Öncelikle SENEYE üniversite son sınıf olacağım. Bir sağlık programında okuyorum ve tıp için hazırlanmak istiyorum. Ancak nereden ve nasıl yararlanacağım konusunda pek bir fikrim yok. Sınav için kitap önerilerinize ve ders videoları için kanal ve hocaların hangilerini takip etmem gerektiği konusunda öneri ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Öneri ve desteklerinizi lütfen yazar mısınız? Teşekkür ederim. |
TIP İÇİN SON KEZ DENEMEK İSTİYORUM

-
-
Şimdiden başarılar dilerim hocam. Kaynak olarak kanal açısından türkçede kadir gümüş, coğrafyada yavuz tuna, matematikte eyüpb, geometride kenan kara, fizikte umut öncül, kimyada görkem şahin ve biyolojide de selin hoca önerebilirim. Kimyada aydın ders işleyiş modüllerinin konu anlatımı ve biyolojide de biyoloji portalı gayet iyidir yazılı kaynak olarak
Kaynak kitap olarak matematikte 345, 3d, orijinal, apotemi, bilgi sarmal; fizikte mf kazanım, limit, aydın, bilgi sarmal, paraf; kimyada orbital, aydın, miray; biyolojide palme, biyotik, paraf gibi yayınlar var ama bu sadece birkaçı. Dershaneye gidecek misiniz? Eğer gidecekseniz orada da öğretmenler piyasadaki iyi kaynaklara hakimdir size önerebilirler. Tekrardan başarılar dilerim
-
Çok teşekkür ederim.. Çok sağ ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim. Ama mümkünse başkalarına da danışın hangi kaynakları çözmeliyim diye. İnternette youtube üzerinde iyi sıralama yapmış olan öğrencilerin kaynak tavsiyesi videoları oluyor onlara da bakabilirsiniz dilerseniz
-
İYİ ÇALIŞMALAR
-
Kolay gelsin hocam iyi çalışmalar.
-
Arkadaşlar fikir ve önerilerinize açığım umarım yardımcı olursunuz. Fikrini beyan edenlere de çok teşekkür ederim not aldım hepsini
-
Derece yapan arkadaşların önerilerini merak ediyorum. Fizik Kimya biyoloji için önerileriniz ne acaba? Hangi kanalları takip etmeliyim hangi kaynakları edinmem gerek bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X