Şimdi Ara

Tıp okuyacaklar için yazılım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
7
Favori
6.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tıp okuyacaklar için yazılım Şundan haberiniz var mı?Zamanını düzenli planlıyorsa neden olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOBİ DEĞİLSE BOŞA VAKİT KAYBI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-44FE223FB

Şundan haberiniz var mı?Zamanını düzenli planlıyorsa neden olmasın?
    iyi de hocam anlamadığım nokta hayali tıp olan adam aynı zamanda yazılımla uğraşması aşırı saçma geliyor bana. çok alakasız alanlar

hiç yakınlığı bile yok. ona ayırılacak zamanda tıp alanında kendini geliştirip amerikaya gitse (usml yi kazanır) çok daha mantıklı

• WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Hocam mantıklı ya da değil.Arkadaş sormuş ben de zaman ayırabilir,her şey kişinin kendinde bitiyor demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FE223FB -- 16 Ağustos 2020; 22:58:32 >
  • Bu çocuk geçen seneki sınav 1.si Konuyu açan arkadaşın da derecesi oldukça güzel ama aşırı iyi derece yapanlar genelde bu tarz şeyler yapıyorlar. Hobi olarak uğraşmak istese bile günde yaklaşık 2 saat civarı ayırmak lazım bence. (Uzun bir sürece yaymak istemiyorsa) Yapılabilir fakat kalacak boş vaktinden gider. Yaz dönemleri yoğunlaşıp okul zamanları da hafif projelerle uğraşabilir. Bana da saçma geliyor biraz. Daha çok şuana kadar pek ilgisinin olmamasından dolayı. Yoksa önceden haşır neşir olsa neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkbrks -- 16 Ağustos 2020; 23:11:25 >
  • Tip okumasi zordur. Bir çok defa nereden de bulaştım, yol yakınken dönsem mı diyeceğin zamanlar olacak. Zorlu donemlerde hobi olarak gördüğün yazılım işinden zevk alırsan bilgisayar mühendisliğine geçmen an meselesi olur...

Çizim seviyorsan 3dsmax oneririm. 3d prototipler yeni yeni yaygınlaşmaya başladı ülkemizde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.