Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ TERCİHİ YARDIM İSTEYENLER ( MERAM NEÜ, AKDENİZ, SDÜ TIP AYRINTILI BİLGİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
5
Favori
5.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam o zaman selçuk gelirse selçuk mu yazalım? Uzak diye selçuktan soğumuştum ama gereksiz zorlanmaya da gerek yok. Cevap için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyTR33 kullanıcısına yanıt
    hocam neü kötü yazma hiç iyi duymadım
  • Konya'nın ilçesinde yaşıyorum. Konya'da tıp camiasından saygın isimlerle görüştüm, Meram önerdiler. Yazdım ben de. Dışarıya çıkmak fazla maliyetli olacaktı zaten. Sence iyi yapmış mıyım? Not: 4k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk meramdan zor diye biliyorum

• Hocam ben bu sene mezuna kalicam ve seneye dis hekimligi istiyorum.Ama internette dolasirken 2023 yilina dogru dis hekimi fazlasi olusacagi soyleniyordu.Bu kadar sene emegin uzerine boyle bi ihtimal bile beni korkuttu.Dogruluk payi var midir ne dusunuyorsunuz siz?

Ayrica atamalarla ilgili bir sorum olacak.Hem dis hekimligi hep doktorluk icin bati illerde kontenjan doluyor dendi.Acikcasi ben omrumun sonuna kadar kucuk bi dogu ilinde calismak istemem.Bu konu hakkinda da bilginiz var mi?

Hekimligin benim icin en uygun meslek oldugunu biliyorum ama bu tur iddalar da beni korkutmuyo degil.Gorus belirtirseniz sevinirim.

• usta siz hangi tıpı fakültesindesiniz ve hangilerinde okudunuz geçiş yaptığınızı belirtmişsiniz
  • Hocam konya sehir olarak nasil

Bi kesim öneriyor ,bi kesim karaliyor

Ikilemde kaldim ben de

• Candemir58 C kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi şehirden gittiğinize bağlı ve hangi bölüm okuyacağınıza bence. Eskişehir istanbul izmir olmuyorsa diğer şehirlerin bence aşağı yukarı farkı yoktur konyadan. Ben de konya halkına karşı önyargılıyım aslında ama bu genelde siyasi dini sebeplerden dolayı. Büyük bi şehirde ben halkın öğrencileri rahatsız etceğini sanmıyprum. Hızlı tren olması ve şehrin ulaşım alt yapısının iyi olması falan baya artı bence

• Hocam ben SDÜde okuyorum,SDÜ hakkında dedikleriniz doğru fakat Akdeniz hakkında da epey bilgi sahibiyim,Akdeniz'de 2 zordur ama 3 diğer sınıflara göre cidden kolaydır.

• RoideTemps kullanıcısına yanıt
    Hocam dokuz eylül hakkında bilginiz var mı? Akdeniz ve dokuz eylülü karşılaştırabilir misiniz?

• kızılötesia kullanıcısına yanıt
    Maalesef 9 eylül hakkında yeterli bilgim yok

• Isengardlı kullanıcısına yanıt
    konya şehrini bilen birisi için şehir faktörü sizin avantajınız
    hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heavyen2 H kullanıcısına yanıt
    diş hekimliği istiyorsanız özel çalışmak daha mantıklı bi tercih olacaktır maddi açıdan. uzmanlık için sınavları var dus. akademisyen olmayı zorlarsınız. çok bilgim yok ayrıntılı maalesef.

tıp için mecburi hizmeti soruyorsanız bölgesine göre süreler değişiyor ama 5-10 sene değil mecburi 1-3 yıl endişe etmeyin
    eş durumu ataması var
    uzmanlık kazanırsanız hemen ilk tus da uzmanlık bitince gideceksiniz. yan dalı var daha isterseniz. kimse pediyatrik ortopedi uzmanını köye atamaz çünkü batıda da açık var. istanbul da mecburi yapılabilecek bir bölge. onları sıkıntı yapmayın 6 sene sonrasını kimse bilemez

tebrik ederim şimdiden hayırlı olsun biraz keyfini çıkarın güzel bir yaz olsun hepiniz için. kendinize meslek seçeceksiniz sonra bunun için şehir. korkmayın lütfen. bu sene puanınızın yettiği bütün yerlere bi sene sonra iki sene sonra pişmalık yaşarsanız geçersiniz telafi imkanları mevcut. başarmış bireylersiniz. devamı da öyle olsun.

• muğla ve ısparta tıp arasındayım sıralamam 12 bin ne önerirsiniz
  • maalesef sıralama hakkında ben yardımcı olamam aramızda çok yıl var. rehberlik eğitim uzmanları daha yardımcı olabilir.
    herkes kendine uygun şartları daha iyi bilir.
    ben sadece kendinize sormanız gereken sorular paylaştım sizden üç beş yıl tecrübeli biri olarak
    yine yazıyım
    -bu şehir bana uygun mu? sıkılmadan yaşar mıyım 6 sene?
    -sıkılınca ailemin yanına kaç sa sonra varırım? annemi çağırsam yemek yapmaya gelir mi?
    - bu okulun kronik problemleri var mı? saçma zor eğitimi?
    - maddi durumu bana uygun mu? ne kadar harcarım?
    özel sorunuz olursa mesaj atın yazarım yine.

Bence kötü hocam selcuk daha iyi meram daki hocalar selcuka gecti

• Acibadem hakkinda ne dusunuyorsunuz?

• @ozses daha dogrusu acibadem capa ing ve cerrahpasa turkce

Yine sen bilirsin kardeş ama selcuk kampusü var rahat meramin eski günleri yok selcukla rekabet halindeler zor soruyorlar meram dagin dibinde cafe yok bisey yok 6 sene oy gibi gecmez karar senin yine ama sadece ders çalışmayacaksın

• hayat556 H kullanıcısına yanıt
    acıbadem tıp ayrıntılı bilgim yok. özel tıpların hastane, muayene olanaklarını araştırın tavsiyem. hastaların muayeneye izin vermediği tıplar var.
    cerrahpaşa çapa aynı üniversite bi kalite farkı olduğunu düşünmüyorum. hangisinde son sınıfta rahat bırakıyorlar tus çalışsın diye öğrenebilirsiniz.
    cerrahpaşada bayramdan önce dönem bitti,çapada yarın bitecek aynı sınıf.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.