Şimdi Ara

TIP KAZANANLAR VE İLK 5.000 DE OLANLARA ÖZEL ANKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
11.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR ÇOK BÜYÜK EMEKLER VERDİNİZ VE TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTELERİNİ KAZANDINIZ ŞİMDİ ARKANIZDAN GELENLERE BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİZİ AKTARMANIN ZAMANI BUNUN İÇİN ANKET YAPIYORUM ÖNCELİKLE HER İFADENİN SORU NUMARASININ YANINA + KOYMAK BUNU UYGULADIĞINIZ - KOYMAK UYGULAMADIĞINIZ ? KOYMAK İSE TAM OLARAK UYGULAMADIĞINIZ ANLAMINA GELİYOR

1-GECELERİ DERS ÇALIŞTIM
    2-SOSYAL HAYATIMDAN HİÇ ÖDÜN VERMEDİM
    3-LYS DAHA ÇOK ÇALIŞTIM
    4-ÇALIŞMA PROGRAMIM VARDI.
    5-DÜZENLİ ÇALIŞTIM
    6-DERSHANEYE GİTTİM
    7-FEMİN YAYINLARINI ÇOK KULLANDIM
    8-BİLGİSAYARI HAYATIMDAN ÇIKARDIM
    9-ÇALIŞMAYA 12.SINIFA GEÇMEDEN YAZ TATİLİNDE BAŞLADIM
    10-YGS İÇİN EN ÇOK TÜRKÇE ÇALIŞTIM
    11-TELEVİZYONU HAYATIMDAN ÇIKARDIM
    12-RİTALİN CONCERTA GİBİ İLAÇLAR KULLANDIM
    13-KONU ÇALIŞMAYI KİTAPLARDAN YAPTIM
    14-KONULARI İNTERNETTEN EKOL HOCA VB SİTELERDEN ÇALIŞTIM
    15-ÇOK SORU ÇÖZMEDİM SADECE İYİ KAYNAKLAR KULLANDIM
    16-MEZUNA KALMIŞTIM 2.SENEMDE KAZANDIM
    17-YOKLAMA ALINMADIĞINDA BİLE OKULA GİTTİM OKULDA DERS ÇALIŞTIM
    18-YGS TÜRKÇE İÇİN ÇOK KİTAP OKUDUM
    19-ÇOK FAZLA KAYNAK ALDIM BİTİREMEDİM ŞİMDİ FORUMDA SATIYORUM
    20-KENDİME ÇOK GÜVENDİM ASLA KAZANAMAYACAĞIMI DÜŞÜNMEDİM
    21-KONULARI YAZARAK ÇALIŞTIM
    22-KONULARI OKUYARAK ÇALIŞTIM

EVET İFADELER BUNLAR ÖRNEK OYLAMA 1+ 2- 3? BİLİYORUM BİRAZ ZAHMETLİ SİZ HER OY VERDİĞİNİZDE 1 SAAT ARAYLA OY SONUÇLARINI YAZACAĞIM DAHA 24 SAAT SONRA GENEL SONUÇLARI YAZACAĞIM.

• yav hee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 9 17 21 22
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harmonical

6 9 17 21 22

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumunabisiyimlanben

quote:

6 9 17 21 22

?

BU KAFAYLA BİRAZ ZOR
  • quote:

EVET ARKADAŞLAR ÇOK BÜYÜK EMEKLER VERDİNİZ VE TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTELERİNİ KAZANDINIZ ŞİMDİ ARKANIZDAN GELENLERE BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİZİ AKTARMANIN ZAMANI BUNUN İÇİN ANKET YAPIYORUM ÖNCELİKLE HER İFADENİN SORU NUMARASININ YANINA + KOYMAK BUNU UYGULADIĞINIZ - KOYMAK UYGULAMADIĞINIZ ? KOYMAK İSE TAM OLARAK UYGULAMADIĞINIZ ANLAMINA GELİYOR

1-GECELERİ DERS ÇALIŞTIM
    3-LYS DAHA ÇOK ÇALIŞTIM
    5-DÜZENLİ ÇALIŞTIM
    6-DERSHANEYE GİTTİM

EVET İFADELER BUNLAR ÖRNEK OYLAMA 1+ 2- 3? BİLİYORUM BİRAZ ZAHMETLİ SİZ HER OY VERDİĞİNİZDE 1 SAAT ARAYLA OY SONUÇLARINI YAZACAĞIM DAHA 24 SAAT SONRA GENEL SONUÇLARI YAZACAĞIM.

3 4 5 6 7 9 11 13 16 19 20 21(mat dahil)

tıp değil ama tmde 6k dayım

• quote:

Orijinalden alıntı: justcalw_07

quote:

EVET ARKADAŞLAR ÇOK BÜYÜK EMEKLER VERDİNİZ VE TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTELERİNİ KAZANDINIZ ŞİMDİ ARKANIZDAN GELENLERE BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİZİ AKTARMANIN ZAMANI BUNUN İÇİN ANKET YAPIYORUM ÖNCELİKLE HER İFADENİN SORU NUMARASININ YANINA + KOYMAK BUNU UYGULADIĞINIZ - KOYMAK UYGULAMADIĞINIZ ? KOYMAK İSE TAM OLARAK UYGULAMADIĞINIZ ANLAMINA GELİYOR

1-GECELERİ DERS ÇALIŞTIM
    3-LYS DAHA ÇOK ÇALIŞTIM
    5-DÜZENLİ ÇALIŞTIM
    6-DERSHANEYE GİTTİM

3 4 5 6 7 9 11 13 16 19 20 21(mat dahil)

tıp değil ama tmde 6k dayım

TEŞEKKÜRLER CEVAP İÇİN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NEDEN
  • Kusura bakma ama çok boş bir şeyle uğraşıyorsun dersine çalış belki girersin 5k'ya
  • 6 15 19 22 diğerleri boş
  • 3,4,5,6,7,13,15,16,22
  • 1-Zaman zaman geceleri ders çalıştım, alışkanlık halinde değil.
    2-Sosyal hayatı azaltma durumu oldu ama istediğim zaman istediğimi yaptım çoğu zaman, koca bir seneyi ders çalışmakla geçirmeyi düşünen varsa önermiyorum, herşey olayları dengelemekte bitiyor.
    3-YGS daha çok çalıştım, LYS konularının büyük kısmını okulda iyi bir şekilde öğrendim, şimdiki aklım olsa tabiki daha çok LYS çalışırdım ama durum böyle.
    4-Çalışma programı yapmadım, yaptıysam da uzun vadeli olmadı, sadece bu hafta fizik, diğer hafta kimya çalışacağım tarzında planlarım oldu.
    5-Pek düzenli değildim, bir gün hiç ders çalışmazken diğer gün 3-4 saat ders çalıştığım olurdu.
    6-Dershaneye gittim(arada PS yapabilmek için kaydığım biyoloji ve türkçe dersleri ile hafta içi etütlerini saymazsak)
    7-Fem ağırlıklı yayın kullandım, arada Palme-Karekök de takıldığım oldu
    8-Bilgisayarı hayatımdan çıkarmadım ama sınırlandırdım, örneğin hafta sonları eskisi gibi saatler yerine bir veya bir buçuk saat bilgisayar kullandım, hafta içi kullanmamaya çalıştım.
    9-Yerleştirme sonuçları geldiğinde bana da bir gaz gelmişti, birkaç hafta o gaz ile çalıştım, yeni konular çalışmaktan ziyade tekrar yaptım ve faydalı oldu, önerilir.
    10-En çok Fen çalıştım, Türkçe konusunda fazla sıkıntım olmadı, denemelerde de sınavda da.
    11-Normalde de fazla televizyon izleyen biri değildim, çalışmak istemediğim zamanlarda çalışmayı sıkıcı olmaktan çıkarmak için televizyonu kullandığım oldu.
    12-İlaç kullanmadım, kısa süre balık yağı kullandım fakat pek bi fark görmedim.
    13-Tabi ki kitaplardan konu anlatım çalıştım fakat bazı konularda internetten izlediğim konu anlatım videolarının bana çok yardımı oldu, örneğin fizikte kırılma-mercekler, kondansatörler, elektrik gibi konular kitapta biraz kısa geçilmişken internette daha uzun ve detaylı anlatıldığından çevremdekilere göre daha az sıkıntı çektim bu konularda.
    14-Körfezvideo'yu kullandım genelde.
    15-Özellikle YGS sonrası aynen böyle oldu. YGS'den sonra yaklaşık ilk bir ayı sıfıra yakın geçirdim ders çalışma bakımından, geriye kalan zamanda kendime dedim, bütün konulara bakacağım ama fazla soru çözmeyeceğim, iyi ki de böyle yapmışım.
    16-Mezun değildim.
    17-Tam tersi bir durum vardı, okuldan mümkün olduğunca kaydım, devamsızlığı yettirmek için akla karayı seçtim
    18-"YGS Türkçe'de işime yarar" amacı ile hiç kitap okumadım.
    19-Çözemeyeceğimi düşündüğüm kitapları almamaya çalıştım, yine de boş kalanlar oldu tabi. Fizikte kitap olayını abarttım biraz, 7-8 ayrı kitap vardı nereye gittiler kime verdim ben bile bilmiyorum
    20-Kendime hep güvendim, hiçbir zaman istediğim bölümü yapamadığım, kazanamadığım bir ihtimal düşünmedim. Tabi bunu yapmak için gerçekçi hedefler edinmek gerek, sonradan üzülmemek için.
    21-Biraz denedim fakat pek pratik değil, biyolojide biraz devam ettim fakat sonunda bıraktım ve eski usül devam ettim.
    22-Genelde bu şekilde oldu, konuyu okuma, gerekli yerleri bir şekilde öğrenme ve ardından soru çözme şeklinde.

Bu saatte bu kadar yazıyı para verseniz yazmam fakat hem iftardan sonra bi ağırlık çöktü üstüme, hem de belki birkaç birşey ile sınava gireceklere yardımcı olabilirim diye düşündüm, kendi açımdan hepsini yazmaya çalıştım. Sıralamalarım; MF3:9k, MF4:10k, TM2:4.5k, DİL:800 şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 29 Temmuz 2012; 21:54:09 >

• 1-Geceler derken? Gece sayılıyorsa eğer, LYS vakti en fazla 00.30'a kadar kaldım, öncesinde zaten okul vardı.
    2-Hiç diyen çıkmaz herhalde. Ama sıfırladığımı söyleyemem.
    3-LYS'ye daha çok çalıştım çünkü hem matematikte hem fende dershanedeki arkadaşlarıma göre gerideydim. Ama sonucum beklediğimden çok iyi geldi.
    4-Yazılı değil ama bir program vardı.
    5-Bunu yapmak zorundasınız.
    6-Evet.
    7-Piyasada satılan denemeler, iç denemeleri, Zaman denemeleri ve dergileri kullandım ama dershanenin FEM ile herhangi bir bağı yoktu.
    8-Çıkardım dersem yalan olur. Etüt almak için ve Zaman denemesi cevap anahtarı bakmak için açıyordum, ayrıca boş zamanlarımda da kullandığım oluyordu. Cep telefonuyla hiç mesaj çekmiyorum, arkadaşlarımla haberleşmek için kullandım genelde.
    9-Yaz tatilinde ciddi ciddi çalıştığımı söyleyemem. Denemelerim oldu ama tatil modunda ne kadar olabiliyorsa o kadar oldu.
    10-En az Türkçe çalıştım. Oturup paragraf çözmekten sıkılıyordum. Ama çok fazla denemeye girdim. (60-70 kadar) 1 yanlışla çıktım.
    11-Televizyonla spor hariç pek bir bağım olmadığından kopmam zor olmadı.
    12-Sadece 1 ay kadar Supradyn kullandım, o da vitamin zaten. Dediğiniz ilaçları bilmiyorum.
    13-Ağırlıklı olarak FEM dergilerden yaptım. Ama onlar da fendeki yeni konulara çok ağırlık vermişlerdi. Çıkmasını en çok bekleyeceğiniz konular çıktı, uçuk bir şeyler çıkmadı, o konular biraz gereksiz yani ama seneye çıkabilir tabii.
    14-Ekolhoca vb. ni hiç kullanmadım. 1-2 formül bakmak için Google kullandım sadece.
    15-Soru çözdüm ama sayıca çok da abartmadım. Saçma sapan diyebileceğimiz kaynaklar kullanmıyorsanız bence sorun yok.
    16-Hayır.
    17-Yoklama alınmadığında okula gitmedim ama eğer evde çalışamıyorsanız yapabilirsiniz.
    18-Bu dönemde pek kitap okuyamadım ama yazın birkaç tane okumuştum.
    19-Forumda satmıyorum ama bitiremediğim doğru.
    20-Asla demeyelim, LYS'de geride olduğumu düşündüğümden YGS'ye göre daha stresli oldu. YGS'de kendime daha çok güveniyordum ama sonuçta tam tersi oldu.
    21-Pek fazla yazmadım, biyolojide genelde bunu yapmaya çalıştım, ezber yapmak bana matematik ve fizik dururken pek cazip gelmedi. Biyolojiye son 1 hafta ağırlık verdim ve 6 yanlış çıktı, şimdi tıp düşünüyorum
    22-Okumanın yanı sıra örnek de çözmek lazım, matematik-geometri-fizik üçlüsünde örnek çözmek konunun oturmasını sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 29 Temmuz 2012; 22:11:31 >

• quote:

quote:

quote:

6 9 17 21 22

?

BU KAFAYLA BİRAZ ZOR

Adamın dibisin. Yarıldım

• 2+
    6+
    7+
    9+
    13+
    15+
    19 Acayip derecede kitap var elimde bomboş isteyen varsa satabilirim.
    21+ Konuları yazarken de okumuş oluyorum dolayısıyla 22+
    Diğerleri -
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 kisilik sinifimda 7 kisi tip yazdi ve dersanede en iyi siniftik dersanenin kitaplari (fem) ve hocalarn onerdigi bir kac kitap(palme genelde) disinda hicbirimiz bir sey cozmedik gercekten hepimiz ayni kaynaklari cozduk ama gozlemledigim kadariyla sunu soyleyebilirim ki asiri stres yapmak kaybettiriyo ve maalesef bazilari daha kolay anliyo daha cabuk konsantre oluyor.ben derste hic bisey ogrenemeyip evde tekrar calisirken o 7 kisi konuyu tamamen hallediyodu derste.evde ise kisa bir tekrardan sonra basliyorlardi testlerine.dersi derste ogrenmek ve yapamadgn sorulari sormak cok onemli asiri calismak kendini hayattan soyutlamak gerekmiyo oyle bi kisi vardi sinifta sadece.zor bi surec allah yardimcin olsun ama elinden geleni yap olmazsa da en azindan calistim olmadi diyebilirsin pismanlik duymazsin

• 2 6 12

• gece 1,2 gibi iki tane12(20mg toplam) den at ve sert bir kahve iç,Uyuyaman hemde çok iyi hissettiriyor.Adama resmen overclock yapıyor,fakat dikkat etmek gerek,Emboli atıp ani ölüme neden olabilir.Ben eşşeğin ölümü arpadan olsun diyip içiyodum.Kalp 130 a dayanıyor bazen ve tahminimce dopamin miktarını çoşturuyor.Kahve için ama ritalin consertadan felan uzak durun çok yıpratıyor,ilaç içmeden çalışmakta zorlanıyorsun.4 saat etkili ritalin, sonrasında yorgun oluyosun fakat uyuyamıyosun.1Aydır içmiyom hala uyuyamıyorum,Sabah 7-8 de millet uyandığında uyuyabiliyom şu lanet şey yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 30 Temmuz 2012; 2:03:59 >
  • 6 7 9 13 15 22
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.