Şimdi Ara

Tıp İstiyorum Fakat Hastaneden Korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben gerçek manada tıpa biyolojiye çok ilgi duyuyorum bi nevi hobim diyebilirim fakat o gün hastaneye gittim bir akraba ziyareti için oradaki perişan insanları gördüğüm günden beri kendime gelemiyorum.Sizce kazandıktan sonra alışabilirmiyim

• Ben gibi vicdan sahibisin bence zor alisirsin oda alisabilirsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bi kazan da sonra konus bunlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpbeyyy

Sen bi kazan da sonra konus bunlari.

geldi yine bizimki
  • O zamanneden tip istiyosun kardesim hastaneden bike korkuyosan bu bolum sana gore degil. Sirf para ve prestij icin istiyosun eminim eger amac buysa tiptan daha iyiside var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dahaka.warrior

O zamanneden tip istiyosun kardesim hastaneden bike korkuyosan bu bolum sana gore degil. Sirf para ve prestij icin istiyosun eminim eger amac buysa tiptan daha iyiside var.

yok hocam paraya pek önem veren bir insan değilim mesela boş zamanlarında sürekli biyoloji ve tıpla ilgili araştırmalar yaparım ayrıca sistemler konusunu sadece ders olduğu için değil gerçekten hobi olarak çözerim fakat insanların o kötü hallerini görmeye dayanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehlülBey

quote:

Orijinalden alıntı: Dahaka.warrior

O zamanneden tip istiyosun kardesim hastaneden bike korkuyosan bu bolum sana gore degil. Sirf para ve prestij icin istiyosun eminim eger amac buysa tiptan daha iyiside var.

yok hocam paraya pek önem veren bir insan değilim mesela boş zamanlarında sürekli biyoloji ve tıpla ilgili araştırmalar yaparım ayrıca sistemler konusunu sadece ders olduğu için değil gerçekten hobi olarak çözerim fakat insanların o kötü hallerini görmeye dayanamıyorum

Kendi derdine düşünce kimseyi görmezsin rahat ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alternatif tıpcı ol kardeş sende :D neyse şaka bi yana tıp okuma kardeşim bende kımyaya cok ılgılıydım walter whıte olucaktım meth yapıcaktım :D 10. sınıfınta molun m sını bılmezken 11 de hobi için esen 11 kımya kıtabını falan bıtırmıstım suan tık yok hevestir gelir gecer :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trigonometrik Adam -- 25 Nisan 2016; 11:47:45 >
  • Tıp okuyunca sadece hastanede olmazsın ya. Farklı iş imkanları da var sanırım. Bi de adli tıp var mesela

• yorulgun kullanıcısına yanıt
    aynen aynen ilaç firmalarında medikal mudurlugunde tıp fakultesı zorunlulugu vardı galiba oyle bişey duymustum
  • Moleküler Biyoloji ve Genetik'i araştır istersen.
  • Trigonometrik Adam kullanıcısına yanıt
    Poyraz Karayel mi izliyoruz hocam

• ArasssÇ kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: BehlülBey

Arkadaşlar ben gerçek manada tıpa biyolojiye çok ilgi duyuyorum bi nevi hobim diyebilirim fakat o gün hastaneye gittim bir akraba ziyareti için oradaki perişan insanları gördüğüm günden beri kendime gelemiyorum.Sizce kazandıktan sonra alışabilirmiyim

Açık konuşayım biyoloji veya genetik oku.
    Biyolojiye ilgim var diyon, merak var araştırırım diyorsun
    Daha ne olsun.Tıp fakültesinde biyoloji dersi yok hocam.orası doktor yetiştiren yer

Toplumdaki tıpçı hayranlığının kurbanı olma
    Sen para ve statü için doktor olmak istiyorsun.
    Senin suçun değil tamamen toplum bizleri buna zorluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• diş e yönel bence. tıp ı herkez yapamaz geçen sene dershanede bi kız vardı hemşirelik stajı yapıyordu . video cekmiş kazadan bi adam gelmiş adamın gırtlagı dısarda ve yüzünün yarısı yok ama yasıyor. içim gitti derslere konsatre olamadım. baska mesleklere yonel diş yada genetik fln oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 25 Nisan 2016; 12:08:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

diş e yönel bence. tıp ı herkez yapamaz geçen sene dershanede bi kız vardı hemşirelik stajı yapıyordu . video cekmiş kazadan bi adam gelmiş adamın gırtlagı dısarda ve yüzünün yarısı yok ama yasıyor. içim gitti derslere konsatre olamadım. baska mesleklere yonel diş yada genetik fln oku

Herkezi herkes diye düzelt,yorumunun geri kalanını okumazlar yoksa

• V10 V kullanıcısına yanıt
    ı dont care
  • Trigonometrik Adam kullanıcısına yanıt
    Akademisyen de olursun... Çoğu ilaç sektörü ceosu da tıp mezunu diye biliyorum. Hemen ceo olmadıklarına göre

• ArasssÇ kullanıcısına yanıt
    nfkjdnfkjdbn ordan duydum ablam bu sektorun ıcınde sordum medıkal mudurluk degılde farklı bısey soyledı onu unuttum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.