Şimdi Ara

tıp kazanmak istiyorum ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tıp okumak istiyorum ne yapmam lazım şuanda tyt 20 net ayt 10 net falan temelim yok gibi nasıl başlayayım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• köpek gibi çalışmanız lazım hocam netler böyleyse. her dersten ikişer yahut üçer kitap + deneme yapın. yapamadığınız soruları çözdürüp öğrenin. sizden çok daha önde olan öğrenciler var. onlarla yarışa katılabilmek için onlardan fazla çalışmanız gerek. alıştıra alıştıra 8-10 saate çıkın ve bu tempoyu sınava kadar devam ettirin. başarılar.
  • nasili yok basla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köpek gibi çalışmanız lazım hocam netler böyleyse. her dersten ikişer yahut üçer kitap + deneme yapın. yapamadığınız soruları çözdürüp öğrenin. sizden çok daha önde olan öğrenciler var. onlarla yarışa katılabilmek için onlardan fazla çalışmanız gerek. alıştıra alıştıra 8-10 saate çıkın ve bu tempoyu sınava kadar devam ettirin. başarılar.

• AcemiKovboy kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tyt 25 ayt 15 yapıyorum yüce tıp bölümünü kazanabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Hocam ben tyt 25 ayt 15 yapıyorum yüce tıp bölümünü kazanabilir miyim
    hayır tabi ki,bu netlerle seçilmisler topluluğu olan yüce fakültemizde ancak lab temizlikcisi olabilirsin

• knitta kullanıcısına yanıt
    benim blok listemde o (((:

Mühendislik gibi ezik bölümler derken? Tıp alanında olan ilerlemenin en büyük etkisi mühendisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corbars -- 10 Kasım 2019; 0:57:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para için Tıp seçmek...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    üzüyorsunuz beni hocam

Beyler bu cocuk cok iyi degil mi ya Forum tarihinde gordugum en iyi troll adami olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: qtay

üzüyorsunuz beni hocam
    üzülme kücük dostum,herkes seçilmiş olacak diye bir sey yok.yüce fakültemiz sınırlı sayıda zeki oğrencileri kabul eder.sende diş cekersin uzulme

nerede okuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: qtay

nerede okuyorsunuz
    dokuz eylül

dönem?

• Neden böyle troll bi konu açıldı düşük net yapan arkadaşları üzmek yerine moral verip denemeye heveslendirmek forum için daha iyi niyetli olmaz mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graduati -- 10 Kasım 2019; 2:0:35 >
  • trollse komik değil
    ama ciddi isen çok çok çok iyi çalışma temposu gerekli.
    aşağı yukarı ortalama bir anadolu lisesinden,ilk 2000'e girmek eşdeğer bu istediğin.

tıpa umitlenmek bile güzeldir.

bu forumda gezmemelisin bile,hemen başlarsan,tıp olmasa bile iyi uni/iyi bölüm tutturma olasiliginin olur.

hocam 118.75 tyt 79 ayt yapıyorum yüce fakültenize girebilir miyim
  • gerçekten istiyor musun? önce ordan başla. ilk seneler belki ezber gibi sıkıcı gelebilir. şahsen suan 1.dönemim pamukkale de okuyorum. yani hiç nrdyse klinik yok , temel biyoloji görüyoruz. bide kimya. ah o kimya :P anatomi falan çok eglencelı guzel bence. uygulamalar zevkli. fakat işte temel bilgileri artık aklına kazıcan etcen falan sınavlar için.
    1hafta sora blok var. suandan basladım tekrara mesela. hiç yapacak bir şeyde yok. video müzik oyun dizi bakıyorum ve de forumdonanımda geziniyoz

ben şahsen okul 1.liğiyle geldim. 14.9k yapmıştım. "eğer varsa" 1.liğe oyna okulunda. ama bil öyle zamanın olmayacak :D şahsen bana 5.sınıftan tanıdık abi diyor "git gez gez , göremiceksin."

yaparsın. ha ama öğrenmene bağlı. ben gunde saatlerce düzenli çalışmazdım. sabah okula , ders , kurs , ek hafta sonu kurs öyle öyle gitti. paragraf başta yoktu :D sora çöze çöze pratik hızlı napcağımı anlayınca oldu bişiler. diğerleri sana kalmış yetenek biraz da :D akılda kalma. hayatla bağdaştır kalabiliyo öyle güzel oluyo, örn. fizik :D biyoloji zaten ayrı :D hafta sonu bak. gece işte dolanıyorum sıkıntıdan buralarda ,death stranding gameplay falan baktım. 2de kalktım kavaltı ve sora 5te derse başladm 8.45civarı bitti başladım video mideo.. yok denizli kucuk zaten. gitceğin şehir de önemli tabi. para durumu falan..... ben okula 1.5km deyim yürüyom mis her gün.

yani diyeceğim, düşün :D ben 25 tane yazdım. mühendisi pilotlugu da vardı geldi burası çıktı geldik
    sevdim mi, eh. ezberi sıkıyo. anatomiyi cok sevdim. suan gastrointestinaldeyiz mesela. ama zamanım kalmıyor gibi hissediyorum. bide pdö sistemi var . türkiyede bi kaç yerde var. özet geçio hoca , gerisini sana bırakıyor. "aktif eğitim" die bişe

düşün :D ful tıp yazıp gelen insanlar da var. fakat başka şey isteyen :D sistemi beğenmeyen D: dikktli ol.
    bn şahsen pilot istiyodum ama .PPPP
    nyse dert döktüm biraz , boşta yapmış olabilirim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.