Şimdi Ara

TIP İÇİN İNGİLİZCE.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba muhtemelen tercihlerim sonucunda tıp fakültesine girmiş olacağım. Özellikle şu günlerde 0 olan (ciddi anlamda 0 ,biraz kelime bilgisi hariç hiçbir gramer bilgim yok .). geliştirmek istiyorum. Benim için önerebileceğiniz kaynaklar , kurslar videolar vesaire nedir?




  • Öncelikle tebrikler sınav sonucunuz için. Ben de diş hekimliği öğrencisi olduğum için ortak derslerimizden dolayı yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

    Eğer fakültenizde İngilizce eğitim veriliyorsa ve İngilizceniz belirttiğiniz gibi 0 ise hazırlık imkanı varsa hazırlık okumanız yararlı olabilir çünkü birçok yeni terim öğreniliyor (ve çoğu Latince) ve bunların ingilizce üzerinden öğrenilmesi için İngilizcenizin belli bir seviyede olması gerekmektedir diye düşünüyorum. Kendi görüşüme göre fakültedeki ingilizce eğitimi anlamak için B2-C1 seviyelerine gerek yok fakat yine de çok düşük ingilizce ile çok zorluk çekersiniz özellikle mekanizmaları vb öğrenirken.

    Eğer fakülte eğitiminiz Türkçe ise kendinizi geliştirmek için soruyorsanız yabancı dil bilmek bizim bölümlerimizde çok işe yaramakta, araştırmaları veya yabancı kaynakları okumak için. Kendi kendime Almanca ve İspanyolca öğrenmek için Udemy kurslarını kullanıyorum. İngilizce için diger dillere nazaran hem YouTubeda hem de Udemy gibi online kurs sitelerinde daha fazla imkanlar mevcut.

    Udemy'de mümkün olduğunca kurs saatine, yorumlara, kaynak miktarına, ön izlemesi olan videolara bakmanızı tavsiye ederim. Eğer dikkatimi çeken bir kurs olursa da link olarak eklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bölümüm Türkçe kendimi geliştirmek için dedim.Udemyden önerdikleriniz kimler? Özer Kiraz iyi midir yeni başlayan için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIP İÇİN İNGİLİZCE.

    bu kitap ansiklopedi gibi kalındır ve türkçe anlatım zamanında çok faydasını gördüm. üstünden 10 sene geçti...

  • Alıcam hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hccmevltt1 kullanıcısına yanıt

    Açıkçası ingilizce için kişi önerisinde bulunmam yanlış olur herhangi bir araştırmaya girmediğim için. Fakat Udemy kursları genelde A1-A2-B1-B2-C1 şeklinde ilerlediği için dili hiç bilmeseniz bile çok rahat bir şekilde seviye seviye ilerleyebilirsiniz, bunun için Google'dan Udemy İngilizce kurs önerilerine bakmanızı öneririm yanlış yönlendirmek istemem.


    Ayrıca bir dilde bilginiz 0 ile gramer kitabından öğrenmeye çalışmak çok zorlayıcı oluyor ve bu da dilden sıkılmaya sebep oluyor. Ben gramer kitaplarını daha çok dilde belli bir seviyeye geldikten sonra tavsiye ederim, yani ben o şekilde ilerlemiştim. Tabii bu sizin beklentiniz ile ilgili fakat eğer zamana yayarak öğrenme imkanınız varsa seviye seviye ilerlemeniz daha kalıcı bilgiler edinmenizi sağlayacaktır. Almanca'yi gramer kitabından öğrenmeye çalışarak bir hata yaptım ve yaptığım şeyin sadece formül ezberlemek veya seviyeme göre gereksiz ağır bilgi öğrenmek olduğunu fark ettim. Bu yüzden en azından kendi adıma yüzyüze veya deha uygun fiyatlı olduğu için online bir kurs almanızı tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hccmevltt1 kullanıcısına yanıt

    https://www.udemy.com/course/ingilizce-egitim-seti//

    Bu kurs şu anda indirimde 28 TL gibi bir fiyatı var ve en baştan ileri seviyeye aşamalı bir anlatımı var. Yorumları gayet güzel ve ders içerikleri de sıfırdan başlayanlar için uygun gibi duruyor. Satın almadığım için içeriğin tamamını göremiyorum fakat ön izleme videolarına, yorumlara bakıp karar verebilirsiniz.


    https://www.udemy.com/course/sifirdan-uzmanliga-ingilizce-egitim-seti//


    Bu eğitmeni aldığım başka bir kurstan tanıyorum. Açıkçası bu kursun ders saatinin daha fazla olması bir avantaj, yorumları da iyi fakat kurs içeriğinin sıralaması sıfırdan öğrenmeyi en azından başlangıçta zorlaştıracak gibi görünüyor. Yine araştırmak isterseniz diye link bıraktım fakat ben olsam birinci kursu tercih ederdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlki hoşuma gitti açıkçası haftaya alırım. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de diş hekimliğine gireceğim kendimi geliştirmek için çalışmaya başlayacağım eylülden itibaren. ilerleyen süreçte tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • talahadez kullanıcısına yanıt

    Öncelikle bölüme hoşgeldiniz :) Diş hekimliğinde kendinize en çok vakit ayırabileceğiniz sene birinci sene. Bunu değerlendirip ilk sene kendinizi ingilizce konusunda rahat bir şekilde geliştirebilirsiniz. 2. Sınıftan sonra 8-5 okul oluyor fakat 1. Sınıfta genelde yarım gün olduğu için hobilere çok rahat zaman ayrılabiliyor. Açıkçası ben yeni bir dil öğrenirken Udemy kullanıyorum, ingilizce hakkında pek bir bilgim yok çünkü eskiden beri bildiğim bir dil. Fakat bu konuda iyi olan Udemy kurslarının (yukarıda link bırakmıştım) gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum, bu yüzden de o şekilde bir öneri yapabilirim. Eğer maddi imkânınız iyiyse yüzyüze bir kurs tabii ki çok daha verimli olacaktır çünkü o kurslarda speaking listening gibi çok önemli aktiviteler de olmakta. Fakat hem zamandan hem paradan tasarruf olması adına ben internetten kursları takip etmeyi tercih ediyorum.


    Bölüm ile ilgili aklınıza takılan sorular varsa bu konu hakkında bir başlık açmıştım, konu karışıklığı olmaması adına sorularınıza oradan yanıt verebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TrankelaBender T kullanıcısına yanıt
    Bu udemy ne kadar değişik bir site. Bugün 250 TL olan kurs iki gün sonra 100 TL oluyor , bazen 27 TL e düştüğü oluyor. Tekrar 250 e çıktığı oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zexeriya kullanıcısına yanıt

    O kadar doğru bir tespit ki :) Uzun süredir Udemy kurslarını takip ediyorum ben de. IELTS kursundan barista kursuna çeşitli branşlarda ara ara incelemeye aldığım kurslar oluyor. Çok sık indirim olduğu için kursları 20-30 TL bandında olmadıkları zamanlarda almıyorum. Çünkü indirimde değilken 200-300TL gibi fiyatlara çıkıyor. Mobil uygulamayı indirince her indirim olduğunda mesaj geliyor direkt aklımdaki kursu alıyorum. Bence doğru eğitmenle çok faydalı olabilen bir site. TIP İÇİN İNGİLİZCE. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.