Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ TERCİHİ YARDIM İSTEYENLER ( MERAM NEÜ, AKDENİZ, SDÜ TIP AYRINTILI BİLGİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
5
Favori
5.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tesekkurler hocam cevabiniz icin. Bugun gezdik capayi ve cerrahpasayi ozeli kafada sildim koca %50 gondermek istedi ailem ancak gercekten gerekli oldugunu dusunmuyorum. Sagolsunlar 2 okulda da cok yardimci oldular tanitimda gorevli olanlar. Bana capa daha cok yatti serbest birakmanin tipta cok onemli oldugunu dusunmuyorum ve capanin kendi fakulte sosyal kulup ve imkanlarinin cerrahpasadan daha iyi oldugunu dusunuyorum. O yuzden capa ing yi uste yazicagim. Ancak giremezsen capa tr ve cerrahpasa tr arasindayim bir iki gune ona da karar vericegim. Tekrardan tesekkurler cevap verdiginiz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim sıralamam 3970. Medipolün tam burslusu 9 eylül ve Akdeniz arasında kaldım. Kendi Antalyalıyım ama ailemin yanında okumayı pek istemiyorum insanlar daha rahat olur diyorlar ama şehir dışında tıp okumak çok mu zorlar acaba sonuçta herkes ailesinin yanında okumuyor ya?
  • Ktü trakya sdü arasinda kaldim yardim ettt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sennnna kullanıcısına yanıt
    istanbul izmir ankara belli okullar dışında şehir seçin bence. ama akdeniz ile 9 eylül ün kalitesi yakın. 9 eylül sistemi pdö bi tık rahat gibi geliyor bana. ailenin yanında istemiyorsanız ve 9 eylül geliyorsa mantıklı tavsiye ederim. aile yanı çok çok rahat ama izmir antalyaya uzak değil, kültürü tarzı yakın.sıkıntı olmaz şehirden yana. sadece fazla sorumluluk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.