Şimdi Ara

TIP ÖĞRENCİSİ İÇİN NETBOOK ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hemen konuya gireyim malum stajlar slaytlar falan baya yorucu bir tempoda çalışıyoruz. bu kadar bilgiyi kitaplarla taşımak yerine bilgisayarda saklayıp kolayca her yere götürmek çok daha iyidir.
    Her neyse özellikle HAFİF aşırı yavaş olmayan sağlam ve 400-700 fiyat aralığında bir netbook arıyorum.
    genellikle Slayt, film, internet için kullanılacaktır.

şimdiden herkese teşekkür ederim

• Şu gün alsam heralde pil ömrü farkından illaki şunu alırdım:http://www.netbookolik.com/asus-eee-pc-netbooklar/asus-eee-pc-1005pe-netbook-incelemesi.html Notebookcheck sitesinden de 1005pe modeline bakabilirsin. 13:15 saat minimum aktivite pil ömrü, 9:43 saat wifi açık halde pil ömrü var. Çok kullanışlı olur diye tahmin ediyorum.
    Bunun haricinde bendeki Packard Bell dot s2. 2gb bellekli olsun dedim ama bir farkını görmedim, kullanım sırasında 1gb'ı geçmek daha nasip olmadı. 11 saat pil ömrü var bunun da.
    Bu netbookları pil ömrüne göre sıralayan bir site bulamadım, notebookcheck sitesi bu konudaki detaylı incelemeleriyle en büyük kaynak.

• Samsung n150 önerebilirim
  • http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-dot-mu-tk012-nebo-intel-celeron-c743-1.3-ghz-1gb-ddr2-160gb--11.6(1366-x-768)-cam-win7sta/productdetails.aspx?I_ID=47018

hocam bu model de işine yarayabilir. ekran 1366 x 768. işlemcisi celeron. netbook ile notebook arası bir alet. slayt falan hazırlayacaksan 1024 x 600 ekranda bence çok zor olur. tercihlerinin arasında değerlendirmeni öneririm. forumda da detaylı inceleme vardı sanırım.

• hmm sağolun değerlendiriyorum yorumları şu an
  • 839tlye HP DM1 var incele
  • samsung n150 aldım. cok memnunum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik için Tablet Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.