Şimdi Ara

tıp fakultesi yatay geçiş yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu sene izmir katip çelebi üniversitesi tıp fakültesine başladım. Ancak okul yeni olduğu için düzeni oturmamış ve ben pek sevmedim. Gelecek dönem merkezi yerleştirme puaniyla yatay geçişten faydalanmak istiyorum. Gidersem ailemin yanina Elaziğa gidecegim. Sormak istedigim şu ben bu sene 7800 siralamayla buraya geldim Elaziğın taban basari siralamasi 12000 di. Eger gecis yaparsam meslek hayatimda cok fark olur mu ozel hastane falan yoksa hersey uzmanlik yaptigin yere mi bagli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devlette calisacaksan universite farketmiyor.Ha cerrahpasani bitirmissin ha elazigi.TUS dan basarili olup uzman oldun mu yeterli.Ama ozellerde farkeder.Elazig diplomasiyla ozel hastanelere kapak atamazsin ornegin.Hatta Celebinin diplomasiylada.
  • Ben de oyle dusundum de sonucta uzmanligi iyi bi universiteden alirsak belki ozellerde daha etkisi olur saniyordum

• güncel. yardımlarınızı bekliyorum
  • dostum hacet, çapa, ctf, marmara belki ege ve ankarayı da dahil edebiliriz.bunlar hariç diğer tıplar arasında fark yok gibi. özel derken neyi kastediyorsun? medicalpark vs ise onlar ağırlıklı olarak hacet çapalı alır. diğer orta ve normal özeller ise uzmanlık yerine ve iş yapabilirliğine bakar. yani meslek hayatında fark olmaz.hatta daha rahat bi yaşamın olacağı için aile yanında, okul hayatın daha düzenli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 3 Aralık 2013; 18:30:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kardesim yardimin icin sagol :)

• Fırat tıp daha iyi olur senin için.Gelme imkanın varsa İnönü tıp da öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıp yatay geçiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Inonuye de gelebiliyorum ama bi bakalim artik buyuk ihtimal eve donerim.

• özelde uzmanlığın sağlamsa pek farketmiyor mesela yenidoğan uzmanları isterse van tıptan mezun olsun istediği hastahanede(acıbadem fln)çok yüksek maaşlara başlıyorlar.Yada hacettepede beyin cerrahisi okumuş bitirmiş bir insanın okuduğu tıp fkt. bakıldığını düşünmüyorum zaten onu bitirebilmiş bir adam aşmış bir adamdır zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

özelde uzmanlığın sağlamsa pek farketmiyor mesela yenidoğan uzmanları isterse van tıptan mezun olsun istediği hastahanede(acıbadem fln)çok yüksek maaşlara başlıyorlar.Yada hacettepede beyin cerrahisi okumuş bitirmiş bir insanın okuduğu tıp fkt. bakıldığını düşünmüyorum zaten onu bitirebilmiş bir adam aşmış bir adamdır zaten

Cok haklisin abi olmasi gereken de bu zaten kisinin öss siralamasina degil tus basarisina bakilmali

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.