izin vermiyor.

Tıpa da gitseydim cerrahlık filan düşünmüyordum zaten çünkü el becerim oldukça zayıf.

Neyse diş hekimliğinde el becerisi ön planda,el becerisi zayıf olan biri geliştiremez mi bu özelliğini?

Çok korkuyorum diş hekimliğinden,mühendislik secesim geliyor bu yüzden,ne yapmalıyım,forumda diş hekimi filan denk gelirse bu konuyla bir ilgilenebilir mi?

EDIT:İşin kötü tarafı bio 26,25 fiziğim 16,75 net.Bu şekilde mühendislik yazılır mı ki?
    Dişten sonra gelen mf3 mesleklerine de kötü diyorlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 8 Temmuz 2017; 10:47:24 >

• Yok mu benim gibi bu sorunu yaşayan,yorum bekliyorum.
  • dostum ben yeditepe üni profesörü ile muhabbet ettim el becerisi hakkında bana tam olarak şu cümleyi kurdu

biz ne dangalakları doktor yaptık sen gel de gerisi çok kolay dedi yani hiç sıkıntı etme çok rahat alışırsın gidersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavuzryz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam youtubedan tanıtım videolarını izliyorum,sanat gibi heykeltraş gibi beceri istiyor diyor.Ayakkabımı zor bağlayan birisiyim,senin sorduğun profun tarifinden de beterim galiba ,beni de adam ederler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 8 Temmuz 2017; 10:39:56 >
  • ya kaç tane diş doktorunun böyle bir sorun yaşadığını gördün ki hiç yok mutlaka alışacaksın ister istemez kendinle işi bağdaştıracaksın kesinlikle rahat olursun diyorum sıralama ne bekliyorsun

• Övünmeyi pek severler.

• Ankara ds de okuyan arkadasim el becerisi iyi olanlarin cok zorlanmadigi verilen odevledi güzel bi sekilde yaptigi ama zayif olanlarin zodlandigini söyledi bu bi gerçekmis sonucta sen sanat yapiyosun dedi ayni cumlesini yazdim aga iste kendime göre pay cikar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yavuzryz Y kullanıcısına yanıt
    2015 18k
    2014 22k
    2016 29k
    2017 puango 24k

Diş bu sene 24kları bulur,bana da gelir diye düşünüyorum.
  • inşallah hocam ucu ucuna kurtarırsınız gibime geliyor inşallah çok daha iyisi gelir

• Uruk ogrenirsin ne olacak

• İşin kötü tarafı bio 26,25 fiziğim 16,75 net.Bu şekilde mühendislik yazılır mı ki?
    Dişten sonra gelen mf3 mesleklerine de kötü diyorlar zaten.
  • senin işin sağlık sen dişe git reyiz

• @Dt_huzurluksuz @Dynomec

Hocalarım sizleri konuya bekliyorum
  • El becerisi diye bir şey yok bence hocam üzerine gidilirse gelişen bir şey , bunu sol-sağ elinin ince iş yapmada başarısına bakarak anlayabilirsin , iki el arasında bu kadar fark oluşturabiliyorsan sen olanı da geliştirebilirsin :)

• Bende aynı korkuları yaşıyorum şahsen kazanıp okuyamamak da var
  • Diş olmazsa mühendislik yerine iyi bir yerde MBG düşünmez misin?

Ayrıca el becerisi kötü diye mezun olamayan diş hekimi görmedim, bence meslekte belli bir süre geçirince olay refleks e dönüyor efor sarfetmeden rahatça yapıyorlar.

• @zencikutupayisi @Prince Hydron @perSNN @_Marvel_ @Johnson22

Hocalarım yorumlarınızı bekliyorum.
  • MBG nedir hocam?
  • el becerisi geliştirilen bir şey ama sen, ben uğraşamam dersen bilemem

• Hocam ben de diş istiyorum. El becerisi zamanla gelisen bir sey. İlk başlarda zorlanirsiniz ama sonra alisirsiniz bence. Oraya giren herkes cok mu yetenekli sanki..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.