Şimdi Ara

TİP 7 ALU - GÜRŞAŞ ERİŞİM KABİNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba binamızın yaklaşık 300 metre yanına bu kabinden koymuşlar. şuan aldığım hız 6-7 mbps. Bu kabinlere portları neye göre yerleştiriyorlar? Benim portumu da oraya taşırlar mı. Bir de bu kabinin hızı ne kadardır acaba tahmini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 MBps ile 100 Mbps

• önce o kabine bağlı olup olmadığını kontrol etmen lazım bina içindeki kutuda iç yada dış kısmında bir numara yazar o numarada dolapların üzerinde yazıyor hangi dolapla numaran aynıysa ona bağlısındır
  • Millet 500 mbps hız seçeneği sunuyor.

Biz daha bir çok yere vdsl hizmeti veremiyoruz.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Gfast gibi modüller kullanılmış olsa 1 GBps çıkarız

hocam cidden 50 mbps hız alsak bayram edicek seviyedeyiz. avrupada amerikada o rakamlara ulaşmayan ev bir elin parmak sayısını geçmez çok acı bir durum
  • Buyuk ihtimal alirsiniz hizmet bu kabindan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tip-21 Genişbant Erişim Kabini
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    hocam daha kabini yeni taktılar numaralarının aynı olduğunu sanmıyorum. kabindeki numaranın fotoğrafını çekmiştim eve gidince binadaki kutuyu da kontrol edeceğim
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    İnşallah. türk telekom alt yapı sorgulamada adresim için adsl hizmeti alabilirsiniz diyordu şuan altyapı bilgisine ulaşılamadı diyor. türknet kullanıcısıyım. türknet altyapı sorgusunda adresinizde sadece fiber hizmeti verilmektedir diye güncellemişler yani türknet kendisi bu hizmeti veremiyormuş o yüzden türk telekoma geçiş yapmamız gerekecek. türk telekom satışla görüşeceğim en kısa sürede
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    normalde olması gereken rakamlar o civarda fakat türkiyede 50 mbpsyi bulmak bile şükür ettirir valla
  • hoppacuppa1 H kullanıcısına yanıt
    Bende fiber bekliyorum ekim 15 de yaptılar

geçen hafta tüm binadan imza topladım dilekçe götürdüm k.ören telekoma mühendis bilgisayardan baktı siz 12 mbps alabiliyorsunuz ne kadar hız istiyorsunuz dedi yani dedim şuan ki hız yeterli değil aynı anda giriş yapınca yetmiyor dedim çok dedi beklersiniz dedi hemen olmaz dedi dedim hemen değil 2020 ye planlayın daha uzar dedi... bende yan binalar vdsl ve fiberli bizim bina sadece adsl alıyor dedim durumuna sorununa göre değişiyor dedi kabinde yer kalmazsa kendimiz değiştiriyoruz felan dedi... dilekçeyi yırttım çıktım gittim...

kablo tv ye mesaj attım alt yapı için bakalım 2020 planlamasındasınız cevabı geldi umarım gerçekleşir de telekoma bir tekme atarız bina olarak...

2020 yılında verilmeye çalışılan hıza bakarmısınız 12 mbps si yeterli görüyorlar bizlere ve o hızı alamadığımı söyleyince yok size tam gelen hız bu diyor bana dedim telefonunu ver resim çekip atacağım dedim ...işine gelmedi... vergi ver kamyon dolusu ama bir kablo çekilmesin ne için vergi veriyoruz ? hizmet alamayacaksak vergi de vermeyelim ? af çıkıyor ne de olsa

• batı ülkeleri 500 mbps leri konuşuyor biz 50 mbps almak için takla atıyoruz.onu da bulamıyoruz
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    hocam bu kabinin üzerinde erişim kabini vs yazıyor mu fotoğrafta hiç yazı göremedim. fiber kabini olduğundan emin misin
  • hoppacuppa1 H kullanıcısına yanıt
    Tip 11

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.