Şimdi Ara

Tıp okuyup kodlama öğrenebilirmiyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
9.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2sene rahat ve artar bile ozaman hocam bildiğim iyi oldu eyvallah. Girer girmez bizi bellicekler sanıyodum hazırlık hariç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Hocam önce bölüm sonra üni seçilir ama sen bilirsin
    o dediğin ideal toplumlarda olur. türkiye'de önce üni seçilir sonra bölüm.
  • Yani kendi bilir benim fikrim böyle hayırlısı

• biizm okulda koda merağı olanlar kendilerince bi grup kurmuşlardı uğraşıyolardı okuldaki biyoistatiskçi falan da yardımcı oluyodu
    ki kod her türlü kendin gelişebilecceğin bi şey neden olmasın.
  • Hocam deli misin allah aşkına.. hayır vaktin olsa bile birbiriyle çok uzak işlerle uğraşmak seni bitirir

Tıp istiyosan tıbba

Mühendislik istiyosan mühendisliğe git

• programlama yapabilmek için bilgisayar mühendisliğinde öğretilen herşeyi bilmen gerekmiyor. programlama yapmayı birkaç ayını ayırıp youtube ve stackoverflow ile öğrenebilirsin.

ancak programlamaya gerçekten hevesli isen tıp okumanı önermem. 15 sene tıp okuyup ben programlama yapacağım diyip doktorluğu bırakman o 15 seneye yazık olur.

ha yok ben boş zamanımda hobi olarak programlama yapacağım, ciddi düşünmüyorum diyorsan; bu devirde programlama bisiklet sürmek, spor salonuna gitmek gibi bir şey.
  • "köy gibi" benzetmesi neymiş ya güldürdün. ağaçlar ve doğa olmayınca modern mi oluyor
  • zoilist kullanıcısına yanıt
    hocam aynı benzetmeyi yapıyodum şuan odtüdeyim ve doğallığın modernlik olduğunu anladım. geleceklere şimdiden hoş geldin diyeyim
  • Hort konuymuş pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 28 Temmuz 2020; 2:11:53 >
  • yapay zeka ve veri bilimi öğrenmenizi öneririm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.