< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tıp 3'ü bırakıp felsefe ya da tarih bölümüne geçmek (2. sayfa)

-
-
Bana da çok sık bırakma düşüncesi geliyor ama nedense klinikte daha mutlu olurum gibi de.
Klinik seni mutlu etmez mi temel tıp çok teorik ve çok durağa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withmymask -- 25 Haziran 2023; 21:28:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baban dolar milyoneri değilse sakın öyle bir şey yapma. odtü tarih mezunu amcam şu an polis.
-
Bölümün vasatlığından sonrasını okumadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben tıpı bıraktım ama cenge geçtim geçecek iyi bir alternatif vardı.Tıpı bırakıp bu bölümlere geçmek türkiyede çok mantıksız.Tıpı hiç mi hiç sevmesem de almanca falan çalışır yurt dışı zorlardım yerinde olsam.İlgin varsa ceng de düşünebilirsin üniversite pek fark etmiyor aşırı çöp bir okul değilse
-
tıbbı bırakmak hayatının hatası olur
ayrıca ceng geçicem desen anlarım da tarih felsefe falan trollüyon sanki
kesin o
Hocam ilginiz varsa tıpla tarih çap map olabilir. Entel doktor çok. Tam elit bir insan olursunuz
-
Abi sorunun cevabı şu soruya vereceğin cevapta yatıyor: Ailene gidip desen anne baba, şimdiye kadar bana verdiğiniz emekler için çok teşekkürler, ben okumamaya karar verdim. Sizin yanınızda yaşayacağım siz ölünce de mirası yiyip hayata devam edeceğim.
Ailenin 0 gelirinle seni ortalama veya daha üst yaşatma şansı varsa hayallerinin peşinden rahat koşarsın. Memur veya orta direk bir aileye sahipsen ülke şartlarında bu karar fantezi olur.
aptl aptal iş yapmayın. okulunuzu bitirin temel tıpta uzmanlık yazın hasta görmezsiniz. ha ben sanatla uzayla tarihle ilgileneceğim diyorsan yine ilgilen engel değil. temel tıpta zaman bol yeter ki gerçekten hevesli ol.
-
Kaç yaşında geçtin
-
20,şu an 23
-
Hocam dönemindeki insanların yaşı genelde kaç? Bölüm değiştiren çok mu
-
Bölüm değiştiren epey var.Ama yurt dışında cs bölümünü 3 senede okuyup 21 yaşında bitirenleri görünce imrenmiyor değilim.
-
norveç için bile mantıksız
Sana tavsiyem bunlarla ilgilenmek için illa ki lisans okumana gerek yok. Okumalar yaparak hobi olarakta hayatın boyu ilgilenebilirsin. Tıpı bırakmanı tavsiye etmem.
-
TIPTAN muhendisligi falan eyvallah da tarih felsefe nedir, yazının içeriğini okumadım bile 5 yıl sonra ne yaptım ben diye intihar etmek istemiyorsan bölümünü bitir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 23 Haziran 2023; 14:56:52 >
Hocam sakın yapmayın bence 3 e kadar gelmissiniz 3 sene kalmıs yarılamışsınız.
İlk 3 yıl teorik yük ağırdır haklısın ama doktorluk 4. sınıfta başlıyor. Bir yıl daha sabredip devam et hoşuna gitmezse zaten direkt yanlış iş seçimidir. Ona göre bir yol belirlersin kendine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khann10 -- 24 Haziran 2023; 18:44:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X