Bildirim
Birey C geometri çözülmeli mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bence hayır çünkü çok zor gerçekten . Sınav bu kadar da zor olmayacak bu yüzden bu kadar ona zaman ayırıp bu kadar kafa yormaya hiç gerek yok . Karekök gayet güzel . İstersen Birey B al onu çöz güzel soruları var .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ &amp;amp;amp;#127468;&amp;amp;amp;#127479;&amp;amp;amp;#127468;&amp;amp;amp;#127479;&amp;amp;amp;#127468;&amp;amp;amp;#127479; -
Hocam sınav için ağır kaçabilir bence. Biraz baktım baya zor bir kitap. Ben şu an karekök lys geometri ile ilerliyorum hedefim 30-40k sizce yeterli olur mu 4 ayda falan bitirebilirsem? Başka yayın çözmeye zaman kalmayacak gibi. Şuan 80. sayfada falanım. Yetişir mi dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 25 Şubat 2018; 0:5:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Rock/Metal/Blues
We choose to go to the moon. We choose to go to the moon in this decade and do the other things not because they are easy, but because they are hard. Because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills, because that challenge is one that we are willing to accept. -
Hocam cok gedwksiz. Karekök lys geoda bile çok fazla gereksiz soru varken bu hayli hayli gereksiz. Birey C yerine yeni nesil geometri soruları barındıran nitelik geo kullanabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bence yetişir hocar yeterlide olur ben geo mat ağirlikli çaliştiğim bir dönem yaklaşik 2-2.5 ay da çokgenlere kadar gelmiştim günluk duzenli 5-6 test hedef koyun yeter
Bugun cozdum biraz bana da öyle geldi ama elimde var biraz da ondan dusundum cozmeyi
Teşekkürler hocam aynen öyle yapıyorum. Günlük 6-7 saat falan çalışıyorum, sabah geometri dışında bir ders, akşam da geometri çalışıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Rock/Metal/Blues
We choose to go to the moon. We choose to go to the moon in this decade and do the other things not because they are easy, but because they are hard. Because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills, because that challenge is one that we are willing to accept. -
yakin zamanda 2016 lys geo cozdum vektor ve uzay sorusu haric hepsini yaptim. diger senelerin sinavlarini cozmedim benim malligim ama geo hep boyle kolay oluyorsa cok zor cozmeye gerek yok. karekok lys cozdum sadece birey C daha zor galiba. feni falan hallettiysen eglenmek icin cozersin belki. _____________________________ -
kaç k geldi hocam _____________________________ Zorlukları karşılamanın iki yolu vardır; ya zorlukları değiştirirsiniz ya da zorlukları çözmek için kendinizi.
(Phyllis Bottome) -
tyt 3k ayt 7k oldu cok sacma hatalar yaptim kimyada nasip artik :D birey c mat cozdum geo cozmedim bu ara geo 1 bosum vardi tyt bos yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunshine4 -- 3 Ağustos 2018; 12:0:27 >
Hayırlı olaun hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md.hsa -- 2 Ağustos 2018; 22:20:57 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben cozdum hocam geometrim fuldu sinavda. O kitap yuzundendir diyemiyorum ama bakış acini geliştiriyor kitap. Gene de söylemeyelim ki gercek sinavda cikacak sorulara benzemiyor gibi kitabin sorulari
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yarısına kadar çözdüm. Sınav için fazla zor olduğunu düşndüm ve bıraktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 2 Ağustos 2018; 22:28:29 >
hocam genel kitap tavsiye konusu açarmısın _____________________________ -
Yerlestirmeden sonra acicam ins. özellikle deneme kitap falan alirken cok zorlandim 2019 dakilere faydam olsun :)
Geçen yil açmistim konuyu :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt