Şimdi Ara

Ayt 1 ayda ne kadar ilerleyebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt de 1 ayda ne kadar mesafe katedebilirim. Temelim iyi. Önceden tecrübesi olanlardan bilgi almak istiyorum.

Matematikte hiç kitap bitirmedim. Yalnızca acilin trigo+fonks+logaritma bitirdim. Geometrim berbat ve üçgenler dışında çalışma yapmadım. Analitik ve Çember genel kurallar dışında bilmiyorum genelde boş kalıyor. Fen kısmında ise fizik ortalama 8-9 kimyada çok eksiğim var 5-6 biyoloji de de konu eksiğim var 6-7 net yapabiliryorum.

Tyt de ise deneme çözüyorum 2 günde 1 olacak şekilde.

Son zamanlarda stresim çok yükseldi. Msü de çok stres yaptım ve benim açımdan kötü gelecek gibi. Sınav anında stresi yenmek için ne önerebilirsiniz ?

Şu anki netlerim:

Tyt:90 Ayt:45

Ayt Mat:25 Ayt Fen:20

Hedefim ilk 30.000

• Rahat olun biter hocam ama, sıkı çalışma lazım gerçekten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam 2 haftada tüm konu başlıklarına hızlıca bakıp (fazla uzun olmayan kamp serileri ya da MEB kitabından çalışma), 3 adımları ve çıkmış soruları temizleyip. 10 gün boyuncada her gün 1 tane ayt matematik denemesi ve her fen branşından 3-4 tane branş denemesi çözseniz (sağlam analiz yapmak şartıyla örnek analiz: Sığa sorusu kactıysa hemen konuya yeniden bakmak, konunun tamamında mı yoksa sadece bir kısımda mı sıkıntı olduğunu bulmak, ilgili konu ya da kısımla ilgili 4-5 tane soru çözmek, o konunun yksde ne sıklıkla sorulduğuna bakmak vb.) 1 ay sonra deneme netleriniz ayt adına 60-65 arasına çıkar kalan artış ise tamamen çalışmanıza ve şansınıza bağlı olarak değişkenlik gösterir.

Özet geç derseniz 0 bir öğrenci değilseniz istediğiniz seviyeye çıkma imkanınız var ancak şunu da unutmayın sizin durumunuzda olan 50 bin öğrenci varsa bu öğrencilerin yalnızca 2-3 bini ilk 30 bin içine giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.