< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momik -- 28 Temmuz 2020; 1:15:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momik -- 28 Temmuz 2020; 1:15:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence mühendislik isteyen birinin hele ki senin sıralamanda kesinlikle mühendisliğe gitmesi gerekir. İyi bir üniversiteden sonra işsiz kalma ihtimalin çok az kaldı ki buradan karakter analizi yapmak gibi olmasın ama okul birinciliğinde varmış belli ki azimli birisin. İyi şeyler yapabilirsin. Keşke mühendisliğe ilgi duysam 23k sıralamayla bile mühendislik yazardım. Yurtdışı imkanı, üretken olabilme bunlar müthiş şeyler. Tabi karar senin.
|
valla herseyi yapip kod yazani gordum de tipci olup yazani gormedim
|
HahahahahahhaahahahahahahhaahhahaaywhahhahahahaahhayqyaabhaayahbabHaahahababHahahahajahahahba ahaauahaha a aahaba ahaha ahahabab abahabahaahabhahajajajajajahaahahababahahahahahahahbahahahahaha ahahahahahahahhahahahahagahahaha ahahahahahahahahahahah
|
Adı üstünde hobi. Tıp abarttıkları kadar da zor değil. Evet zor ama genelin düşündüğü gibi değil.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidsnake99 -- 2 Ağustos 2018; 10:30:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|