Şimdi Ara

Tıp kitaplarımı satıyorum arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıpı bırakıp CENG geçtim malum alıp açmadığım sıpsıfır tertemiz kitaplarımı satıyorum

4 cilt güncel sobotta 650

guyton güncel 300

robbins 400

yüzlerine bile bakmadım arkadaşlar bu sene bunların en az 200er 300er fazlası olur fiyatlar benden alın hem benim işim görülsün thinkpad paramı çıkarayım hem siz de öpülmeyin kitapçılar tarafından

• Hocam 2.ele bu paraları yazmak sacmalik. Kullanmamış olmanız bu gerçeği değiştirmez. Zaten çoğu fakülteyle iletişime geçen yayınevleri var. Sobotta+netter 350ye vs gayet güzel basıyorlar. Orijinal kitap almışsınız yari fiyattan satıyor gibi yazmışsınız bir de .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aç gözlülük yapma. Bu fiyatlara ikinci el kitap satamazsın . Kitaba mi para veriyoruz , thinkpad'ine sponsor mu oluyoruz belli değil .

• tebrik ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktorumuzzz D kullanıcısına yanıt

tıppla ya da 2. el kitap sektörüyle çok bi alakam yok hocam fiyat önerisi yapın da ona göre bırakalım biz de kan emiciymişim gibi yazmışsınıx

• Ahaha olum o kadar para veren mi var lan ben ya hocanin verdigi pdf slaytlari kullandim ya da kutuphaneden yararlandim. Ayrica fiyatlarin ucuk yemezler burada o fiyata kitabin kendini bastirip, bolum bolum de spiral cekerim internette arastirana pdfsi çok.
    Pdf spor.

• sıfırları zaten bu fiyat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.