Şimdi Ara

Tıp isteyip 30-35k arası sıralama yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce ne yapmalıyım? Başlara diş sonrasında da eczacılık yazmayı düşünüyorum. Sizce? Siralama 33k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 3.senemdi zaten artık kafam psikolojim kaldırmıyor çok yoruldum bu sene iyi geçti en kötü 14 15 bin beklerken bu kadar geriledi sıralamam artık heves de kalmadı. Çocukluk hayalimdi tıp artık kadere teslim olucam galiba nasipte varsa 10 yıl sonra bile olsa gelir bulur yoksa da yapacak bir şey yok..:(
    Hocam diş gelse ona da razıyım eczacılık tamam severim tıpa benziyor ama geleceği yok diyorlar o çok kafama takılıyor özel tiplar da o kadar pahalı ki kafayı yiycem artık bu kadar zor olmamalı hedefe ulaşmak ya neler neler yaşadık.. Sagolun hocam düşünüyorum hala daha hakkımızda hayırlısı olsun..
  • Benim sıralamam da sizin gibi kalmayı düşünüyorum ben, sevmediğin bir mesleği yapmaktansa... 10 yıl sonra kimse sana okulu kaç senede kazandın demeyecek ya da mesleğini yaparken kimse sana kac defa sınava girdin demeyecek demem o ki iyi düşünün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mantıklı olabilir dişe talep az gibi.Haccettepe ya da marmara ecza yazıp akademisyenlikte düşünebilirsiniz.Bildiğim kadarıyla haccettepeye gidenler akademisyenlik veya yurtdışı için orada bulunuyorlardı.Tıp okuyup hoca olarak kalanda çok var.Diş veya eczacılık okuyup hoca olarak kalabilirsiniz.

Nedense benim de aklıma şu aralar veterinerlik geliyor.Tabii profluk falan için.
    (Siz diş,ecza,özel de tıp,iyi bilgisayar müh. düşünün bence 30k da en mantıklılar.)

Hocam 3.senemdi zaten artık kafam psikolojim kaldırmıyor çok yoruldum bu sene iyi geçti en kötü 14 15 bin beklerken bu kadar geriledi sıralamam artık heves de kalmadı. Çocukluk hayalimdi tıp artık kadere teslim olucam galiba nasipte varsa 10 yıl sonra bile olsa gelir bulur yoksa da yapacak bir şey yok..:(

Hocam diş gelse ona da razıyım eczacılık tamam severim tıpa benziyor ama geleceği yok diyorlar o çok kafama takılıyor özel tiplar da o kadar pahalı ki kafayı yiycem artık bu kadar zor olmamalı hedefe ulaşmak ya neler neler yaşadık.. Sagolun hocam düşünüyorum hala daha hakkımızda hayırlısı olsun..

Benim de 3. Yılımdı ve aynı senin gibi cocukluk hayalim 2019 göre baktığımızda 14k geliyor benim de ve neredeyse Allaha isyan ediyordum düşüncelerimi duyman lazımdı kaderimi zorlamaya çaliştiğimi bile düşündüm ama pes etmek istemiyorum hayalim için bir sene daha hedeflerime tutunmak istiyorum. Yani yalnız değilsin inan Dostum senin için en hayırlısı en içine sinen olur inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

Gerçekten helal olsun hocam.. Beni düşüncesi bile korkutuyor,biliyorum benim senin gibi pek çok insan vardır. Ne bekledik neyle karşılaştık bu da bizim hayat sınavımız demek ki.. Allah yardımcımız olsun ve en hayırlısı neyse o olsun..

Bende sizlerden birisiyim bende tıp diş istedim 17-18k en kötü gelir diyordum doğuda tıp mı batıda diş mi hesaplarını kendi içimde yaparken gelen 32k sıralama tamamen yıktı beni benimde 3.girişimdi bir yanım kal diyor Bir yanım git

• Yani o kadar ayni durumdayız ki instagramda boyle tip fakultelerini tanitan sayfalar vardı onları takibe almış üniveriste araştırıyordum nasılsa tıp geliyor diye sonucu görünce çok büyük şok ve hayal kırıklığı yaşadım.. Eğer yazarsanız ne düşünüyorsunuz?

• tıpisteyenbiriyim T kullanıcısına yanıt
    Bir şey düşünemiyorum ki yazarsam ne yazarım diye bir kaç gün Marmara Ecza düşündüm ama istedğimden emin değilim

• esradngz E kullanıcısına yanıt
    Sonucları beklerken o kadar umutluydum ki şimdi bende de zerre kadar umut ve heves kalmadı. Yıllardır çalışmalarımın karşılığını alamadım ki bir sene daha kalsam yaparım diye kesin konuşamıyorum. Gitsem mutlu olur muyum onunda bilmiyorum. Çok yoruldum artık gerçekten.. :( Sen ne yazmayı düşünüyorsun?

• 3. Yıldan sonra ben kalmanızı tavsiye etmem arkadaslar. Sınava ilk kez girmis birisi olarak mezuna kalacağım, ben bile endiseleniyorum sizin psikolojinizi hayal edemiyorum. Umarım en doğru kararı verirsiniz kalırsanız da tebrik ederim zor bir karar. Bolumlere gelecek olursak en yakin arkadasim 30k ile itu metalurji yazmayi düşünüyor size de öneririm hem itu metalurji hemde itu kimya muh bolumlerini. Kimya ve biyoloji alaninda iyi yerlere gelebilirsiniz. Ozellikle metalurji sonrasinda tıp muhendisligi gibi alanlarda ilerleyebilirsiniz çok zor fakat bir opsiyon. Mehmet toneri ornek alabilirsiniz belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertovski53 -- 1 Ağustos 2020; 11:28:4 >
    Ben buraya netlerimi yazdigimda 25k gelir demislerdi. Bu kadar atması bile çok gelmişti ama kendimi en kötü 25e hazırlamıştım. Şimdi gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum hep tıp istemistim. Özel tiplara bakıyorum çok pahalı altından kalkamayiz gibi. Azerbaycan tıp yazmayı düşündüm kararsızım. Yeni açılan dişleri ve doğudaki dişleri yazarım altına da eczacılık herhalde. Hiç istemiyorum mutsuz olacağımı biliyorum ama gücüm kalmadı

• Azerbaycan tıp düşünebilirsiniz ben de orda okuyorum.hem özellerden çok çok daha ucuz hem de Türkiyeden mezun oluyorsun

• esradngz E kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum seni aynı durumdayız. Ben de senin gibi düşünüyordum hesaplandığında 14 bin geliyo diye çok sevinmiştim hadi olsun 25 bin çok rahat batıda diş gelebilirdi. Ama çok büyük ters köşe olduk ne diyeyim inşallah gittiğimiz yerlerde mutlu oluruz çünkü çok yorucu tüketici bir süreçti. Tam karar verirsen sen de haber et lütfen..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.