Şimdi Ara

Tıp 3'ü bırakıp felsefe ya da tarih bölümüne geçmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
2
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    18 yaş bir tercih yapmak için çok erken ve genel olarak kendini bilmediğin, tanımadığın bir dönem. Tercih yaparken burdaki donanımhaber ölücülerinin çoğunun yaptığı gibi; çevremde kariyer, para, statü hesabı yapan insanları dikkate alıp ona göre hareket etmiştim. Aslında ta o zamanda bile başka bi şey yazma düşüncesi vardı ama o cesareti, riski kendimde bulamadım. O zamandan bu yana hayata karşı bakışım da değişti. Ve mutluluğu sağlayacak şeylerin bunlardan çok başka şeyler olduğunu da düşünüyorum kendi açımdan. Bazı şeyleri değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Yani klinik-teorik farkı meselesi de değil olay. Şunu söylüyorum. Ta 1'inci sınıftan beri peşimi bırakmadı bu, uygun olmadığı hissi. Sürekli sürüncemede bıraktım. İlk senenin pandemiden dolayı online geçmesi, fakülte ortamını görememe, bölümü gerçek anlamda tanıyamama yani birçok şey de eklendi buna; bu sürüncemenin uzaması için. Erken bırakmam gerekirdi biliyorum. Daha fazla tahammül etmem zor görünüyor.
    Burda yazanların çoğunun 'hayatının hatası olur, 5 sene sonra intihar edersin' gibisinden yazması da aşırı rahatsız edici. Yani herkes farklı bir hayat yaşıyor sonuçta, herkesin öncelikleri de farklı hayatla ilgili. Bazı genel kabulleri, alışılmış replikleri söylemekten başka bi şey demiyor çoğu kişi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• cemre demirel mi olcan hocam :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam felsefe alaylı da uğraşılabilecek bir şey ben olsam ilgi alanıma göre tıptan devam ederdim örneğin eğer zihin felsefesiyle ilgileniyorsanız tıptan devam edip nöroloji yada psikyatriye yönelip oradan zihin felsefesiyle uğraşabilirsiniz he ilgi alanınız farklı bir dalsa bu dediğim boşa düşer tabi

Benim ilgimi çeken şey felsefe yada tarih demeniz yani sizin de aslında bir kararınız yok gibi birbirleriyle pek alakaları da yok bu bölümlerin o yüzden iyice düşünün. Bence geçmek için aklınıza yatan sayısal bir bölüm arayın eğer bulamazsanız öyle ea düşünün

• keşke demek her şeyden daha kötüdür. ben makineden iktisata geçtim önüme gelen herkes sana nolmuş gözlerin parıldıyor diyor.

bu süreçte kendimi geliştirme çabalarım sonucunda maddi olarak da yüzüm güldü. şu anda ekonomi editörlüğü yapıyorum, daha 1. sınıfı bitirmiş öğrenci halimle anadolu'nun bir köşesinde rahat geçinecek durumdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 26 Haziran 2023; 23:40:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rust cohle20 kullanıcısına yanıt

Hocam hangi il taşra tip derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.