Bildirim
Tıp okuyacaklar için yazılım (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
HOBİ DEĞİLSE BOŞA VAKİT KAYBI -
-
Hocam mantıklı ya da değil.Arkadaş sormuş ben de zaman ayırabilir,her şey kişinin kendinde bitiyor demek istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FE223FB -- 16 Ağustos 2020; 22:58:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu çocuk geçen seneki sınav 1.si Konuyu açan arkadaşın da derecesi oldukça güzel ama aşırı iyi derece yapanlar genelde bu tarz şeyler yapıyorlar. Hobi olarak uğraşmak istese bile günde yaklaşık 2 saat civarı ayırmak lazım bence. (Uzun bir sürece yaymak istemiyorsa) Yapılabilir fakat kalacak boş vaktinden gider. Yaz dönemleri yoğunlaşıp okul zamanları da hafif projelerle uğraşabilir. Bana da saçma geliyor biraz. Daha çok şuana kadar pek ilgisinin olmamasından dolayı. Yoksa önceden haşır neşir olsa neyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkbrks -- 16 Ağustos 2020; 23:11:25 > -
Tip okumasi zordur. Bir çok defa nereden de bulaştım, yol yakınken dönsem mı diyeceğin zamanlar olacak. Zorlu donemlerde hobi olarak gördüğün yazılım işinden zevk alırsan bilgisayar mühendisliğine geçmen an meselesi olur...
Çizim seviyorsan 3dsmax oneririm. 3d prototipler yeni yeni yaygınlaşmaya başladı ülkemizde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X