Şimdi Ara

Tıp okuyacaklar için yazılım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
7
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xakler

Çapada yazılım firması olan ve çok güzel işler başaran hekimler var. Farmakolojik uygulama yazmışlar ve bir ilaç firmasına 250 bin dolara satmışlar. Tıp uzun bir süreç 6 yıl boyunca az az yazılım kodlama bakan biri 6 sene sonunda oldukça bilgili ve yetkin olur. Lisede 4 yıl boyunca yazılımla ilgilenen arkadaşım üni 1'de dışarıya projeler vermeye başladı aylık 2k dolara yakın geliri oluyordu öğrencilik hayatında. 4 yılda bu hale gelebiliyorsa 6 yılda neler neler elde edilir.
    O 6 yıl çok yoğun bir 6 yıl biliyorsun dimi.

Ben birinci sınıfı bitirdim. Sene içerisinde genelde hafta içi bilgisayar açacak zamanım olmuyordu. Zaman olduğunda da yeni bir şeyler öğrenemeye enerjim kalmamış oluyordu. Kafa dağıtmaya açıyordum bilgisayarı.

Hadi pre kliniği geçtik, 4. 5.sınıfta stajyer 6.sınıfta intern doktor olacak zamanı olacak mı sence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    yok öyle olmuyor hocam medipol koç atılım gibi ünilerde var bm ye izin veriyorlar ama tıpa izin vermiyorlar
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    yok 1-2 saat çalışmayla halledilebiliyor hocam benim ortalamam da iyi geri kalan zamanımı dil öğrenme yazılıma falan baya vakit kalıyor

zaten tıp ezber bölüm ezberi kuvvetli olan iyi yapar
    samimiyim bu konuda hocam valla öyle
  • Acaba bilgisayar mühendisleri tıpçıların bilgisayar mühendisliğinde çap yapmasını istiyor mu önce onu sormak lazım.
    Abartmışsın ben bi yandan tus çalışıyorum bi yandan spor yapıyorum bi yandan fakülteyi götürüyorum ve gördüğün üzere forumda geçirecek boş vaktim de oluyor. İlk yıl sana ağır gelmiştir belki artık en zor olduğu söylenen fakültede bile kalma oranları %15-20 falan. Derslere gidip dinlesen eve gelip tekrar yapsan zaten 3 ort yaparsın
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam asosyalsiniz galiba.
  • Beyler daha açık anlatayım o zaman bilenler varsa beni bilgilendirirse sevinirim. Yapay zeka ilgimi çekiyor ama ona nasıl yönelirim nasıl öğrenirim bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Götürür götürmesine ama adam hiç mi hava almayacak veya güneşe çıkmayacak yani tüm gün 4 duvar arasında geçmez. Zaten doktor olduğu zaman gezmeye zamanı da olmayacak. Tıp ile yazılımı birlikte rahatça götürüyorsa vallaha helal olsun.
  • Bir bilgisayar mühendisi kadar kasmayacak bu adamın amacı teslaya gitmek değil zaten. 6 yıl boyunca azar azar bakıp özellikle yaz tatilinde kökleyebilir. İTF ve CTF öğrencileri özellikle bu konuda çok ileride, güzel işler yapanlar var. Forumdan bir tıpçı da vardı harvarddan bir profesörden kabul almıştı beyin çipleri üzerine bir çalışmasıyla. Yapan çok anlayacağın, başka biri daha neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 16 Ağustos 2020; 19:52:50 >
  • www.medipol.edu.tr
    Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Çift Anadal ve Yandal Başvuru Sonuçları | Duyurular | Medipol Üniversitesi | Medipol Üniversitesi
    https://www.medipol.edu.tr/duyurular/muhendislik-ve-doga-bilimleri-fakultesi-2019-2020-egitim-ogretim-yili-cift-anadal-ve-yandal-basvuru-sonuclari

bakabilirsiniz diğer okullarda da isterseniz atarım

• Yusufk21 Y kullanıcısına yanıt
    yazılım dillerinden py öğren hem öğrenmesi daha kolay ilgini daha da artıracaktır sonra da sen bulursun zaten

ama başla şimdi
    aynen hocam ben de hobi olarak ilgilenmeyi düşünüyorum. Yoksa sıkıntı zaten ikisini birlikte götürmek bence de.
    tamamdır hocam önerdiğiniz bir kanal var mı yoksa udemyden bakacam ben
    zaten hobi için olur ilk başta sonradan severseniz iyice yönelirsiniz

zaten ciddi olarak zor şu an
    Dediğin mantıklı mesela yaz tatilinde olabilir ama normal zamanda ikisini birlikte götürmek Türkiye şartlarında zor gibi geliyor.
    Bazı tıp öğrencilerindeki azim bu olsa gerek, geleceği düşünerek yazılım alanında kendini geliştiriyorlar. Gerçekten takdir ediyorum.

Hocam biyomedikal mühendisliği için yan dal açmamışlar mı gerçekten merak ediyorum.
    udemy olur ama kitaptan bakın her açıdan incelemiş olursunuz çok iyi gelişmenizi sağlar videoların elbette faydası olur ya da kitap + video olursa daha güzel olur(videolar tek açıdan bakamnızı sağlar orası kötü)

kaynak olarak jeri. hanly and elliot b. koffman nın prblem solving and program design in c tavsiye ederim

***ama ingilizce de bil türkçeyle fazla yürümez tüm kaynaklar ingilizce türkçede zor olur
  • hocam yeni nesil bu artık tek iş zor artık

her alanda insanın gelişmesini istiyor:(:(
    tamamdır hocam o zaman ilk aşamada biraz ingilizcemi geliştireyim ben arkasından yazılım dili eklerim üstüne.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.