Şimdi Ara

Tıp Fakültesine Girmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler.İstanbulun iyi anadolu liselerinden birinde okuyorum(sbs 480 puan). iyi bir tıp fakültesinde okumak istiyorum(istanbul tıp,hacettepe,ege tıp vs.)
    Ama matematiğim çok iyi değil.İzlemem gereken yolları söyleyebilirseniz Çok sevinirim (şimdiden işi sıkı tutup ilerde lys ye çalışırken rahat etmek istiyorum)
    Şimdiden Çok teşekkür ederim

• konuyu ygs lys bölümüne açarsan çok daha iyi cevaplar alırsın öncelikle bu iş pek sbs puanına bakmaz çünkü ygs-lys sınav sistemi ve soru tarzıyla sbs çok alakasızdır. Ama yine de 480 puanlı bir lisede olman senin temelinin sağlamlığını gösterir. Matematik için önerim fem simetri 4 kitaplık seridir ygs'si de sanırsam 3 kitaptı. Ayrıca teknofem sitesinin matematik videolarını da öneririm simetri + o videoları takip ederek bir hayli yol kat ettim diyebilirim. Soru bankası olarakta karekök öneririm. Diğer tüm soru bankası önerilerim için:http://forum.donanimhaber.com/m_95672739/f_//tm.htm#95672739

ayrıca açıklaman biraz yetersiz olmuş mesela kaçıncı sınıfsın? diğer derslerde durumun nasıl ve en önemlisi derslerin hocaları nasıl sana neler katabiliyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

konuyu ygs lys bölümüne açarsan çok daha iyi cevaplar alırsın öncelikle bu iş pek sbs puanına bakmaz çünkü ygs-lys sınav sistemi ve soru tarzıyla sbs çok alakasızdır. Ama yine de 480 puanlı bir lisede olman senin temelinin sağlamlığını gösterir. Matematik için önerim fem simetri 4 kitaplık seridir ygs'si de sanırsam 3 kitaptı. Ayrıca teknofem sitesinin matematik videolarını da öneririm simetri + o videoları takip ederek bir hayli yol kat ettim diyebilirim. Soru bankası olarakta karekök öneririm. Diğer tüm soru bankası önerilerim için:http://forum.donanimhaber.com/m_95672739/f_//tm.htm#95672739

ayrıca açıklaman biraz yetersiz olmuş mesela kaçıncı sınıfsın? diğer derslerde durumun nasıl ve en önemlisi derslerin hocaları nasıl sana neler katabiliyorlar?

Hocalarımız iyi ama matematik hocası çok hızlı anlatıyor.Anlamakta biraz zorlanıyorum.10.sınıfım internetten videolarla ve soru çözerek
    Eksiklerini kapatmaya çalışıyorum tavsiyeler için saol hocam temin sorubankasını en yakın zamanda alacağım. Bu zamana kadar esen ve güvender yayınları çözdüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.