Şimdi Ara

tıp/mühendislik hala kararsızım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk 1000de bir mühendis 20k alıyor kesinlikle tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu videoyu izlemeni tavsiye ederim farklı ülkelerden türk tıp doktorları söyleşi yapıyorlar çoğunluğun ortak düşüncesi Tıp PİŞMANLIKTIR mühendislik bu koşullarda çok daha mantıklı insan bunun farkına geç varıyor hocam bu kdar sıkıntıya değecek bir meslek değil bir yerden sonra alınan bu kararı değiştirmek de kolay olmuyor

Dr. Hakan Bahadıryoutube
    Herkese merhaba, Uzun zamandır birçok meslektaşım ile günümüz dünyasında doktorluğun artı ve eksilerini tartışırken neden farklı ülkelerdeki meslektaşlarım ile bu konu üzerine bir canlı yayın yapmayalım dedim ve gerçekten çok ama çok yararlı bir canlı yayına ev sahipliği yaptım. Beni kırmayıp videoma konuk olan tüm meslektaşlarıma tekrardan çok teşekkür ediyorum. Umarım beğenirsiniz! Bu ve bunun gibi videoların devamının gelmesini istiyorsanız YouTube kanalıma profilimde bulunan bağlantıdan giderek videomu beğenebilir ve kanalıma abone olabilirsiniz.. Videoda anlamadığınız yerleri videonun altına yorum olarak yazmayı unutmayın! Beni Instagramdan da takip edebilirsiniz! https://www.instagram.com/dr.hakanbahadir/ Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCAZ5Azbz8VsocXtT4K2ge6w/join
    https://www.youtube.com/watch?v=LDl4DmW0Z4k&feature=youtu.be

• Leonard07 L kullanıcısına yanıt

Hiç böyle düşünmemiştim hocam. Klasik tıp tus uzmanlık dısında bu seçenekleri görmek bir yandaj rahatlatıcı ama bahsettiğiniz kariyer yollarını kaç kişi yaoıyodur ki. %90 tusa çalışıyor dümdüz uzman oluyor ama yine de bu çelitlikik iyi tabi

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

Yapanlar var baya çevremde

• @Tus2028HedefKBB hocam geçen sene hangi mühendisliği yazsam diye düşündü sonra tıp yazdı  

sizden de öyle bi şey bekliyorum net şekilde tıp istemiyorum demeyenler genelde tıpa kayıyo nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 19 Temmuz 2023; 22:14:23 >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Hocam bana top mühler gelmiyordu ama 11k idi siralama. Bilkent veya Odtude iyi yerler gelse yazmayi düşünüyordum. Tespitiniz doğru ama hak veriyorum. Kararsızlarda tıp daha ağır basıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Hocam mesela benim gibi 2-3 bin gelse mühendislik mi uazardınız yine düşünür müydünüz tıbbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalimyapmaz -- 19 Temmuz 2023; 22:25:11 >
  • cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt
    Odtu ee ile cerrahpasa tıp arasında kalırdım ben. Odtu ee yukari yazardım ama. Benim için en mantıklısı o olurdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.